سایر مراکز آموزشی

بهترین آموزشگاه های فینگرفود تهران 🌭 + آدرس و 📞

هنر آشپزي يکي از هنرهاي بسيار حائز اهميت در روند زندگي افراد به شمار مي آيد زيرا آشپزي علاوه بر بعد هنري با سلامت جسمي افراد ارتباط مستقيم دارد. بنابراین هر گونه کوتاهي و قصور در روند تهيه و طبخ انواع غذا ها مي تواند عواقب ناگوار بسياري براي سلامت افراد مصرف کننده به دنبال داشته باشد .امروزه هنر آشپزی شامل تهیه انواع فینگرفود نیز می‌شود. فینگرفودها، پای ثابت یک میهمانی فوق العاده اند. خوشمزه‌های کوچکی که با رنگ‌ها، شکل، طعم و بوهای اشتها برانگیزشان، روی میزها و سفره‌ها، عجیب، دلبری می‌کنند. از زیرشاخه های نوظهور صنعت و هنر آشپزی می‌توان به فینگرفودها اشاره کرد. بهترین آموزشگاه های فینگرفود تهران بهترین رسپی‌ها و تزیین دسرها و چیدمان یک میز فوق العاده را به متقاضیان این رشته آموزش می‌دهند.

درباره فینگرفود

فینگرفود یک واژه ی لاتین است و معنای لغوی آن غذای انگشتی ست. برای سِرو فینگرفودها لزومی به استفاده از قاشق و چنگال نیست و می شود خیلی راحت و بی دغدغه با استفاده از دست‌ها  ، کارشان را تمام کرد.

ابعاد و اندازه‌های کوچک فینگرفود، باعث شده که این انگشتی‌های لذیذ و دوست داشتنی، به عنوان میان وعده و پیش غذا انتخاب شوند. فینگرفودها علاوه بر ویژگی های بصری و طعم های متنوعی که دارند، به عنوان ضربه گیرهایی برای غذای اصلی محسوب می شوند.به همین علت است که در مدت زمانی بسیار کوتاه توانسته است جایگاهی ویژه در میهمانی ها، عروسی، تولد و دورهمی ها پیدا کند.

فینگرفودها انواع مختلفی دارند و می توانند پیش از شروع میهمانی آماده شوند و از خستگی های ناشی از آشپزی در روز میهمانی بکاهند.

معیار انتخاب بهترین آموزشگاه های فینگرفود تهران

🧑‍🏫 استفاده از اساتید حرفه ای آموزشگاه های معتبر از اساتید برجسته و حرفه ای برای آموزش های خود استفاده می کنند که در روند آموزش بسیار تاثیر گذار می باشند.
❤️ محیط مناسب آموزش آموزشگاه ها باید مکانی مناسب را به هنرجویان خود ارائه بدهند تا افراد بتوانند به راحتی آنچه را آموزش میبینند انجام دهند.
🌭استفاده از جدیدترین رسپی‌های مواد غذایی اساتید باید در کلاسها از به روزترین روشهای تهیه دسر، کیک و سایر فینگرفودها استفاده کنند.
⏲️ زمانبندی مناسب کلاس ها آموزشگاه ها باید کلاس های خود را در ساعات مختلفی برگزار کنند.
📜 ارائه مدرک معتبر آموزشگاه ها باید مدرک معتبر در پایان دوره آموزشی به زبان آموزان خود ارائه دهد.

 

در ادامه بهترین آموزشگاه های آشپزی و فینگرفود تهران به همراه آدرس و شماره تماس را در جدول زیر مشاهده می‌کنید. کلاس های آشپزی اردبیل شامل شاخه های مختلفی مثل آشپزی، فینگرفود، شیرینی پزی و قنادی، کافی شاپ، تهیه دسر، هتلداری و دیگر رشته ها می‌شود. آموزشگاه فینگرفود در تهران یکی از جذاب ترین و معتبرترین رشته های آموزشی محسوب می‌شود.

بهترین آموزشگاه های فینگرفود تهران

نام مجموعه آدرس شماره تماس
آموزشگاه آشپزی بیک تهران بزرگراه آیت الله هاشمی رفسنجانی (نیایش)، سردار جنگل شمالی، خیابان قاسم پور، کوچه زنبق، کوچه نیلوفر، شماره 24، واحد 4 02144827000
آموزشگاه حنانه تهران تهران ، سعادت آباد ، بلوار سرو غربی ، خیابان آسمان ها ، آسمان ۵ شرقی ، پلاک ۲۱ ۰۹۱۲۶۱۹۴۳۲۶

 

آموزشگاه آشپزی شو میدان انقلاب. کارگرجنوبی. نرسیده به میدان پاستور. کوچه سعیدی. پلاک 6. واحد 7   02166712787
آموزشگاه پانیذ تهران تهران، خیابان گاندی، نبش پل همت، شماره ۶۴، واحد پانیذ (B2) 02188207500
آموزشگاه آرسس شف تهران تهران، خیابان شهید بهشتی، خیابان اندیشه، کوچه اندیشه یکم، پلاک 1 02191094334
آموزشگاه آریا تهران تهران، خیابان توحید، به سمت میدان توحید نبش بن بست شهید حاج رضایی، پلاک ۷۵، واحد ۲ ۰۲۱۶۶۹۱۹۶۳۴
آموزشگاه سرآشپزان آسیا صادقيه فردوس شرق بين رامين و گلستان شمالي پلاك ٢٤٩، طبقه ٤ واحد ٨ ٠٩١٢٤٠٥٤٢٨٦
آموزشگاه پرتیکان تهران، میـرداماد، جنب متـرو میـرداماد، خیابان دکتر نوربخش (پگاه سابق)، کوچه دوم پلاک 4، واحد 3 02191002010

 

معرفی بهترین آموزشگاه های فینگرفود تهران

  • آموزشگاه آشپزی بیک تهران

آموزشگاه بيك با بيش از 25 سال سابقه آموزش برگزاركننده دوره‌هاي مختلف آشپزي به صورت حضوري و آنلاين است.

دوره اين آموزشگاه از سطح مبتدي تا پيشرفته توسط بهترين اساتيد آموزش داده مي‌شود و بعد از اتمام دوره هنرجويان مدرك معتبر داخلي و بين المللي دريافت خواهند كرد.

  1. آموزش انواع فینگرفودهای ایرانی و خارجی
  2. کیک
  3. دسر و شیرینی
  4. غذاهای سنتی و مدرن
  • آموزشگاه حنانه تهران

آموزشگاه حنانه یکی از بزرگترین و مجهزترین آموزشگاه های آشپزی و قنادی سعادت آباد تهران زیر نظر سازمان فنی و حرفه ای کشور است که با مدیریت سرکار‌ خانم مریم بخشی با بیش از ۲۰ سال سابقه شروع به فعالیت کرده است.

این آموزشگاه با آمار بسیار بالایی از هنرجویان فارغ التحصیل شده با مدرک بین المللی و گواهینامه مهارت فنی و حرفه‌ای در انواع رشته های صنایع غذایی و خدمات تغذیه جزو بهترین آموزشگاه های کشور می‌باشد. دوره های فینگرفود از جدیدترین دوره های آشپزی این مجموعه است.

  • آموزشگاه آشپزی شو

آکادمی آشپزشو با بهره‌گیری از به‌روزترین تجهیزات آشپزی و با در اختیار داشتن استادان صاحب‌سبک که نام هرکدامشان، برندی در صنعت آشپزی محسوب می‌شود، اقدام به برگزاری دوره‌های جامع و کاربردی آشپزی کرده است. از جمله دوره های کاربردی این مجموعه به دوره های فینگرفود می‌توان اشاره کرد.

دوره‌های آکادمی آشپزشو به‌صورت ورکشاپ و کاملاً عملی برگزار می‌شود؛ به‌طوری‌که هنرجویان، تمامی مراحل کار را مستقیماً زیر نظر استاد انجام می‌دهند.

آکادمی آشپزشو هیچ هزینه اضافه‌ای بابت مواد اولیه دریافت نکرده و همچنین تنها آموزشگاهی است که تضمین یادگیری کتبی به هنرجویان خود ارائه می‌دهد؛ بر اساس این تضمین کتبی، هرکدام از هنرجویان که کل یا حتی قسمتی از آموزش را متوجه نشده باشند و امکان رفع مشکل در همان لحظه وجود نداشته باشد.

  • آموزشگاه پانیذ تهران
  1. آموزش انواع غداهای مدرن و سنتی
  2. کیک و دسر
  3. شیرینی
  4. نوشیدنی های مختلف
  5. انواع فینگرفودها

آموزشگاه پانیذ با مدیریت سرکار خانم سمیرا جنت پور با بیش از 20 سال سابقه شروع به فعالیت کرده است و یکی از بهترین آموزشگاه‌ های آشپزی تهران است.

این آموزشگاه برگزارکننده دوره‌های آموزش آشپزی (شامل انواع غذاها) ، شیرینی پزی، پخت نان، تهیه انواع نوشیدنی، دسر، فینگرفودهای مختلف، غذاهای مخصوص گیاهخواران و… را به صورت حرفه‌ای برگزار می‌نماید.

  • آموزشگاه آرسس شف

دوره‌های این آموزشگاه شامل آشپزی تخصصی، آشپزی ایرانی، آشپزی ملل، فست فود، قنادی، نان، فینگرفود، کافی شاپ و… می‌باشد. آرسس شف دوره‌های خود را به صورت آموزش آشپزی حضوری، ورکشاپ آموزش حضوری، دوره‌های آنلاین آموزش آشپزی، آموزش رایگان آنلاین و کتاب مرجع آموزش آشپزی برگزار می‌کند.

  • آموزشگاه آریا تهران

آموزشگاه آریا تهران یکی از بزرگ‌ترین آموزشگاه‌ های تهران است که از سال 1386شروع به فعالیت کرده است و در زمینه‌های آموزشی متفاوتی فعالیت دارد.

یکی از حوزه‌های آموزشی این آموزشگاه دوره‌های مختلف آشپزی است که شامل آموزش آشپزی سنتی، آشپزی ملل، فینگرفودها، شیرینی پزی، نان و خمیر، انواع دسر، نوشیدنی، سالاد، فست فود، کافی شاپ و… به صورت حرفه‌ای است.

  • آموزشگاه سرآشپزان آسیا

آموزشگاه سرآشپزان آسیا با مدیریت آقای مهدی حصاری منش از سال 1382 در زمینه طراحی و راه‌اندازی رستوران تاسیس گردیده است؛ دوره‌های این آموزشگاه عبارتند از: انواع دسر، سالاد، فست فود و کافی شاپ، فینگرفودهای مختلف ایرانی و خارجی و ….

  • آموزشگاه پرتیکان تهران
  1. انواع کیک و دسر و شیرینی
  2. کیک های کافی شاپی
  3. کیک عروسی و نامزدی
  4. شیرینی های مختلف
تاریخچه فینگرفود

بسیاری افراد این نظر را دارند که فینگرفود‌ها از ابتدای آفرینش بشر وجود داشته‌اند. زیرا در آن زمان ابزاری برای خوردن غذا وجود نداشت و انسان‌ها مجبور بودند از دستان خود برای خوردن غذا استفاده کنند. اما ما در این مقاله می‌خواهیم ببینیم که فینگرفود به معنای امروزی چگونه شکل گرفته است؟

در سال ١٣١٩ که کافه‌ها در آمریکا رونق گرفتند، صاحبان کافه‌ها تصمیم گرفتند تا برای میان وعده غذا‌های ساده‌ای تهیه کنند که دشواری تهیه غذا‌های معمولی را نیز نداشته باشند. به همین دلیل اقدام به تهیه خوراکی‌هایی کردند که به راحتی با دست خورده می‌شد؛ و همینجا بود که فینگرفود‌ها به وجود آمدند. با گذشت زمان این غذا‌های خوشمزه در کشور‌های اروپایی نیز رواج پیدا کرده و حتی به عنوان غذای اصلی سرو می‌شدند.

فینگر فود به عنوان یکی از شاخه‌های هنر آشپزی و با توجه به جذابیت‌هایی که برای نسل جدید دارد، برای بسیاری از علاقمندان به دنیای آشپزی تازگی داشته و تمایل به آموزش فینگر فود دارند.

برای اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.

لطفا امتیاز بدید
موسسه گاما

کشفی

کارشناس سئو، نویسنده

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *