طرز تهیه موساکا ترکیه ای+ دستور پخت به فارسی و ترکی استانبولی✔️
طرز تهیه موساکا ترکیه ای به دو زبان ترکی استانبو.لی و فارسی به روش ترکیه ای را برای شما قرار دادیم. همچنین برای آموزش طرز تهیه دسر تاوک گوگسو ترکیه نیز با ما همراه شوید.
طرز تهیه موساکا ترکیه ای
موساکا یکی از محبوب ترین و مورد علاقه ترین غذاهای است که با سبزیجات درست می شود. این غذا از ترکیب سبزیجاتی مانند کدو سبز، سیب زمینی و بادمجان با گوشت مکعبی یا گوشت چرخ کرده به دست می آید. با گوشت و همچنین بدون گوشت درست می شود.
غذای موساکا چیست؟
موساکا از غذاهایی است که با بادنجان یا سیبزمینی درست میشود. اغلب دارای گوشت چرخکرده و از غذاهای کشورهای امپراتوری سابق عثمانی و دارای تنوع منطقهای و محلی فراوانی است. در ترکیه آن را تفت داده و به سبک کاسرول سرو کرده و به صورت گرم یا دمای اتاق مصرف میکنند. نوعی از آن در جهان عرب سرد خورده میشود.
مواد لازم برای تهیه موساکا ترکیه ای
فارسی | ترکی استانبولی |
بادمجان متوسط 4 عدد گوشت چرخ کرده 350 گرم 3 عدد فلفل چارلیستون یا فلفل روستایی 2 عدد گوجه فرنگی (رنده شده یا ریز خرد شده) 1 عدد پیاز متوسط 1 فنجان آب گرم 2 حبه سیر 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون نمک، فلفل، فلفل قرمز، زیره سبز 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق چایخوری آب داغ | 4 adet orta boy patlıcan 350g kıyma 3 adet çarliston biber ya da köy biberi 2 adet domates (rendelenmiş ya da küçük doğranmış) 1 adet orta boy soğan 1 su bardağı sıcak su 2 diş sarımsak 3 yemek kaşığı zeytinyağı Tuz, karabiber, pul biber, kimyon 1 yemek kaşığı salça 1 çay bardağı sıcak su |
طرز تهیه موساکا ترکیه ای
فارسی | ترکی استانبولی |
ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه حلقه کنید. حداقل نیم ساعت در آب نمک خیس کنید. سپس خشک کنید و در روغن داغ کمی سرخ کنید. پس از سرخ شدن بادمجان ها، آنها را روی حوله بردارید تا روغن آن گرفته شود. روغن و گوشت چرخ کرده را در تابه مناسبی بریزید و سرخ کنید. بعد از کمی تفت دادن پیاز و فلفل ریز خرد شده را اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید. سپس سیر خرد شده، گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی و هر ادویه ای که می خواهید را اضافه کنید. وقتی آب گوجه فرنگی کشیده شد، 1 لیوان آب داغ اضافه کنید و بپزید تا آب آن جذب شود. بادمجان ها را ته قابلمه بچینید و مخلوط گوشت چرخ کرده را روی آن بریزید. 1 فنجان آب داغ اضافه کنید و روی حرارت متوسط حدود 15 دقیقه بپزید. می توانید کمی استراحت کرده و آن را سرو کنید تا خاص شود. موفق باشید برای کسانی که تلاش می کنند. | İlk olarak patlıcanları alacalı soyup yuvarlak dilimleyin. Tuzlu suda en az yarım saat bekletin. Daha sonra kurulayıp kızgın yağda hafif kızartın. Patlıcanlar kızardıktan sonra yağını çekmesi için havlu peçete üzerine çıkartın. Uygun bir tavaya sıvı yağı ve kıymayı koyarak kavurun. Biraz kavrulduktan sonra sonra küçük doğranmış soğanı, biberi ekleyip kavurmaya devam edin. Daha sonra doğranmış sarımsağı, domatesi, salçayı ve dilediğiniz baharatları ekleyin. Domates suyunu çekince 1 çay bardağı sıcak suyu ekleyip suyunu çekene kadar pişirin. Tencerenin dibine patlıcanları dizip, üzerine kıymalı karışımı dökün. 1 su bardağı sıcak su ekleyip orta ateşte yaklaşık 15 dakika kadar pişirin. Özleşmesi için biraz dinlendirip servis yapabilirsiniz. Deneyeceklere afiyet olsun. |
پیشنهاد میدم حتما درست کنین خیلی عالی میشه