بهترین آموزشگاه های فینگرفود شهرکرد 🌭 + آدرس و 📞
هنر آشپزی از هنرهای پرطرفدار و درآمدزا در کل دنیاست. همانطور که می دانید، هنر می تواند در اشکال و امور مختلفی ظاهر شود که ترکیب عطر و طعم ها، یکی از انواع آن است. انرژی و ماهیت غذا، می تواند با طیف وسیعی از حواس انسان تجربه شود. طعم و بو، اولین و مهمترین حس یک غذاست که توسط بینی و دهان ما درک می شود. نحوه ارائه غذا و بافت آن نیز بسیار مهم است. از زیرشاخه های نوظهور صنعت و هنر آشپزی میتوان به فینگرفودها اشاره کرد. فینگرفودها، پای ثابت یک میهمانی فوق العاده اند. خوشمزههای کوچکی که با رنگها، شکل، طعم و بوهای اشتها برانگیزشان، روی میزها و سفرهها، عجیب، دلبری میکنند. بهترین آموزشگاه های فینگرفود شهرکرد بهترین رسپیها و تزیین دسرها و چیدمان یک میز فوق العاده را به متقاضیان این رشته آموزش میدهند.
چه غذاهایی را می توان به شکل فینگر فود آماده کرد؟
از انواع فینگرفودها می توان به مینی ساندویچ ها، انواع غذاهای تهیه شده با نان تست، مینی سوسیس ها، و غذاهای لقمه ای تهیه شده از خمیر یوفکا و پنیر اشاره کرد که ازجمله جذاب ترین انواع فینگرفود هستند و می توان گفت از جمله قدیمی ترین انواع آن نیز به شمار می آیند. امروزه انواع اسنک پیتزایی، اسنک مرغ، اسنک کالباس، اسنک گوشت، فینگرفود الویه، فینگر فود با تارت، فینگرفود با سوسیس و انواع ساندویج خوشمزه و کوچک در سینی های متنوع با تزئینات کنجد و جذاب در دسته فینگرفودها جا گرفته اند.
معیار انتخاب بهترین آموزشگاه های فینگرفود شهرکرد
🧑🏫 استفاده از اساتید حرفه ای | آموزشگاه های معتبر از اساتید برجسته و حرفه ای برای آموزش های خود استفاده می کنند که در روند آموزش بسیار تاثیر گذار می باشند. |
❤️ محیط مناسب آموزش | آموزشگاه ها باید مکانی مناسب را به هنرجویان خود ارائه بدهند تا افراد بتوانند به راحتی آنچه را آموزش میبینند انجام دهند. |
🌭استفاده از جدیدترین رسپیهای مواد غذایی | اساتید باید در کلاسها از به روزترین روشهای تهیه دسر، کیک و سایر فینگرفودها استفاده کنند. |
⏲️ زمانبندی مناسب کلاس ها | آموزشگاه ها باید کلاس های خود را در ساعات مختلفی برگزار کنند. |
📜 ارائه مدرک معتبر | آموزشگاه ها باید مدرک معتبر در پایان دوره آموزشی به زبان آموزان خود ارائه دهد. |
در ادامه بهترین آموزشگاه های آشپزی و فینگرفود شهرکرد به همراه آدرس و شماره تماس را در جدول زیر مشاهده میکنید. کلاس های آشپزی شهرکرد شامل شاخه های مختلفی مثل آشپزی، فینگرفود، شیرینی پزی و قنادی، کافی شاپ، تهیه دسر، هتلداری و دیگر رشته ها میشود. آموزشگاه فینگرفود در شهرکرد یکی از جذاب ترین و معتبرترین رشته های آموزشی محسوب میشود.
بهترین آموزشگاه های فینگرفود شهرکرد
ردیف | نام آموزشگاه | نشانی آموزشگاه های آشپزی و شیرینی پزی در شهرکرد | شماره تماس |
1 | آموزشگاه آشپزی دستپخت | شهرکرد، بلوار انقلاب، جنب پل هوائی | 03832228400 |
2 | آموزشگاه آشپزی خاتون | شهرکرد، خیابان سعدی غربی، کوچه 82، پلاک 12 | 09132828261 |
معرفی بهترین آموزشگاه های فینگرفود شهرکرد
-
آموزشگاه آشپزی دستپخت
- انواع دوره های آشپزی درجه 1 و 2
- غذاهای مدرن و سنتی
- دوره تخصصی باریستا
- انواع دسر و فینگرفود
- کیک
- چیدمان و سفره آرایی
-
آموزشگاه آشپزی خاتون
- انواع دسر و شیرینی
- غذاهای مختلف ایرانی
- سینی مزه
- فینگرفود
فینگرفود چیست؟
غذاهای فینگرفود عموما ً به عنوان قسمت های جداگانه ای از غذا تعریف می شوند که به غذاهای کوچک یا غذاهای انگشتی هم مشهور هستند. اصولا یک فینگر فود ایده آل هیچ گونه خرده ریزه، ترشح مواد میانی و … را ندارد، به بیان ساده یعنی یک فینگر لباس یا دستان شما را آلوده نمی کند. گرچه تعریف فینگر فود به معنای غذای انگشتی بدون آلودگی دست است، اما امروز اغلب افراد این قوانین را نادیده می گیرند و براساس سلیقه خود برای مراسم و مجالس خود فینگرفود آسان در نظر می گیرند.
یافتن تاریخچه کامل در مورد فینگرفود ها کمی پیچیده است، اما اولین فینگرفود ساده در تاریخ با نام کاناپه های فرانسه آغاز می شود. تاریخ نشان می دهد که اغلب فینگرفود ها جزء دسته غذاهای فست فودی قرار می گیرند و معمولا عمده آن ها در اتفاقات و رویداد های اجتماعی سرو می شوند.
عموما همه غذاهای فینگرفود از نظر منشأ دارای تاریخچه و هویت مشترک نیستند. بنابراین، ردیابی تاریخچه کامل غذاهای فینگرفود ها دشوار است. یکی از داستان های منشا تشکیل فینگرفود مربوط به فرانسوی ها است، که از اواخر دهه ۱۷۰۰ میلادی از غذاهای انگشتی با عنوان واژه فرانسوی مبل استفاده می کردند. در واقع این غذاهای انگشتی به صورت برش های نان تست شده یا سرخ شده بودند که در مواد مختلف پوششی نظیر آرد سوخاری پوشانده شده بودند. در واقع نام کاناپه از نحوه نشستن مواد روکش روی نان الهام گرفته شده است.
برای اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.