دانستنی های ترکیه

بهترین صبحانه در استانبول+ ✔️ 3 مکان عالی برای صبحانه

صبحانه در استانبول، با تنوع غنی و طعم‌های لذیذ، بخش مهمی از فرهنگ غذایی این شهر است. این وعده غذایی معمولاً شامل انواع پنیر، زیتون، تخم مرغ، گوجه‌فرنگی، خیار، نان‌های محلی مانند سیمیت، عسل، کره و مربا است. بهترین صبحانه‌ها در استانبول همچنین می‌توانند شامل اقلام خاص‌تری مانند میوه‌های تازه، نوشیدنی‌های سنتی مانند چای ترکی یا قهوه ترک، و حتی غذاهای سنتی مانند منمن (نوعی تخم مرغ با گوجه فرنگی) باشند. این تجربه غذایی نه تنها طعم‌های خوشمزه‌ای را ارائه می‌دهد، بلکه فرصتی برای آشنایی با سبک زندگی و فرهنگ محلی استانبول است.

بهترین صبحانه در استانبول را در کجا می توانیم بخوریم ؟ یک صبحانه عالی در استانبول زیبا می توند روز بسیار خوبی را برای شما استرت بزند.

این مقاله را از دست ندهید : املت پنیری ترکیه ای

بهترین صبحانه در استانبول + معرفی 10مکان عالی برای صبحانه

بهرین صبحانه در استانبول

آیا مشتاق صبحانه سنتی ترکی هستید؟ مکان های زیادی در استانبول وجود دارد که می توانید از بین آنها انتخاب کنید، و این پست وبلاگ به

شما کمک می کند تصمیم بگیرید برای بهترین صبحانه در استانبول کجا بروید. بهترین بخش از همه این مکان های صبحانه در لیست ما این است

که آنها یا در فاصله چند قدمی سلطان احمد هستند یا با تاکسی کوتاهی دورتر هستند. استانبول شهری بزرگ با ترافیک وحشتناک است و هیچکس

دوست ندارد ساعت ها در آن گیر کند. هتل شما در استانبول احتمالاً صبحانه سرو می کند، اما اگر به دنبال سنتی ترین غذاهای محلی تمام دوران

هستید، همیشه ایده خوبی است که صبحانه را در هتل خود حذف کنید و مکان های جدیدی را جستجو کنید که محلی ها در آن غذا می خورند.

من پیشنهاد می کنم روز خود را با یک صبحانه ترکی در یکی از این 10 رستوران صبحانه ترکی در شهر شروع کنید!

صبحانه معمولی ترکی چیست؟

صبحانه های سنتی ترکی سمفونی از طعم ها هستند. چای ترکی، پنیر، تخم مرغ، سبزیجات تازه، و میوه هایی مانند گوجه فرنگی، خیار، یا فلفل فقط

چند مورد را نام ببرید که صبحانه ترکی را از صبحانه های دیگر در سراسر جهان منحصر به فرد می کند. انواع نان‌ها نیز در یک میز متوسط در ترکیه

یافت می‌شوند، مانند نان شیرینی‌ها، شیرینی‌ها و حتی گزینه‌های عجیب‌تر مانند کاتمر که پنکیک‌های شیرین ترد با پسته و خامه لخته شده است.

صبحانه‌های ترکی بسته به جایی که می‌روید بسیار متفاوت است، اما همه آنها غذاهای مشترک دارند: پنیر، زیتون سیاه، زیتون سبز، مربا، عسل، کره،

گوجه‌فرنگی تازه، خیار و چای ترکی. تخم‌مرغ نیز جزء رایج صبحانه‌های ترکی است و هیچ کمبود تخم‌مرغ روی میز وجود ندارد. بسته به اینکه دوست

دارید تخم‌مرغ‌هایتان چگونه پخته شوند، می‌توان آن‌ها را با آرد سوخاری آب پز یا سرخ کرد یا در غذاهای مختلفی مانند «منمن» که تخم‌مرغ‌های چاشنی‌

شده با فلفل قرمز، پیاز و گوجه‌فرنگی است، مخلوط کرد.

فهرست غذاهایی که در منوی صبحانه سنتی ترکی پیدا خواهید کرد:

پنیرها
Tulum peyniri: این پنیر سنتی از شیر بز ترکی است. پنیر در یک پوسته بز رسیده است.

کاسار پینیری: پنیر کاسار نوعی پنیر متوسط سخت یا سفت است که از شیر گوسفند و تا 20 درصد شیر بز تهیه می شود.

Beyaz peynir: Beyaz peynir از شیر غیر پاستوریزه تهیه می شود. این یک پنیر آب نمک است. شبیه فتا.

نوشیدنی
Cay: چای ترک به عنوان چای سیاه فرآوری می شود. به خاطر رنگ قرمزش که رنگ قرمز زرشکی پررنگی است معروف است.

ترک قهوه‌سی: قهوه ترک قهوه‌ای است که با جوشاندن دم می‌شود.

ظروف تخم مرغ
منمن: منمن یک غذای ترکی است که شامل تخم مرغ، گوجه فرنگی، فلفل سبز و ادویه است. اغلب برای صبحانه یا ناهار مصرف می شود.

Sucuklu yumurta: تخم مرغ با ساکوک. سوجوک یا سوچوک نوعی سوسیس خشک، تند و تخمیر شده است.

  • Haslanmis yumurta: تخم مرغ آب پز
  • Sahanda yumurta: تخم مرغ سرخ شده
  • شیرینی
  • سو بورگی: نوع شیرینی با پنیر و کره.
  • سیمیت: سیمیت نانی است که روی آن کنجد باشد. به شکل دایره است.
  • سیگارا بورگی: رول پنیر سرخ شده
  • آکیتما (کایگانا): پنکیک مرزه ترکی.
  • تاست: نان برشته شده با پنیر و سوچک
  • بویوز: روغن آفتابگردان و شیرینی تاهینی
  • گوزلمه: گوزلمه یک نان شکم پر شور ترکی است.
  • گسترش می یابد
  • تریاگی: کره شور
  • بال کایمک: کرم لخته شده با عسل و گاومیش
  • Recel: جام جم
  • Findik ezmesi: پخش فندقی شبیه نوتلا
  • گوشت ها
  • پاستیرما: گوشت گاو پخته شده
  • سوچوک: سوچوک نوعی سوسیس خشک، تند و تخمیر شده است.
  • کاورما: گوشت گاو چاشنی شده

لیست بهترین مکان های صبحانه در استانبول

1. Namli Gurme, Karakoy

صبحانه در استانبول

برای یک تجربه سنتی تر صبحانه ترکی، Namli Gurme یک انتخاب عالی است. این رستوران بیش از 40 سال است که غذاهای لذیذ سرو می کند

و بیشتر به خاطر پاستیرمای (گوشت گاو پخته شده) که می تواند با تخم مرغ سرخ شده یا ساده سرو شود، شناخته شده اند.

در شهر شلوغ و همیشه در حال تغییر استانبول، پیدا کردن یک غذاخوری که هم برای کسانی که تمام زندگی خود را در اینجا زندگی کرده‌اند و هم

برای تازه‌واردها فراهم کند، دشوار است. با این حال، Namli Gurme با راه اندازی یک مکان صبحانه در Karaköy که هدف آن پذیرایی یکسان از

مردم محلی و گردشگران است، نه تنها قادر است بلکه مایل به تغییر با زمان است.

اگر در هتل های سلطان احمد اقامت دارید، ناملی گورمه تنها 30 دقیقه پیاده روی خوش منظره تا محل اقامت شما فاصله دارد. این مکان یکی از

متنوع ترین و سنتی ترین صبحانه های ترکی را با غذاهای مختلف ارائه می دهد که در جای دیگری برای پیاده روی یافت نمی شود.

2. Van Kahvaltı Evi, Cihangir

بهترین صبحانه در استانبول

Van Kahvalti Evi مکانی لذت بخش برای لذت بردن از صبحانه است و غذاهای محلی تازه و طبیعی از فلات آناتولی شرقی در محل آماده می شود.

پرطرفدارترین غذاهای موجود در منوی آن ها، غذاهای صبحانه کردی کاووت، میرتوگا (تهیه شده از کره و گردو) و جاجی است. برای دوستداران پنیر،

انواع مختلفی از جمله پنیر گیاهی از وان، پنیر تولوم که با پوست گوسفند کهنه شده و گروی کارس وجود دارد.

خانه صبحانه ون با نظرسنجی یک وب سایت معروف آنلاین به عنوان بهترین مکان صبحانه در استانبول انتخاب شد!

3. Dogaciyiz Gourmet, Beyoglu

صبحنه ترکیه ای

یکی از بهترین مکان های صبحانه در این لیست Dogaciyiz Gourmet است. غذا قیمت مناسبی دارد، اما بهترین بخش در مورد آن این است که

گزینه های زیادی برای همه وجود دارد – اگر می خواهید احساس کنید در استانبول هستید، می توانید یک صبحانه سنتی ترکی سفارش دهید! محیط

اینجا نیز عالی است – هیچ‌گاه پر سر و صدا یا شلوغ با فضای زیاد نیست تا همه بتوانند از صبحانه آخر هفته لذت ببرند.

Dogaciyiz Gourmet برای ارائه یک صبحانه ترکی خارق العاده ایجاد شده است. آنها همه غذاهای خود را از ابتدا با موادی که در محله تهیه می شود

درست می کنند. وقتی وارد رستوران می‌شوید، می‌توانید بگویید که چقدر مراقبت می‌شود – همه چیز بسیار تمیز به نظر می‌رسد! کارکنان نیز دوستانه

هستند – خیلی زود احساس خواهید کرد که یک فرد معمولی هستید!

سخن پایانی

در نهایت، تجربه صبحانه در استانبول بیش از یک وعده غذایی ساده است؛ آن یک جنبه مهم از تجربه فرهنگی و اجتماعی در این شهر تاریخی است. صبحانه‌های متنوع و غنی در استانبول به گردشگران این فرصت را می‌دهند که طعم‌ها و سنت‌های محلی را از نزدیک تجربه کنند و لذتی فراتر از یک وعده غذایی معمولی را تجربه کنند. همچنین، این تجربه به تقویت جایگاه استانبول به عنوان یک مقصد گردشگری غنی از نظر فرهنگی و غذایی کمک می‌کند. در پایان، صبحانه در استانبول به عنوان نمونه‌ای از تنوع فرهنگی و غذایی این شهر، به ارائه تجربه‌های غذایی خاطره‌انگیز و دلپذیر برای ساکنان و بازدیدکنندگان کمک می‌کند.

اطلاعات درباره  حقوق اجتماعی اتباع خارجی مقیم ترکیه چیست؟ کلیک کنید.

لطفا امتیاز بدید
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا