آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه کمپوت هلو به روش ترکی 🍑 (دستور تهیه کمپوت به ترکی استانبولی و فارسی)

طرز تهیه کمپوت هلو ما به سبک ترکی استانبولی، با استفاده از مواد اولیه‌ی ساده و فرآیند آسان، به همه‌ی افراد علاقه‌مند به غذاهای سنتی ترکیه، امکان تهیه و لذت بردن از این دسر شیرین را می‌دهد.

کمپوت هلو یکی از لذیذترین و محبوب‌ترین دسرها در فصل تابستان محسوب می‌شود.

آزمون تعیین سطح گاما

این دسر با طعم شیرین و عطری متمایز هلو، نه تنها برای خنک کردن بدن در روزهای گرم، بلکه به عنوان یک منبع غنی از ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌ها نیز شناخته می‌شود.

برای آموزش طرز تهیه دسر داملا ترکیه ای خوشمزه می‌توانید مقاله ما را بخوانید و از طعم بی نظیر این دسر لذت ببرید.

طرز تهیه کمپوت هلو

طرز تهیه کمپوت هلو به زبان فارسی و ترکی 

کمپوت هلو از دسر های بین المللی است که با رسپی های متفاوتی درست می شود امیدوارم از این آموزش نهایت استفاده را ببرید.

مواد لازم برای تهیه کمپوت هلو 

فارسی

ترکی استانبولی

هلو

شکر

آب

Şeftali

Şeker

Su

 

طرز تهیه کمپوت هلو خوشمزه به روش ترک ها

فارسی

ترکی استانبولی

ابتدا هلو ها را پوست گرفته و با فشار نصف لیمو را در آب می ریزیم تا سیاه نشوند.

هنگامی که پوست کندن هلو ها به پایان رسید، ما به شکل مکعب های کوچک در شیشه می گذاریم.

هلو را تا 3 انگشت بیشتر از نصف شیشه اضافه می کنیم (در صورت تمایل می توانید کمتر هلو اضافه کنید و مخلوطی با آب بیشتری تهیه کنید.)

5 قاشق غذاخوری شکر به آن اضافه کنید و بعد آب سرد را اضافه کنید تا شیشه پر شود.

در ظرف را محکم می بندیم و نیم ساعت برمیگردانیم واگر سرازیر نشد نیم ساعت در قابلمه پر از آب به اندازه شیشه ها می جوشانیم. (من خیلی شیرین دوست ندارم 4 قاشق میریزم) دو روز زیر و رو میذاریم.اگه نشتی نداشت برای زمستون آماده میشیم به سلامت بخوریم از غذاتون لذت ببرید.

Öncelikle şeftalileri soyup kararmasın diye küçük bir yarım limon sıkılmış suda atıyoruz.

Soyma işlemi bitince küçük küpler şeklinde kavanozun içine doğuyoruz.

Yarım kavanozdan 3 parmak daha fazla olacak şekilde şeftali ekliyoruz, (Dilerseniz daha az şeftali koyup suyu daha fazla olan karışım da hazırlayabilirsiniz. )

Üzerine 5 yemek kaşığı şeker ekleyip, kavanoz dolana kadar soğuk musluk suyu ekliyoruz.

Kavanozu sıkıca kapatıp yarım saat ters bekletiyoruz.Eğer akmıyorsa ters bir şekilde kavanozların boyuna kadar su dolu olan tencere de yarım saat kaynatıyoruz. ( ben çok tatlı sevmediğimden 4 kaşık koydum) ters çevrili şekilde iki gün bekletiyoruz akma yoksa kışa hazır, sağlıcakla yiyelim afiyet olsun

کمپوت هلو

کمپوت هلو چه خواصی دارد؟

هلو خواص بسیاری دارد که یکی از مهم ترین خواص این میوه ضد سرطان بودن آن است (پوست و گوشت هلو مقدار زیادی آنتی اکسیدان را در خود نهفته دارند.) خواص دیگر این میوه به شرح زیر است :

  • برای مراقبت از پوست خود می توانید از هلو استفاده کنید
  • برای سم زدایی بدن استفاده می شود.
  • هلو سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند و برای زنان باردار میوه خوبی محسوب می شود.
  • باعث تقویت دندان و استخوان می‌شود.

 

برای آموزش طرز تهیه قهوه با شیر بدون دستگاه مطالعه این مقاله به شما کمک خواهد کرد.

نتیجه گیری 

به وسیله‌ی این روش ساده و لذیذ، شما می‌توانید کمپوت هلوی خود را به سبک ترکی استانبولی تهیه کرده و از لذت یک دسر تابستانی و خوشمزه بهره‌مند شوید.

با ترکیب هلوهای تازه با مقدار مناسبی از شکر این کمپوت یک انتخاب عالی برای هر مناسبت و هر زمانی است.

امیدوارم این دستور تهیه شما را به دنیایی از طعم و لذت ببرد.

 

اگر سوال یا نظری در مورد این مطلب دارید با ما در قسمت نظر ها به اشتراک بگذارید. 

لطفا امتیاز بدید
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا