دسر ترکیه ای کشکول +✔️دستور تهیه دسر به زبان فارسی و ترکی استانبولی
دسر ترکیه ای کشکول یکی از دسرهای خوشمزه و پر طرفدار است . در این مقاله برای شما عزیزان طرز تیه این دسر خوشمزه را به زبان فارسی و ترکی استانبولی قرار دادیم.
برای آموزش طرز تهیه هویج پلو ترکیه ای کلیک کنید .
آموزش دسر ترکیه ای کشکول به زبان فارسی و ترکی استانبولی
اگر به دنبال دسر با طعم و مزه فرنی هستید به شما دسر کشکول را پیشنهاد می کنیم این دسر اصالت کشور ترکیه را دارد.
مواد لازم برای تهیه کشکول به روش ترک ها
فارسی | ترکی استانبولی |
1 لیتر شیر 1 لیوان شکر زرده تخم مرغ یک عدد 1 بسته وانیل 1 قاشق چایخوری پودر بادام یک قاشق چایخوری نارگیل 1 قاشق غذاخوری آرد برنج 2 قاشق غذاخوری نشاسته | 1 litre süt 1 su bardağı şeker bir adet yumurta sarısı 1 paket vanilya 1 çay bardağı badem tozu bir çay bardağı Hindistan cevizi 1 yemek kaşığı pirinç unu 2 yemek kaşığı nişasta |
طرز تهیه کشکول ترکیه ای
فارسی | ترکی استانبولی |
شیر، شکر، زرده تخم مرغ، نشاسته و آرد برنج را در قابلمه ریخته و هم می زنیم.
پودر بادام، نارگیل و سپس وانیل شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
قابلمه را روی حرارت متوسط گذاشته و مدام هم می زنیم و می پزیم تا غلیظ شود و حالت چشمی پیدا کند.
آن را در کاسه ها تقسیم می کنیم و بیرون می گذاریم تا به دمای محیط برسد، سپس در یخچال کاملا خنک شده و سرو می شود. نوش جان نکته: بادام های خودمان را می شکنیم و داخل آب می گذارم، بعد از پوست کندن پوست آن ها را به خوبی در دستگاه میریزم ا ستفاده می کنم. همچنین می توانید بادام خام بدون نمک بخرید و به این صورت درست کنید. | Süt , şeker, yumurta sarısı, nişasta ve pirinç unu tencereye alınır ve çırpılır. Badem tozu, Hindistan cevizi, ardından şekerli vanilin de eklenerek iyice çırpılır. Tencere orta ateşe konulur ve devamlı çırparak koyulaşıp göz göz olana kadar pişirilir. Kaselere pay edilir ve oda ısısına gelene kadar dışarıda sonra buzdolabında tamamen soğutulur ve servis edilir. AFİYET OLSUN
Not: Ben kendi bademlerimizden kırıp suya koyuyorum, kabuklarını soyduktan sonra robotta iyice çekip kullanıyorum. Siz de tuzsuz çiğ badem alıp o şekilde yapabilirsiniz. |
برای تهیه کشکول چه نکاتی را باید رعایت کنیم ؟
فارسی | ترکی استانبولی |
نکات دستور پخت Keşkul
در حالی که در حال پختن گونه خود هستید، باید آن را مخلوط کرده و بپزید و از جمع شدن آن جلوگیری کنید. شما باید یک قوام صاف به دست آورید.
می توانید کیک خود را با بادام و بدون بادام درست کنید یا به همین ترتیب می توانید فندق را اضافه کنید.
هنگام تزیین کیک می توانید از بادام، پسته پودر شده یا فندق ترک خورده کمک بگیرید. | Keşkül tarifi püf noktaları Keşkülünüzü pişirirken karıştırarak pişirmeli ve topaklanmasının önüne geçmelisiniz. Pürüzsüz bir kıvam elde etmelisiniz. Keşkülünüzü bademli yapabildiğiniz gibi bademsiz de yapabilirsiniz ya da içerisine aynı şekilde fındık ekleyebilirsiniz. Keşkülünüzü süslerken bademden, toz Antep fıstığı ya da fındık kırığından yardım alabilirsiniz. |