طرز تهیه املت پنیری ترکیه ای+ دستور تهیه املت ترکیه ای به فارسی و ترکی✔️
طرز تهیه املت پنیری ترکیه ای بسیار لذیذ و البته پر طرفدار را در این مقاله برایتان آورده ایم. املت از گذشته های دور غذای محبوب و پرطرفداری برای وعده صبحانه است. املت پنیری ترکیه ای دارای رسپی مخصوص و به املت ترکیه ای معروف است. در واقع تفاوت عمده املت گوجه به ترکی استانبولی با املت پنیری حضور تخم مرغ با پنیر پیتزاست. همچنین در املت ترکی استانبولی از سبزیجات متنوع و تند نیز استفاده می شود. املت ترکی به عنوان وعده صبحانه و همچنین وعده شام نیز استفاده می شود. در ادامه طرز تهیه دقیق املت پنیری به زبان فارسی و ترکی استانبولی آورده شده است. همچنین برای آموزش طرز تهیه نوشیدنی بوزا ترکیه با ما همراه باشید.
املت پنیری ترکیه ای
یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار وعده صبحانه املت است. املت ترکی نیز مانند سایر املت ها غذایی بر پایه تخم مرغ است اما سبزیجات معطری مانند جعفری و انواع پنیر بسته به سلیقه غذایی شما و همچنین فلفل دلمه ای به آن افزوده می شود.
طرز تهیه املت پنیری ترکیه ای به فارسی و ترکی استانبولی
املت ها با توجه به نوع موادی که تهیه می شود متفاوت است اما همیشه به عنوان صبحانه و یا شام استفاده میشود.
مواد لازم برای تهیه املت پنیری ترکیه ای
فارسی | ترکی استانبولی |
2 عدد تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری کره ½ فنجان پنیر چدار رنده شده (کاسه کوچک، ریز رنده شده) 1 عدد جعفری نمک | 2 adet yumurta 1 yemek kaşığı tereyağı Yarım kase kaşar peyniri rendesi(küçük bir kase, rendenin ince kısmı ile rendelenmiş) 1 tutam maydanoz Tuz |
طرز تهیه املت پنیری به روش ترک ها
فارسی | ترکی استانبولی |
تخم مرغ ها را در ظرفی بریزید و با نمک بزنید. کره را در تابه آب کنید، تخم مرغ را در تابه بریزید. وقتی قسمت پایین تخم مرغ کمی شروع به پختن کرد، در لبه های آن شکاف ایجاد کنید و اجازه دهید تخم مرغ مایع باقی مانده در تابه بریزد تا املت شما خیلی غلیظ نشود و تخم مرغ مایع روی آن نباشد. حالا. پنیر چدار رنده شده را روی آن بریزید و جعفری را اضافه کنید. می توانید با بستن قسمت زیر آن را در بشقاب سرو ببرید. در حین سرو می توانید املت را به شکل نیمه ماه تا کنید تا جعفری داخل آن بماند. نوش جان. | Yumurtaları bir kaseye alıp, tuz ekleyerek çırpın. Tereyağını tavada eritin, yumurtayı tavaya dökün. Yumurtanın alt kısmı biraz pişmeye başlayınca kenarlardan boşluklar açarak üst kısımda kalan sıvı yumurtanın da tavaya akmasını sağlayın, böylelikle omletiniz çok kalın olmayacak, üst kısmında sıvı yumurta kalmayacak. Üzerine kaşar peyniri rendesini döküp maydanozları ilave edin. Altını kapatarak servis tabağına alabilirsiniz. Servis ederken maydanozlar içte kalacak şekilde yarım ay biçiminde omleti katlayabilirsiniz. Afiyet olsun. |
نکات و فوت و فن تهیه املت پنیری
- پنیرهای مورد استفاده برای این غذا شامل: پنیر صبحانه، پنیر گودا، و یا پنیر پیتزا است.
- از ادویه هایی که تمایل دارید هم برای این املت می توانید استفاده کنید.
- برای داشتن یک املت کاملا غیر رژیمی 1 قاشق غذا خوری خامه صبحانه هم به مواد تخم مرغی بیفزایید.
- در صورت تمایل از 1 عدد گوجه پوره شده هم در این املت استفاده کنید.
چه نکاتی را هنگام تهیه املت پنیری ترکیه ای باید رعایت کنیم؟
فارسی | ترکی استانبولی |
مقدار نمک املت را باید با توجه به شوری پنیر خود تنظیم کنید.
درست کردن املت با کره آن را خوشمزه تر می کند. با این حال، اگر نمی خواهید از کره استفاده کنید، می توانید از روغن نیز استفاده کنید.
می توانید املت پنیر خود را با گوجه فرنگی و خیار سرو کنید. | Omletin tuz miktarını peynirinizin tuzluluk oranına göre ayarlamalısınız.
Omletinizi tereyağı ile yapmanız daha lezzetli olmasını sağlayacaktır. Ancak tereyağı kullanmak istemiyorsanız sıvı yağ ile de yapabilirsiniz.
Peynirli omletinizi domates, salatalık eşliğinde servis edebilirsiniz. |
املت با این دستور تهیه، خیلی پیشنهاد میکنم هم جدیده هم خوشمزه