آموزش رایگان زبان عربی از ابتدا
آموزش اصطلاحات خوراکی در عربی: مواد غذایی + میوه ها
اصطلاحات خوراکی در عربی چیست ؟ یادگرفتن مکالمات مربوط به مواد غذایی قطعا بسیار می تواند ضروری و کمک کننده باشد چرا که یکی از مهم ترین نیاز های هر انسانی است که در هر سفری به آن نیاز پیدا می کند .سعی کردیم در این مقاله در مورد پرکاربرد ترین مواد غذایی و میوه ها و سبزیجات را به شما معرفی کنیم امیدواریم که سودمند واقع شود.
برای سایر درس های رایگان زبان عربی کلیک کنید.
آنچه در این مطلب خواهید آموخت : [ نمایش سرفصل ها ]
میوه ها در عربی
- رُمان >>انار
- عِنَب >>انگور
- ِتین >> انجیر
- بُرتقال >> پرتقال
- کِمثری>> گلابی
- خوخ >> هلو
- مِشمِش >> زرد آلو
- لیمون >> لیمو
- َصنَتره >> نارنگی
- یِح >>هندوانه
- َبطیخ >> طالبی
- َطماطَه >> گوجه
- بُصَل >> پیاز
- بیذنجان >> بادمجان
- بطاطه>>سیب زمینی
- لفت >> شلغم
- ِجَزر >>هویج
- ثوُم >>سیر
- کرَفِس >> کرفس
- ریحان >> ریحان
- حلُو >>شیرین
- حامُض>> نرش
- ماصِخ>> بی نمک
- ُمر >>>>تلخ
- فجل >> تربچه
- کوسا >> کدو قلمی
- یقطین >> کدو تنبل
- بنجر >>لبو
- رشاد >>شاهی
- ُکراث>>تره
برای دیدن آموزش اعداد عربی از 1 تا 50000000 کلیک کنید
مواد غذایی در عربی
در این قسمت می خواهیم اسامی خوراکی در عربی را بیاوریم تا بتوانید مکالمه ای کامل و صحیح داشته باشید
- شکر>> شکر
- چای >> چای
- ملح >>نمک
- فاصولیه >> لوبیا سفید
- لوبیه >> لوبیا
- عدس >> عدس
- حُمص >> نخود
- ماش >> ماش
- شِعریه >> رشته فرنگی
- دُهِن >> روغن
- زیت >> روغن ماهی
- مَعجون >> رب
- البان >> آدامس
- فُستِق>> پسته
- بَندُق>> فندق
- جوز>> گردو
- دارسین >> دارچین
- بُهارات >> ادیه جات
- زعفران >> زعفران
- بارد >> نوشابه
- زبیب >> کشمش
- مای ورد >> گلاب
- کُرِزات >> آجیل
انواع غذا و خوراکی در عربی
در ادامه اصطلاحات خوراکی در عربی به لیست غذاها و انواع غذا می رسیم
- ُذره مِکزیکیه >> ذرت مکزیکیه
- ِکریمه >> خامه قنادیَ
- حلاوه>> شکلات
- عصایر>> آبمیوه
- ُخِبز>> نان
- صَمون>> نان ساندویچی
- عیش>> برنج
- دجاج>> مرغ
- ثِرید >> آب گوشت
- ثرید دیای>> آب گوشت مرغ
- کباب>> کباب
- لَحَم غَنَم >> گوشت گوسفندی
- لَحَم عِجِل >> گوشت گوساله
- مَشوی >> کبابی
- مَقلی >. سرخ شده
- مطبوخ >> پخته شده
- سِمَچ >> ماهی
- صالونَه >> خورش
- ُشوربَه >> آش
- لِبَن >> دوغ
- خِضره >> سبزی
- زَلاطَه >> سالاد
- آجار >> ترشی
- َعصیر >> آبمیوه
- َحلیب >> شیر
- ِجِبن >> پنیر
- زبادی>> ماست
- زِیِد >> کره
- قشطه >> خامه
- بیض >> تخم مرغ
- ریوگ >> صبحانه غده >> ناهار
- ثرید >> آبگوشت
- ماکولات >> خوراکی
- مُعَلبات >> کنسرو
- مُرطَبات >> نوشیدنی
- بیض سلگ >> تخم مرغ آبپز
در آخر کمی از غذاهای معروف عربی صحبت کنیم .
- سالاد تبوله >> برای افرادی که رژیم گیاهخواری دارند مناسب است که شامل : گوجه فرنگی – سبزی — جعفری – نعنا – بلغور – و پیاز است
- حمص >> از غذا های خوشمزه عربی است که در عربی به آن نخود هم گفته می شود و معمولا آن را به عنوان پیش غذا سرو می کنند که برای تهیه این غذا به پوره نخود – ارده – روغن زیتون – سیر – آ بلیمو – نمک و فلفل دارید
- باقلا >> یکی از غذا های سنتی عربی است که بیشتر به عنوان صبحانه استفاده می شود و از باقالی – نان سنگک – تخم مرغ – نعنا خشک و سرکه استفاده می شود.