آموزش غذاهای ترکیه ای

آموزش شاه بلوط مراگیانی ترکیه ای+ شاه بلوط به ترکی استانبولی

شاه بلوط مراگیانی ترکیه ای یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین غذاهای خیابانی در ترکیه است. شاه بلوط ترکیه ای مزه دار شده را می توانید به صورت تفت داده شده نوش جان کنید. نام دیگر شاه بلوط ترکیه ای کِستانه است و این میوه به صورت کباب شده در هوای سرد بسیار مفید است. از مزایای این میوه می توان به بهبود عملکرد تیروئید و کاهش فشار خون اشاره کرد. این میوه از نظر طب سنتی دارای طبع گرم و خشک است. طرز تهیه شاه بلوط مراگیانی ترکیه ای که یکی از غذاهای اصلی در مراسم های عروسی است را در این مقاله به شما آموزش می دهیم. در این صفحه با اصطلاحاتی مانند شاه بلوط به ترکی استانبولی، بلوط به ترکی و یا برعکس؛ کستانه به فارسی که به معنای بلوط است آشنا خواهید شد. شاه بلوط ترکیه ای دارای ارزش غذایی بالا و مغذی است. همچنین برای آشنایی با طرز تهیه دنده ذرت با ما همراه باشید.

شاه بلوط به ترکی استانبولی

شاه بلوط به ترکی استانبولی

شاه بلوط به ترکی استانبولی kestane میشود. در ادامه طرز تهیه بلوط ترکیه آورده شده است.

آموزش شاه بلوط مراگیانی ترکیه ای

ما در اینجا با یک دستور العمل فوق العاده که از ترکیب گوشت مکعبی و شاه بلوط بیرون آمده است. مراگیانی که به ویژه در غذاهای دریای سیاه بسیار محبوب است، گوشت گاو مکعبی، کنجد، گشنیز و شاه بلوط از جمله ترکیبات اصلی ماراگیانین هستند. در برخی مناطق به صورت پاشیده شده با فندق سرو می شود.

فارسی

ترکی استانبولی

زمان آماده سازی: 30 دقیقه

زمان پخت: 1 ساعت

چند نفر: 6 نفر

Hazırlanma Süresi : 30 dakika

 Pişirme Süresi : 1 saat

 Kaç Kişilik: 6 Kişilik

مواد لازم برای تهیه شاه بلوط مراگیانی

فارسی ترکی استانبولی
1 کیلوگرم گوشت چرخ کرده گاو (ریز خرد شده)

پیاز 2 عدد (خرد شده)

5-6 لیوان آب گرم

2 فنجان آرد ذرت

کره 2 قاشق

1 قاشق غذاخوری کنجد

1 قاشق غذاخوری دانه گشنیز

4 حبه سیر

1 قاشق چایخوری نمک

1 قاشق چایخوری فلفل سیاه

یک قاشق غذاخوری اسپیر

1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

1.5 فنجان شاه بلوط بو داده (درشت خرد شده)

1 فنجان مغز گردو (ریز آسیاب شده)

1 kg kuşbaşı dana eti (Küçük doğranmış)

2 adet soğan (Yemeklik doğranmış)

5-6 su bardağı ılık su

2 su bardağı mısır unu

2 yemek kaşığı tereyağı

1 yemek kaşığı susam

1 yemek kaşığı kişniş tohumu

4 diş sarımsak

1 tatlı kaşığı tuz

1 çay kaşığı karabiber

bir yemek kaşığı aspir

1 yemek kaşığı domates salçası

1.5 su bardağı közlenmiş kestane (İri doğranmış)

1 çay bardağı ceviz içi (İnce çekilmiş)

آموزش شاه بلوط مراگیانی ترکیه ای

خرید شاه بلوط ترکیه

از جمله نکات مهم هنگام خرید شاه بلوط ترکیه این است که:

کیفیت بالایی داشته باشد و باید در پوسته قهوه ای خود باشد تا هوای زیادی به آن نرسد. زیرا جریان هوا و تغییرات دمای محیط می تواند باعث فاسد شدن محصول شود.

به بسته بندی محصول توجه داشته باشید که تاریخ تولید و انقضا روی آن درج شده باشد و از زمان تاریخ آن مدت زیادی نگذشته باشد. در بسته بندی کاملا پلمپ قرار داشته باشد تا طعم و خاصیت خود را از دست ندهد.

به شرکت توزیع کننده آن توجه داشته باشید تا معتبر باشد در این صورت خیالتان از بابت کیفیت محصول راحت خواهد بود.

ویژگی شاه بلوط ترکیه

این میوه سرشار از آهن، ویتامین ب 6، ویتامین c و ویتامین k، پتاسیم، فسفر و… می باشد. البته آنتی اکسیدان نیز به وفور در این محصول یافت می شود و برای جلوگیری از انواع سرطان مفید و موثر است.

طرز تهیه شاه بلوط مراگیانی ترکیه ای

تهیه شاه بلوط مراگیانی

فارسی

ترکی استانبولی

گوشت و پیاز مکعبی را در قابلمه بریزید و با درب بسته روی حرارت خیلی ملایم بگذارید تا بپزد. وقتی گوشت آب آزاد شده را جذب کرد، آب را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. وقتی گوشت خیلی نرم شد نمک اضافه کنید و با حرارت ملایم به جوشیدن ادامه دهید.

از طرفی در قابلمه ای دیگر آرد ذرت ریز الک شده را با حرارت ملایم تفت دهید تا صورتی رنگ شود.

کره را اضافه کنید و با هم تفت دهید تا معطر شود. آن را از آبگوشت در حال جوش برداشته، کم کم به آرد ذرت اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

سپس تمام آب گوشت و گوشت باقی مانده را اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم بجوشد.

کنجد و سپس تخم گشنیز را در تابه تفت دهید و کنار بگذارید تا خنک شود. پس از سرد شدن، یک حشره را بردارید و آن را پودر کنید.

حبه های سیر و فلفل سیاه را اضافه کنید و خوب له کنید و به ظرف در حال جوش اضافه کنید. برگ های گلرنگ را در تابه تفلون روی حرارت ملایم خشک کرده و در ظرف خرد کنید.

شاه بلوط ها را داخل رودو بکشید و همراه با گردو به غذا اضافه کنید و مخلوط کنید.

رب گوجه فرنگی را با آب گوشت در ظرفی مخلوط کرده و به قابلمه اضافه کرده و خوب هم می زنیم و 2 تا 3 دقیقه دیگر می جوشانیم و از روی اجاق برداشته و با نان ذرت در کنار آن گرم سرو می کنیم.

Kuşbaşı etini ve soğanı bir tencereye alarak çok kısık ateşte kapağı kapalı şekilde pişmeye bırakın. Et,  saldığı suyu çekince suyunu ekleyip kaynamaya bırakın. Etler iyice yumuşayınca tuzunu ekleyin ve kısık ateşte kaynatmaya devam edin.

Diğer yanda, bir başka tencerede ince elenmiş mısır ununu kısık ateşte pembeleşinceye kadar kavurun.

Tereyağını ilave edip birlikte kokusu çıkana kadar kavurun. Kaynayan et suyundan alarak azar azar mısır ununa ekleyip, pürüzsüz bir kıvam alana kadar karıştırın.

Ardından kalan et suyunun tamamını ve eti ilave edip kısık ateşte kaynamaya bırakın.

Bir tavada önce susamı ardından kişniş tohumlarını kavurup kenara alarak soğutun. Soğuduktan sonra bir havana alın ve ezerek toz haline getirin.

Sarımsak dişlerini ve karabiberi ilave edin ve hepsini iyice ezerek kaynamakta olan yemeğe ekleyin. Aspir yapraklarını da teflon bir tavada kısık ateşte kurutup yemeğin içine ufalayın.

Kestaneleri rondoda çekin ve cevizlerle birlikte yemeğe ilave edip karıştırın.

Domates salçasını bir kasede et suyu ile birlikte karıştırın ve tencereye ekleyip iyice karıştırarak 2-3 dakika daha kaynatıp ocaktan alın ve sıcak olarak yanında mısır ekmeğiyle birlikte servis edin.

5/5 - (3 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

‫2 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا