آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه خاگینه ترکی اصیل 🥚 { دستور تهیه خاگینه به ترکی و فارسی }

خاگینه ترکی یکی از دسرهای شیرین در فرهنگ ترکیه است که با طعم و ظاهری جذاب، همیشه مورد توجه قرار گرفته است؛ در این مقاله به طرز تهیه خاگینه ترکی خواهیم پرداخت.

همراه با اینکه چگونه می‌توانید با استفاده از مواد اولیه ساده، دسری شگفت‌انگیز و خانگی بپزید، به بررسی تنوعی از روش‌ها و ایده‌های جذاب برای تزیین و ارائه این دسر خواهیم پرداخت.

امیدواریم که این مقاله، شما را به دنیای لذتبخش خاگینه ترکی معرفی کند و ایده‌های جدیدی برای آن به شما بدهد.

 

برای آموزش طرز تهیه ترشی گوجه سبز خوشمزه این مقاله را مطالعه کنید.

طرز تهیه خاگینه ترکی

طرز تهیه خاگینه ترکی به فارسی و ترکی استانبولی

نوع  شیرین خاگینه، شباهت بسیاری به پنکیک انگلیسی دارد و می‌توان آن را به‌عنوان صبحانه، عصرانه یا دسر به‌همراه چای، قهوه یا بستنی سرو کرد. درست کردن خاگینه  بسیار ساده است و بیشتر انواع آن در کمتر از نیم ساعت آماده می‌شوند

مواد لازم برای تهیه خاگینه ترکی :

ترکی استانبولی

فارسی

2 yumurta

, süt, 1 su bardağı

kabartma tozu,

1 paket un (kek kadar)

تخم مرغ 2عدد

شیر 1 لیوان

بکینگ پودر 1 پاکت

آرد (در حد کیک)

مواد لازم برای شربت خاگینه ترکی :

ترکی استانبولی

فارسی

2 su bardağı şeker

1 bardak su

Birkaç damla limon suyu

Kızartmak:

sıvı yağ

شکر 2 لیوان

آب 1 لیوان

آب لیمو چند قطره

برای سرخ کردن:

روغن مایع

برای تزیین خاگینه ترکی 

ترکی استانبولی فارسی
 

Ceviz veya fındık

 

گردو یا فندق

 

طرز تهیه خاگینه ترکی :

ترکی استانبولی فارسی

Nasıl hazırlanır:

 İlk olarak şurubu hazırlıyoruz, kaynayınca limon suyunu döküp soğumaya bırakıyoruz

 Yumurta, süt, kabartma tozu ve unu kek kıvamına gelene kadar karıştırın ve karıştırın.  bir tavaya kızartma yağı dökün, bir kaşıkla kızgın yağın içine hamuru dökün, her iki tarafını da altın yapın ve istediğiniz kaba koyun ve üzerine ceviz veya fındık serpin.

طرز تهیه:

ابتدا شربت را آماده می کنیم وقتی جوشید آب لیمو را می ریزیم و می گذاریم سرد شود.

تخم مرغ و شیر و بکینگ پودر و آرد را باهم مخلوط کرده در قوام کیک باشد و هم می زنیم. در یک تابه روغن سرخ کردنی ریخته خمیر را با قاشق در روغن داغ می ریزیم دو طرفش را طلایی می کنیم و در ظرف مورد نظر قرار داده رویش گردو و یا فندق می ریزیم

 

چاشنی‌جات به ترکی استانبولی

ترکی استانبولی

فارسی

فلفل قرمز  Pul biber
فلفل  Karabiber
نمک  Tuz
سرکه  Sirke

فواید خاگینه ترکی  

 

تخم‌مرغ، ماده اصلی تشکیل‌دهنده خاگینه است. تخم‌مرغ به‌دلیل داشتن انواع ویتامین‌ها، اسیدآمینه‌های ضروری و مواد معدنی مانند ویتامین A، ویتامین B و ویتامین E، ید، فسفر و همچنین پروتئین، به‌عنوان یک غذای کامل و مقوی شناخته می‌شود.

Yumurta, Khagina’nın ana maddesidir. Yumurta, içerdiği çeşitli vitaminler, esansiyel amino asitler ve A vitamini, B vitamini ve E vitamini gibi mineraller, iyot, fosfor ve ayrıca protein içermesi nedeniyle tam ve besleyici bir gıda olarak bilinir.

محافظت از چشم: تخم‌مرغ حاوی دو آنتی‌اکسیدان قوی لئوتئین و زیازانتین و همچنین ویتامین A است که به سلامت بینایی و جلوگیری از آب مروارید کمک می‌کنند.
حفظ سلامت مغز: تخم‌مرغ به عملکرد منظم سلول‌ها، حافظه، سیستم عصبی و متابولیسم کمک می‌کند.
ساخت هورمون‌های تیروئید

Gözlerin korunması: Yumurtalar iki güçlü antioksidan, lutein ve zeaksantin ile görüşün korunmasına ve kataraktın önlenmesine yardımcı olan A vitamini içerir.
Beyin sağlığını korumak: Yumurta, hücrelerin, hafızanın, sinir sisteminin ve metabolizmanın düzenli çalışmasına yardımcı olur.
Tiroid hormonları yapmak

 

 

اگر دوست دارید طرز تهیه سالاد کلم قرمز ترکیه ای را به بهترین و خوشمزه ترین روش یاد بگیرید این مقاله را بخوانید.

 

خلاصه مطلب 

از طریق این مقاله، با طرز تهیه و تزیین خاگینه ترکی آشنا شدیم و امیدواریم که توانسته باشیم شما را به دنیای لذتبخش و شیرین این دسر فراخوانده و ایده‌های جدیدی برای تهیه آن در خانه به شما ارائه دهیم.

حالا با اطمینان و انگیزه، به آشپزخانه بروید و با استفاده از راهنمایی‌های این مقاله، خاگینه ترکی را درست کنید و لذت ببرید.

اگر سوال یا مشکلی در مقاله طرز تهیه خاگینه ترکی دارید در قسمت پرسش و پاسخ مقاله با ما در میان بگذارید. 

4.4/5 - (9 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *