آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه دسر تاوک گوگسو ترکیه ای +✔️دستور تهیه تاوک گوگسو به فارسی و ترکی استانبولی

طرز تهیه دسر تاوک گوگسو ترکیه ای به زبان فارسی و ترکی استنبولی را برای شما در این مقاله قرلر دادیم .

برای آموزش طرز تهیه دونر کباب ترکیه کلیک کنید .

طرز تهیه دسر تاوک گوگسو ترکیه ای به زبان ترکی و فارسی

یک پودینگ شیر ترکی است که با سینه مرغ خرد شده تهیه می شود. این غذای بسیار خوشمزه ای بود که برای سلاطین عثمانی در کاخ توپکاپی سرو می‌شد.

مدت‌ها اعتقاد بر این بود که این پودینگ مرغ از مجموعه دستور العمل‌های رومی آپیسیوس سرچشمه گرفته است و بعداً به امپراتوری روم شرقی (بیزانس) و متعاقباً به امپراتوری عثمانی منتقل شد. با این حال چنین دستوری در آپیسیوس وجود ندارد.

مواد لازم برای تهیه تاوک گوگسو ترکیه ای (Tavuk Göğsü )

فارسی

ترکی استانبولی

کره 125 گرم (در صورت تمایل می توانید آن را با مارگارین مخلوط کنید)

1 لیوان آرد

1.5 لیوان شکر

1 لیتر شیر

1 بسته وانیل

125 g tereyağı (isteğe göre margarin ile de karıştırabilirsiniz)

1 su bardağı un

1,5 su bardağı şeker

1 lt süt

1 paket vanilya

طرز تهیه تاوک گوگسو ترکیه ای (Tavuk Göğsü ) به سبک ترک ها

طرز تهیه تاوگ گوگسو ترکیه ای

فارسی

ترکی استانبولی

ابتدا کره خود را در قابلمه مان بریزیم و کره خود را با حرارت ملایم ذوب کنیم.

بعد از اینکه روغن آب شد آرد را روی آن اضافه کرده و به مدت 4-5 دقیقه با هم زدن تفت دهید تا بوی آن از بین برود.

در حالی که آردمان را با همزن مخلوط می کنیم شیر را روی آن اضافه می کنیم.  آرد خود را باید در اینجا مخلوط کنید وگرنه ممکن است گلوله شود.

شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا پودینگ غلیظ شود.

İlk olarak tenceremize tereyağımızı alalım ve kısık ateşte yağımızı eritelim.

Yağımız eridikten sonra üzerine unu ilave edelim ve kokusu çıkana kadar yaklaşık 4-5 dakika karıştırarak kavuralım.

Unumuzu tel çırpıcı ile karıştırırken bir yandan üzerine sütü ekleyelim. Burada mutlaka ununuzu karıştırmalısınız aksi halde topaklanma olabilir.

Üzerine şekeri ilave ederek muhallebimiz kıvam alıp koyulaşana kadar karıştıralım.

مرحله دوم تهیه تاوک گوگسو ترکیه ای

فارسی

ترکی استانبولی

 

پودینگ غلیظ شده را از روی اجاق برداشته سپس وانیل را اضافه کرده و با همزن به مدت 3-4 دقیقه هم میزنیم.

پودینگی که آماده کردیم به اندازه 22 سانت بور خیس شده بریزیم و با کاردک صافش کنیم.  صبر کنیم تا به دمای اتاق برسد.

بعد از اینکه به دمای محیط رسید، آن را پهن می کنیم، 2-3 ساعت در یخچال استراحت می دهیم.

دسر استراحت داده شده را از یخچال برداریم و با فشار دادن کناره ها هوا را گرفته و در بشقاب سرو زیر و رو کنیم.

Koyulaşan muhallebimizi ocaktan alalım, sonrasında vanilya ilave ederek 3-4 dakika mikserle çırpalım.

Hazırladığımız muhallebimizi 22 cm boyutlarındaki ıslattığımız borcama dökerek üzerini bir spatula yardımı ile düzeltelim. Oda  sıcaklığına gelmesi için bekletelim.

Oda ısısına geldikten sonra üzerini streçleyelim, buzdolabında 2-3 saat dinlendirelim.

Dinlenen tatlımızı dolaptan alalım, yanlarına bastırarak havasını çıkartalım ve servis tabağına ters çevirerek çıkartalım.

مرحله سوم تهیه تاوک گوگسو ترکیه ای

فارسی

ترکی استانبولی

به دلخواه روی آن را با دارچین، جوز هندی یا پسته تزیین کنید.  نوارهای نازکی از کاغذ شیرینی پزی بریدم و روی پهنای دسر گذاشتم.  سپس روی آن دارچین پاشیدم تا همه آن را بپوشاند و نوارهایم را با احتیاط برداشتم.

 

بعد کاغذهای پخت رو که دوباره به فواصل طول دسر برش دادم گذاشتم و بعد از ریختن دارچین با احتیاط بیرون آوردم و تصویر خیلی قشنگی گرفتم.  با این حال، می توانید آن را هر طور که می خواهید تزئین کنید.  نوش جان!

Üzerini arzuya göre tarçın, hindistan cevizi veya file antep fıstığı ile süsleyelim. Ben pişirme kağıdından ince şeritler kestim, tatlının enine gelecek şekilde üzerine yerleştirdim. Ardından her yerini kapatacak şekilde üzerine tarçın serptim ve şeritlerimi dikkatli bir şekilde çıkarttım.

Sonrasında tekrar kestiğimi pişirme kağıtlarını tatlının boyuna doğru aralıklı olarak yerleştirdim ve tarçın döktükten sonra dikkatlice çıkarttım ve çok hoş bir görüntü elde ettim. Ancak siz dilediğiniz şekilde süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun!

برای آموزش طرز تهیه غذای ترکیه ای لاهماجون کلیک کنید .

لطفا امتیاز بدید
موسسه گاما شیراز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *