سایر مراکز آموزشی

9 تا بهترین آموزشگاه آشپزی تهران را بشناسیم 👩‍🍳 + هزینه کلاس آشپزی تهران

همه ما انسان‌ها دوست داریم از غذا‌های خوشمزه استفاده کنیم و حتی بعضی افراد علاقه بسیار زیادی به آموزش آشپزی دارند، توصیه ما این است با ما در این مقاله همراه باشید تا به یک آشپز عالی تبدیل شوید و به اطلاعاتتان در این زمینه افزوده شود؛ همچنین با بهترین آموزشگاه‌دهای آشپزی تهران آشنا شوید..

آشپزی یکی از مهم‌ترین نیاز‌های انسان در طول تاریخ بوده که روز به روز در حال پیشرفت است و آشپز‌های حرفه‌ای هرروز غذا‌های جدید‌تر و لذیذ‌تر در سراسر دنیا خلق می‌کنند.

انسان‌های اولیه برای تهیه غذا آن را در آتش می‌انداختند اما امروزه ما آشپز‌های بسیار عالی و معروف در کشور‌های مختلف داریم که هر منطقه غذایی با عطر و ادویه مختص به خود را دارد؛ در ایران نیز غذا‌های بسیار خوشمزه و لذیذی با عطر و بوی خاص وجود دارد که البته یادگیری آن به آسانی نیس و باید فوت و فن‌های مخصوص آن را یاد بگیرید تا به یک آشپز فوق العاده تبدیل شوید.

از ویژگی‌های یک آشپز نمونه میتوان به سرعت عمل بالا، داشتن خلاقیت، دقت و نظم زیاد، توانایی انجام چند کار به صورت همزمان، توانایی کار تیمی، صبوری و تحمل فشارکاری و… اشاره کرد.

تنها عاملی که باعث موفقیت یک آشپز می‌شود داشتن علاقه زیاد به غذا و آشپزی است؛ همچنین این آشپز است که با خلاقیت‌های خود به غذا روح می‌دهد.

آموزش حرفه‌ای آشپزی

 

معیار­‌های گزینش برترین آموزشگاه ­‌های آموزش آشپزی تهران در سال 1403

آموزش آشپزی کاری است که یادگرفتن آن نیاز به بهترین محیط و اساتید دارد و برای آموزش آن باید تمامی جوانب را سنجید و یک آموزشگاه خوب و باکیفیت پیدا کرد؛ ما برخی از معیار­‌هایی که اهمیت داشته و بر اساس آن آموزشگاه ­‌های آموزش آشپزی تهران را دسته بندی کرده‌ایم به شما معرفی می‌­کنیم.

  1. دارای برترین اساتید با تجربه و با مهارت بالا
  2. قیمت مناسب کلاس‌ها
  3. دارای محیط عالی و بروز‌ترین تجهیزات
  4. ارائه دهنده مدرک معتبر فنی و حرفه‌ای

بهترین آموزشگاه های آشپزی تهران

 

ردیف نام آموزشگاه تلفن آدرس
1 آموزشگاه حنانه تهران 02122353184

09126194326

09121501295

تهران ، سعادت آباد ، بلوار سرو غربی ، خیابان آسمان ها ، آسمان ۵ شرقی ، پلاک ۲۱
2 آموزشگاه آشپزی آشپز شو 02166715466

02166712787

09191255939

میدان انقلاب. کارگرجنوبی. نرسیده به میدان پاستور. کوچه سعیدی. پلاک 6. واحد 7
3 آکادمی بین المللی سرآشپزان 09124054286

09127152705

02144821382

02144042262

صادقيه، فردوس شرق، بين رامين و گلستان شمالي، پلاك ٢٤٩ واحد ٨
4 آموزشگاه آشپزی شیرین بیان 09125030198   –    02122070524 تهران، سعادت آباد، سرو غربی، بین چهارراه پاک نژاد و میدان شهرداری، خیابان بخشایش، کوچه بهار پنجم ، پلاک ۱
5 آموزشگاه پانیذ تهران 02142613

02188207500

02188207500

02188207501

0218820752

تهران، خیابان گاندی، نبش پل همت، شماره ۶۴، واحد پانیذ (B2)
6 آموزشگاه آرسس شف تهران 02191094334 تهران، خیابان شهید بهشتی، خیابان اندیشه، کوچه اندیشه یکم، پلاک 1
7 آموزشگاه آریا تهران ۰۲۱۶۶۹۱۹۶۳۴

۰۲۱۶۶۹۱۹۶۳۵

تهران، خیابان توحید، به سمت میدان توحید نبش بن بست شهید حاج رضایی، پلاک ۷۵، واحد ۲
8 آموزشگاه پرتیکان تهران 22221208

22907769

02191002010

تهران، میـرداماد، جنب متـرو میـرداماد، خیابان دکتر نوربخش (پگاه سابق)، کوچه دوم پلاک 4، واحد 3
9 آموزشگاه آشپزی بیک تهران 02144827000 بزرگراه آیت الله هاشمی رفسنجانی (نیایش)، سردار جنگل شمالی، خیابان قاسم پور، کوچه زنبق، کوچه نیلوفر، شماره 24، واحد 4

1. آموزشگاه آشپزی حنانه تهران

آموزشگاه حنانه یکی از بزرگترین و مجهزترین آموزشگاه های آشپزی و قنادی سعادت آباد تهران زیر نظر سازمان فنی و حرفه ای کشور است که با مدیریت سرکار‌ خانم مریم بخشی با بیش از ۲۰ سال سابقه شروع به فعالیت کرده است.

این آموزشگاه با آمار بسیار بالایی از هنرجویان فارغ التحصیل شده با مدرک بین المللی و گواهینامه مهارت فنی و حرفه‌ای در انواع رشته های صنایع غذایی و خدمات تغذیه جزو بهترین آموزشگاه های کشور می‌باشد.

فضای گرم و صمیمی این مجموعه، مجهز بودن به انواع تجهیزات مدرن آشپزی و قنادی و برگزاری دوره‌های کاملا ورکشاپ از شاخصه های مهم این آموزشگاه می‌باشد.

دوره های این آموزشگاه شامل آموزش آشپزی ملل ، آشپزی سنتی ، فست فود تخصصی ، کباب زن و تخته کار ، نان های حجیم و نیمه حجیم ، سوسیس و کالباس صنعتی ، ورکشاپ کیک خامه ، ورکشاپ کیک فوندانت ، کیک های کافه ای ، دسر های مدرن فرانسوی ، باریستا و کافی شاپ ، انواع فینگرفودها ، حکاکی هندوانه و میوه آرایی و شیرینی های مدرن و سنتی می‌باشد.

در پایان تمام دوره های این آموزشگاه هنرجویان می‌توانند با اخذ مدرک بین المللی برای راه‌اندازی کسب و کارشان و دریافت امتیاز برای مهاجرت اقدام نمایند

 

وبسایت آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی حنانه تهران: http://hananehacademy.com/

آدرس آموزشگاه: تهران ، سعادت آباد ، بلوار سرو غربی ، خیابان آسمان ها ، آسمان ۵ شرقی ، پلاک ۲۱

تلفن: 02122353184    –    09121501295

صفحه اینستاگرام آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی حنانه: http://www.instagram.com/hananehacademy

 

2. آکادمی آشپزی آشپزشو

 

 

آکادمی آشپزشو با بهره‌گیری از به‌روزترین تجهیزات آشپزی و با در اختیار داشتن استادان صاحب‌سبک که نام هرکدامشان، برندی در صنعت آشپزی محسوب می‌شود، اقدام به برگزاری دوره‌های جامع و کاربردی آشپزی کرده است.

دوره‌های آکادمی آشپزشو به‌صورت ورکشاپ و کاملاً عملی برگزار می‌شود؛ به‌طوری‌که هنرجویان، تمامی مراحل کار را مستقیماً زیر نظر استاد انجام می‌دهند.

آکادمی آشپزشو هیچ هزینه اضافه‌ای بابت مواد اولیه دریافت نکرده و همچنین تنها آموزشگاهی است که تضمین یادگیری کتبی به هنرجویان خود ارائه می‌دهد؛ بر اساس این تضمین کتبی، هرکدام از هنرجویان که کل یا حتی قسمتی از آموزش را متوجه نشده باشند و امکان رفع مشکل در همان لحظه وجود نداشته باشد، می‌توانند در دوره بعدی به‌صورت رایگان شرکت کنند تا هنر ظریف آشپزی را به طور کامل یاد بگیرند.

از دیگر مزایای آکادمی آشپزشو می‌توان به پشتیبانی سریع، گروه رفع اشکال با عضویت دائمی و ارتباط مستقیم هنرجویان با استاد اشاره کرد. همچنین مدرک معتبر و بین‌المللی این آکادمی، مدرک فنی حرفه‌ای است که می‌توان از آن برای دریافت جواز کسب (برای راه‌اندازی رستوران) در داخل کشور و یا دریافت دعوت‌نامه کاری (جاب آفر) از خارج از کشور، استفاده کرد.

برای اطلاعات بیشتر، وارد سایت آموزشگاه آشپزی آشپزشو (https://ashpazsho.ir/) شوید و یا از طریق یکی از راه‌های ارتباطی زیر، با کارشناسان آکادمی آشپزشو ارتباط بگیرید.

آدرس:  میدان انقلاب. کارگرجنوبی. نرسیده به میدان پاستور. کوچه سعیدی. پلاک 6. واحد 7

شماره تماس:      02166715466   –    02166712787    –    09191255939

آدرس پیج اینستاگرام:    instagram.com/ashpaz.sho

آدرس سایت:   Ashpazsho.ir

 

3. آکادمی بین المللی سرآشپزان

آکادمی بین المللی سرآشپزان با مديريت مهدي حصاري منش، با بیش از ۲۰ سال سابقه با به روزترین متدهای آشپزی و گارنیش برگزار کننده ی دوره های حضوری و آنلاین به صورت ورکشاپ ویدیویی است.

  • هنرجویان در این آموزشگاه آشپزی به صورت فردی با مواد اولیه کار می کنند.
  • آموزشگاه ارائه دهنده مدرک های بین المللی معتبر آشپزی در ایران است.
  • فضای بسیار گرم و صمیمی
  • دوره ها شامل آموزش های حضوری و غیر حضوری بصورت آنلاین است.
  • آموزشگاه دارای تجهیزات مدرن آشپزی و قنادی و دارای اساتید و سرآشپزی های بین المللی است.

دوره های بین المللی آکادمی سرآشپزان

  1. دوره آموزشي مسترشف
  2. دوره آموزشي شف
  3. دوره آموزشي غذا های ایرانی و سنتی
  4. دوره آموزشي غذا های ملل و فست فود
  5. دوره آموزشي غذاهای ملل پیشرفته
  6. دوره آموزشی کباب های ایرانی و ملل
  7. دوره آموزشی صبحانه حرفه ای و هتلی
  8. دوره آموزشی سوپ و سالاد های ویژه
  9. دوره آموزشی قصابی و بوچری
  10. دوره آموزشی نان های حجیم و نیمه حجیم
  11. دوره آموزشی سوسیس و کالباس
  12. دوره آموزشی شیرینی های پایه و پیشرفته و شکلات سازی
  13. دوره آموزشی مدیریت رستوران و راه اندازی
  14. دوره آنلاين كبابهاي ايراني و ملل با مدرك بين المللي
  15. دوره آنلاين غذاهاي ملل و فست فود با مدرك بين المللي

 

آدرس آموزشگاه: صادقيه، فردوس شرق، بين رامين و گلستان شمالي، پلاك ٢٤٩ واحد ٨

تلفن:

02144821382

02144042262

موبایل:

09124054286

09127152705

واتساپ:

09124054286

وبسایت آکادمی بین المللی سرآشپزان

آدرس اينستا:

Chef_mehdi_hesari@

 

4. آموزشگاه آشپزی شیرین بیان

آموزشگاه آشپزی شیرین بیان

  • آدرس آموزشگاه: تهران، سعادت آباد، سرو غربی، بین چهارراه پاک نژاد و میدان شهرداری، خیابان بخشایش، کوچه بهار پنجم ، پلاک ۱
  • تلفن: 09125030198   –    02122070524
  • وبسایت آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی شیرین بیان تهران: https://shirin-bayan.com/
  • اینستاگرام : https://www.instagram.com/shirinbayan_academy

آموزشگاه آشپزی شیرین بیان قطعا

آموزشگاه آشپزی شیرین بیان، بهترین آموزشگاه آشپزی در تهران است که بالای ۲۵ سال سابقه در آموزش صنایع غذایی و راه اندازی رستوران ها فعالیت میکند.

  • زیر نظر سازمان فنی و حرفه ای
  • آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی شیرین بیان با مدرن ترین ابزار های آموزشی 0 تا 100 آشپزی را به شما آموزش میدهد و در پایان دوره مدرک بین المللی از فنی حرفه ای اهدا میشود.
  • مدیریت این مجموعه خانم شیرین حسینی، کارشناس رسمی صدا و سیما و دبیر دانشگاه رشته صنایع غذایی میباشند.

کلاس های آموزشی

  • آموزش آشپزی ملل
  • آموزش فست فود
  • آموزش کباب زنی و تخته کاری
  • آموزش آشپزی حرفه ای
  • آموزش شیرینی پزی حرفه ای
  • آموزش کافی شاپ
  • آموزش سوسیس کالباس های پیشرفته
  • آموزش ادویه شناسی
  • آموزش قصابی

5. آموزشگاه آشپزی پانیذ تهران

 

آموزشگاه پانیذ تهران

آموزشگاه پانیذ با مدیریت سرکار خانم سمیرا جنت پور با بیش از 20 سال سابقه شروع به فعالیت کرده است و یکی از بهترین آموزشگاه‌ های آشپزی تهران است.

این آموزشگاه برگزارکننده دوره‌های آموزش آشپزی (شامل انواع غذاها) ، شیرینی پزی، پخت نان، تهیه انواع نوشیدنی، دسر، غذا‌های محصوص گیاهخواران و… را به صورت حرفه‌ای برگزار می‌نماید.

شما با شرکت در این کلاس‌ها پخت تمامی غذاها و موارد گفته شده را آموزش خواهید دید و سپس مدرک معتبر فنی و حرفه‌ای دریافت خواهید کرد.

کسب اطلاعات بیشتر با مراجعه به سایت آموزشگاه آشپزی پانیذ تهران: http://www.panizcook.org/Fa/

آدرس آموزشگاه: تهران، خیابان گاندی، نبش پل همت، شماره ۶۴، واحد پانیذ (B2)

تلفن: 02142613    –       2-02188207500

 

6. آموزشگاه آشپزی آرسس شف تهران

 

آموزشگاه آرسس تهران

آموزشگاه آرسس شف از سال 1396 شروع به کار کرده است و یکی از مجهز‌ترین و بهترین آموزشگاه‌های آشپزی تهران است.

دوره‌های این آموزشگاه شامل آشپزی تخصصی، آشپزی ایرانی، آشپزی ملل، فست فود، قنادی، نان، کافی شاپ و… می‌باشد.

آرسس شف دوره‌های خود را به صورت آموزش آشپزی حضوری، ورکشاپ آموزش حضوری، دوره‌های آنلاین آموزش آشپزی، آموزش رایگان آنلاین و کتاب مرجع آموزش آشپزی برگزار می‌کند.

وبسایت آموزشگاه آشپزی آرسس شف تهران: https://arseschef.com/

آدرس آموزشگاه: تهران، خیابان شهید بهشتی، خیابان اندیشه، کوچه اندیشه یکم، پلاک 1

تلفن: 02191094334

 

7. آموزشگاه آشپزی آریا تهران

 

آموزشگاه آریا تهران

آموزشگاه آریا تهران یکی از بزرگ‌ترین آموزشگاه‌ های تهران است که از سال 1386شروع به فعالیت کرده است و در زمینه‌های آموزشی متفاوتی فعالیت دارد.

یکی از حوزه‌های آموزشی این آموزشگاه دوره‌های مختلف آشپزی است که شامل آموزش آشپزی سنتی، آشپزی ملل، شیرینی پزی، نان و خمیر، انواع دسر، نوشیدنی، سالاد، فست فود، کافی شاپ و… به صورت حرفه‌ای است.

 

آدرس آموزشگاه: تهران، خیابان توحید، به سمت میدان توحید نبش بن بست شهید حاج رضایی، پلاک ۷۵، واحد ۲

تلفن: ۰۲۱۶۶۹۱۹۶۳۴    –     ۰۲۱۶۶۹۱۹۶۳۵

 

8. آموزشگاه آشپزی پرتیکان تهران

آموزشگاه پرتیکان دوره آموزش اصول اساسی پخت شیرینی خشک،تر، نان‌ها، کیک تولد و نامزدی، آموزش حرفه‌ای طراحی روی کیک، آموزش حرفه‌ای کافی شاپ، آموزش انواع دسر، مشاوره جهت راه اندازی کارگاه قنادی و رستوران و… فعالیت دارد.

وبسایت آموزشگاه آشپزی پرتیکان تهران: http://pertikanco.com/

آدرس آموزشگاه: تهران، میـرداماد، جنب متـرو میـرداماد، خیابان دکتر نوربخش (پگاه سابق)، کوچه دوم پلاک 4، واحد 3

تلفن: 22221208   –     22907769    –    02191002010

 

9. آموزشگاه آشپزی بیک تهران

آموزشگاه بيك با بيش از 25 سال سابقه آموزش برگزاركننده دوره‌هاي مختلف آشپزي به صورت حضوري و آنلاين است.

دوره اين آموزشگاه از سطح مبتدي تا پيشرفته توسط بهترين اساتيد آموزش داده مي‌شود و بعد از اتمام دوره هنرجويان مدرك معتبر داخلي و بين المللي دريافت خواهند كرد.

وبسایت آموزشگاه آشپزی بیک تهران: https://bakeacademy.org/course-category/course/cooking/

آدرس آموزشگاه: تهران، بزرگراه آیت الله هاشمی رفسنجانی (نیایش)، سردار جنگل شمالی، خیابان قاسم پور، کوچه زنبق، کوچه نیلوفر، شماره 24، واحد 4

تلفن: 02144827000

 

انواع آشپز 👩‍🍳

ما در دنیای آشپزی عوامل مختلفی داریم که بر آن تاثیر میگذارند، مهم‌ترین آن یک آشپز نمونه برای ایجاد شغلی بسیار با کیفیت و پر درآمد می‌باشد.

جالب است بدانید آشپز‌ها طبقه بندی‌های متفاوتی دارند که عبارتند از: آشپز گوشت، آشپز سس، قناد، آشپز سرخ کردنی، قصاب، آشپز مدیریتی، آشپز ناظر، آشپز ماهی، آشپز کباب، آشپز سبزیجات.

هر یک از این آشپز‌ها وظایف متفاوتی دارند و هریک کار مختص به خود را انجام می‌دهند.

وظایف یک آشپز حرفه‌ای

  1. شناخت کافی و انتخاب مواد اولیه تازه و مناسب
  2. پخت انواع غذا‌ها طبق استاندارد
  3. سرو غذا در ظروف و خلاقیت در تزئین غذا
  4. توجه و نظارت بر کیفیت غذا و میزان مواد اولیه
  5. رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی

آینده شغلی یک آشپز

با آموزش آشپزی هنرآموزانی که تجربه و مهارت کافی کسب کرده باشند می‌توانند در هتل‌ها، رستوران‌ها، فست فود‌ها، آشپزخانه‌های صنعتی مشغول به کار شوند و یا مدیریت رستوران‌ها را برعهده بگیرند.

آشپز‌های حرفه‌ای نیز در کشور‌های بزرگ خارجی که تنوع غذایی بیشتری دارند می‌توانند مشغول به کار شده و کسب درآمد کنند.

روش‌های آشپزی چیست؟

غذا‌هایی که ما مصرف می‌کنیم از راه‌ها متفاوتی آماده می‌شوند؛ که این راه‌ها عبارتند از پختن غذا به صورت آبپز، پختن در روغن، پختن در تنور یا ماکروفر، جوشاندن، پختن با ذغال یا اجاق گاز.

نکته دیگر این است که ما برای پختن غذا باید از مقدار‌های معین و به اندازه‌ای از مواد غذایی استفاده کنیم، این اندازه ممکن است با پیمانه یا قاشق، واحد‌های حجم، واحد وزن به دست آید.

سرفصل­‌های دوره حرفه‌­ای آموزش آشپزی از مقدماتی تا پیشرفته در تهران

  1. چگونگی تهیه لیست خرید
  2. آموزش تهیه سوپ و آش
  3. انواع سس
  4. انواع چلو و خورشت
  5. آموزش غذا‌های سنتی
  6. آموزش پاستا و غذا‌های خمیری
  7. سالاد، میگو
  8. سفره آرایی
  9. انواع دسر
  10. انواع غذا‌های گوشتی
  11. تهیه انواع پلو
  12. انواع ترشیجات
  13. پتاژ و سوفله
  14. و…

با ما یک آشپز حرفه‌ای شوید

انواع دوره‌های آموزش آشپزی

دوره‌های آموزش آشپزی برای افراد مختلفی از جمله کودکان، نوجوانان، بزرگسالان، مقدماتی، پیشرفته، آنلاین، حضوری برگزار می‌شود و هم‌وطنان عزیز با توجه به موقعیت و نیاز خود می‌توانند در هر یک از این کلاس‌ها شرکت کنند.

ارائه مدرک معتبر و بین المللی آشپزی و مزایای آن

آشپزی یکی از هنر‌های بسیار خوب هر ایرانی است و افراد با یادگیری و دریافت مدرک معتبر مزایای بسیاری برای زندگی و آینده خود خواهند داشت.

تمامی عزیزان با شرکت در کلاس‌های آشپزی به صورت حرفه‌ای و دارا بودن مدرک معتبر فنی حرفه‌ای می‌توانند برای خود کسب و کار راه اندازی کرده و یا حتی به کشور‌های دیگر مهاجرت کنند.

نکته مهم این است که شما باید دوره‌ آموزشی را در آموزشگاه‌ های مطمئن بگذرانید و مدرک فنی و حرفه‌ای دریافت کنید.

هزینه کلاس­‌های آموزش آشپزی در تهران

هزینه کلاس‌های آشپزی بستگی به عوامل مختلفی مانند، تعداد جلسات، حضوری یا غیر حضوری بودن کلاس­‌ها، مقدماتی یا پیشرفته بودن دوره‌های آموزشی دارد.

جهت اطمینان می­‌توانید با کارشناسان و مشاوران آموزشگاه‌­ها از طریق شماره‌تلفن تماس بگیرید و یا به سایت آن­‌ها مراجعه کنید.

معرفی بهترین سایت آموزش آشپزی

یکی از بهترین منابع آموزش آشپزی به صورت آنلاین ایران کوک می‌باشد و شما عزیزان با مراجعه به سایت این آموزشگاه و یا دریافت App اندرویدی ایران کوک می‌توانید بیشتر غذا‌های مورد علاقه‌تان را به راحتی آموزش ببینید.

 در صورت اینکه مشکل یا سوالی در این مطلب دارید به بخش پرسش و پاسخ سایت مراجعه فرمایید؛ همچنین اگر تجربه آموزش در آموزشگاه‌ های آشپزی تهران را داشته‌اید با ما به اشتراک بگذارید.

 

چنانچه علاقمند به یادگیری زبان های خارجی هستید لینک مربوطه را کلیک کنید.

7 تا بهترین آموزشگاه آیلتس تهران: آشنایی با بهترین کلاس آیلتس تهران (IELTS) +

7 تا بهترین آموزشگاه آیلتس تهران: آشنایی با بهترین کلاس آیلتس تهران (IELTS) + آدرس و ☎️

بهترین آموزشگاه های زبان آلمانی تهران: بهترین کلاس زبان آلمانی (کیفیت،شهریه،امکانات)+ ☎️

15 تا بهترین آموزشگاه زبان ترکی استانبولی تهران: کلاس زبان ترکی استانبولی آنلاین و حضوری

2 تا بهترین آموزشگاه زبان ایتالیایی تهران: بهترین کلاس زبان ایتالیایی + شهریه✔️

10 تا بهترین آموزشگاه زبان فرانسه در تهران: شهریه بهترین کلاس فرانسه + آدرس و ☎️

10 تا بهترین آموزشگاه زبان روسی تهران: آمادگی آزمون Torfel و پادفک + هزینه

5 تا بهترین آموزشگاه زبان چینی در تهران (مدرک سفارت چین 1403) + شهریه

6 تا بهترین آموزشگاه‌ زبان عربی تهران : عربی فصیح و خلیجی + آدرس و ☎️

8 تا بهترین آموزشگاه زبان اسپانیایی تهران : بهترین کلاس مکالمه اسپانیایی، آمادگی آزمون DELE

2.4/5 - (5 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

‫3 دیدگاه ها

  1. اگر آشپزی و پختن غذاهای متنوع برای شما لذت بخش است حتما این دوره مناسب شما است. در این دوره شما می‌توانیدبا فرهنگ غذایی ملل مختلف و همینطور اداب غذا خوردنشان آشنا شوید.

    علاوه بر این هنرجویان دانش کافی برای انتخاب و شناخت مواد اولیه ی مناسب برای تهیه ی انواع غذاهای متنوع و استاندارد، نحوه ی سرو و کشیدن غذا در ظرف و نکات بهداشتی را آموزش می بینید.

    درآخر به این نکته نیز توجه کنید که همانطور که کفتیم افراد زیادی در ایران به کافه‌ها می‌روند و اغلب این افراد را جوانان تشکیل می‌دهند که میل بسیاری در امتحان کردن غذاها و خوردنی‌های ملل دیگر دارند تا هرچند کم بتوانند با فرهنگ دیگر کشورها نیز آشنا شوند پس شما با یادکیری این آموزش‌ها باعث شده‌اید که چند پله از رقبای خود پیشی گرفته و با اطمینان خاطر بیشتری کار خود را ادامه دهید.

  2. مواردی قبل از روشن نمودن ترازو در نحوه ی استفاده از ترازوی دیجیتال

    ترازو را در مکانی مناسب قرار دهید.
    پیش از روشن نمودن ترازو از تراز بودن اطمینان یابید.
    ترازو در برابر باد کولر قرار ندهید.
    دستگاه را به پریز نزدیک وصل نمایید.
    بار اضافی بیش از ظرفیت قرار ندهید.
    از ریختن آب و مایعات دیگر روی ترازو محک جلو گیری نمایید.

  3. هر فردی که علاقه‌مند به حضور در دوره پخت نان باشد می‌تواند در این دوره شرکت کند چرا که پیش‌نیازی نداشته و از صفر تا صد مطالب به‌صورت عملی زیر نظر بهترین اساتید آموزش داده خواهد شد.

    البته این نکته را نیز در نظر داشته باشید که یادگیری طرز تهیه نان و خمیر را اغلب افرادی شرکت خواهمد کرد که  که قصد دارند در این زمینه مشغول به کار شوند و یا افرادی که علاقه مند هستند طرز تهیه انواع نان و درست کردن خمیر را در منزل خود انجام دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا