آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه سالاد کلم قرمز ترکیه ای ✔️ {دستور تهیه سالاد به فارسی و ترکی استانبولی }

در این مقاله، قصد داریم به شما طرز تهیه یکی از غذاهای محبوب و متنوع در فرهنگ ترکیه، یعنی طرز تهیه سالاد کلم قرمز ترکیه ای را آموزش دهیم. سالاد کلم قرمز یک غذای ساده ولی خوشمزه است که معمولا در سفره‌های ترکیه‌ای‌ها به عنوان یک پیش غذا نوش جان می‌آید.

در ادامه، به شرح مراحل مفصل و تهیه‌ی این سالاد پرداخته و نکات مهم در انتخاب و آماده‌سازی مواد اولیه، روش تهیه و تزیین آن را بررسی خواهیم کرد.

طرز تهیه سالاد کلم قرمز ترکیه ای

برای آموزش طرز تهیه کیک شنی ترکیه ای توصیه می‌کنیم این مقاله را مطالعه کنید و تمام نکات تهیه آن را نیز بیاموزید.

 

طرز تهیه سالاد کلم قرمز ترکیه ای به فارسی و ترکی استانبولی

سالاد کلم قرمز ترکیه یکی از پیش غذاهایی که مورد علاقه افراد زیادی است از این سالاد را به عنوان غذای سبک می توانید در مهمانی و تولد ها درست کنید و لذت ببرید.

استفاده از کلمی که در این غذا استفاده می شود علاوه بر طعم بسیار خوبی که می دهد بسیار مقوی و بری سلامتی مفید می باشد.

 

مواد لازم برای تهیه سالاد کلم قرمز ترکیه ای

فارسی

ترکی استانبولی

کلم قرمز کوچک

1 حبه سیر

1+1/2 (نصف) لیوان ماست

3 قاشق غذاخوری روغن زیتون

1 قاشق چایخوری نمک

3 قاشق غذاخوری سس مایونز

1 فنجان ذرت

5 یا 6 خیار شور

Küçük kırmızı lahana

1 diş sarımsak

1+1/2 (yarım) su bardağı yoğurt

3 yemek kaşığı zeytinyağı

1 çay kaşığı tuz

3 yemek kaşığı mayonez

1 su bardağı mısır

5 veya 6 adet salatalık turşusu

مواد لازم برای تهیه سالاد کلم قرمز ترکیه ای

 

طرز تهیه سالاد کلم قرمز ترکیه ای به روش اصیل 

فارسی

ترکی استانبولی

ابتدا کلم قرمز را ریز خرد کنید. سپس کلم را به مدت 5 دقیقه در روغن زیتون بپزید.

در ظرف دیگری ماست، سس مایونز و نمک را با هم مخلوط کنید.

کلم قرمز، خیارشورهای ریز خرد شده و ذرت را در کاسه سالاد مخلوط کنید.

ماست آماده شده را روی آن می ریزیم و سیر را اضافه می کنیم و به صورت همگن مخلوط می کنیم. سالاد آماده را به مدت 1 ساعت در یخچال استراحت دهید.

نوش جان 🙂

İlk önce kırmızı lahanayı ince şekilde doğranır. Ardından zeytinyağında lahanayı 5 dk. pişirelim.

Başka bir kapta yoğurt, mayonez ve tuz hep birlikte karıştırılır.

Salata kasesine kırmızı lahanayı, ince doğranmış salatalık turşusunu ve mısırı karıştırılır.

Üzerine hazırlanan yoğurdu dökelim ve sarımsağı da koyup, homojen bir şekilde karıştırılır. Hazır olan salatayı dolapta 1 saat dinlendirilir.

Afiyet olsun 🙂

 

چه نکاتی را در تهیه سالاد کلم قرمز ترکیه ای باید رعایت کنیم ؟

فارسی

ترکی استانبولی

آبکی بودن ماستی که استفاده می کنید سالاد شما را لزج تر می کند.

اگر قرار نیست سالاد خود را هنگام تهیه آن مصرف کنید، باید ماست را به زمان سرو بسپارید.

هنگام اضافه کردن ماست به کلم قرمز خود باید مراقب باشید که کلم ها داغ نباشند.

Kullandığınız yoğurtun sulu olmaması salatanızı daha kıvamlı yapacaktır.

Salatanızı yaptığınız zaman tüketmeyecekseniz yoğurtlamasını servis edeceğiniz zamana bırakmalısınız.

Kırmızı lahanalarınızın üzerine yoğurdu eklerken lahanaların sıcak olmamasına dikkat etmelisiniz.

 

سالاد کلم قرمز چند کالری دارد؟

1 وعده سالاد کلم قرمز تقریبا معادل 74 کالری است.

 

برای آموزش طرز تهیه هامسی ترکیه ای و یادگیری فوت و فن های تهیه آن کلیک کنید و این مقاله را بخوانید.

 

سخن پایانی 

با اتمام این مقاله، امیدواریم که توانسته باشیم به شما یک راهنمای جامع و کاربردی برای طرز تهیه سالاد کلم قرمز ترکیه ارائه دهیم.

سالاد کلم قرمز با طعم خاص و متفاوتش، یک انتخاب عالی برای هر مناسبتی و هر وعده‌ی غذایی است.

بسالاد کلم قرمز می‌توانید سفره‌ی خود را به زیبایی و رنگ‌بندی کرده و اطرافیان خود را شگفت‌زده کنید.

 

اگر سوال یا مشکلی در مقاله طرز تهیه سالاد کلم قرمز ترکیه ای دارید خوشحال می‌شویم در قسمت نظرات با ما به اشتراک بگذارید. 

3.9/5 - (15 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا