آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه لوکوم پاشا ترکیه +✔️دستور لوکوم پاشا به فارسی و ترکی

طرز تهیه لوکوم پاشا ترکیه  به زبان ترکی استانبولی و فارسی  در این مقاله برای شما آماده کردیم .

برای آموزش طرز تهیه دسر کنافه ترکیه کلیک کنید .

طرز تهیه لوکوم پاشا ترکیه به زبان فارسی و ترکی استانبولی

یکی از شیرینی‌های سنتی ترکیه است که شبیه مسقطی ایرانی می باشد و در طرز تهیه آن، مواد مشابهی به کار می‌رود.لوکوم ترکیه ای یا لوکوم پاشا که به آن لوکما، لوقما و یا راحت الحلقوم هم گفته می‌شود

مواد لازم برای تهیه لوکوم پاشا به سبک ترک ها

فلرسی

ترکی استانبولی

شکر دانه ریز 2 لیوان چای.

آرد 2 لیوان.

1 لیتر شیر

3 قاشق غذاخوری کاکائو

1 پاکت خامه فرم گرفته

1 لیوان شیر سرد

100 گرم نارگیل

2 çay bardağı toz şeker

2 çay bardağı un

1 lt süt

3 yemek kaşığı kakao

1 kutu krem şanti(içindeki iki paket kullanılacak tavsiyem Dr.Ouetker)

1 su bardağı soğuk süt

100 gr hindistan cevizi

 طرز تهیه لکوم پاشا به سبکح ترک ها

طرز تهیه لوکوک پاشا ترکیه ای

فلرسی

ترکی استانبولی

شیر و شکر و آرد و نشاسته و کاکائو را در قابلمه برمی داریم و با لیسک خوب می زنیم و اجاق را روشن می کنیم و مدام هم می زنیم.

 

کره ای که نزدیک به پخت است را اضافه می کنیم و وانیل را اضافه می کنیم.

 

وقتی پخت، حرارت را خاموش کنید و با همزن هم بزنید تا یکدست شود.

 

روی سینی را مقدار زیادی نارگیل می پاشیم و مخلوط را روی آن می ریزیم و با کفگیر صاف می کنیم و می گذاریم در یخچال خنک شود.

 

خامه فرم گرفته را آماده می کنیم و در فیلم می بندیم و می گذاریم در یخچال خنک شود.

 

بعد از اینکه هر دو حداقل دو ساعت صبر کردند، خامه فرم گرفته را روی پودینگ می‌مالیم و می‌گذاریم دوباره در یخچال بماند.  اگر حداقل یک روز صبر کنید نتایج بهتری خواهد گرفت.

 

با چاقو بلندش می کنیم و با کاردک به آرامی گرد می کنیم.  نوش جان.

Tencereye süt, şeker un nişasta kakaoyu alıp çırpıcıyla çırpalım iyice ve ocağı yakalım devamlı karıştırın.

 Pişmeye yakın tereyağı ekleyelim ve vanilyayı ekleyelim.

 Pişince altını kapatıp mikserle pürüzsüz olana kadar çırpalım.

 Tepsiye bolca hindistan cevizi serpelim ve karışımı üzerine dökelim ve düzleyelim spatulayla ve buzdolabında soğumaya bırakalım.

 Krem şantiyi hazırlayalım ve üzerini streçe sarıp buzdolabında soğumaya bırakalım.

 İkisi de en az iki saat bekledikten sonra krem şantiyi muhallebinin üzerine sürelim ve gene buzdolabında bekletelim. En az bir gün beklerse daha iyi sonuç alır .

 Bıçakla uzun keselim ve yavaşça spatulayla rulo yaparak çevirelim. Afiyet olsun.

سرو لوکوم پاشا با گردو و انار

می توانید آن را با تزیین دانه های انار، سس شکلات، بادام زمینی، گردو سرو کنید.

برای آموزش پوره سیب زمینی ترکیه ای کلیک کنید .

لطفا امتیاز بدید
موسسه گاما شیراز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *