2 از بهترین آموزشگاه های شیرینی پزی كرمانشاه 🧁 : هزینه کلاس شیرینی پزی + آدرس و ☎️
آیا به دنبال بهترین آموزشگاههای شیرینی پزی كرمانشاه هستید ؟
آیا میخواهید با پختن شیرینیهای خوشمزه به زندگیتان روح بخشید ؟ پس ما را تا انتهای این مقاله همراهی کنید.
شیرینی یکی از خوراكيهاي خوشمزه و لذيذ است كه در سرتاسر دنیا انواع مختلفی دارد و براي يادگيري و موفقيت در آن بايد عشق و علاقه بسياري داشته باشيد؛ همچنين بايد فوت و فنهای آن را به طور کامل آموزش دیده باشید زیرا پخت شیرینیهاي خوشمزه كار بسيار آساني نيست.
براي تبديل شدن به يك شيريني پز عالي بايد بارها و بارها تكرار و تمرين داشته باشيد و روز به روز به هدف خود نزديك تر شويد.
شیرینی پزی از هنرهای بسیار قدیمی ایرانیان است که در انواع مراسم اعم از عروسی، تولد، ختم، مهمانی و… با انواع نوشیدنی میل میکنند؛ ميتوان گفت اين هنر از زمان هخامنشيان شروع شده است و آنقدر پیشرفت کرد كه امروزه در هر شهری از ایران شیرینی مخصوص به آن شهر را خواهید یافت.
از مادههای اصلی شیرینی، آرد و تخم مرغ است که در اکثر شیرینیها به کار برده میشود؛ و برای شیرین کردن آن نیز از انواع شکر، عسل، شربت افرا، نشاسته استفاده میشود.
انواع شیرینیهای ایرانی کدامند؟؟؟
💠 شیرینی خشک: شیرینیهایی هستند که برای مدت طولانی قابل نگهداری هستند و در تهیه آنها از خامه استفاده نشده است؛ مانند: شیرینی کشمشی، زبانی، دانمارکی و…
💠 .شیرینی تر: شیرینیهای خشک به شیرینی گفته میشود که حتما باید در یخچال نگهداری شود و در تهیه آن از خامه یا کرم استفاده میشود؛ مانند: شیرینی خامهای، رولت و…
💠 شیرینیهای اصیل: گز و سوهان
شيرينيها بر اساس مواد تشكيل دهنده به گروه كيكها، تارتها، اسلايسها و شكلات تقسيم ميشوند.
ویژگیهاي يك قناد عالي
- شناخت مواد اوليه
- داشتن خلاقيت
- سرعت عمل بالا
- داشتن نظافت و بهداشت
- توانايي انجام كارهاي گروهي
- قدرت بدني
- توانايي تهيه انواع شيريني
- و…
جهت آشنایی با بهترین آموزشگاههای آشپزی كرمانشاه کلیک کنید.
ترفندهاي مهم شيريني پزي
- نكات دستور پخت را كاملا رعايت كنيد
- اندازهگيري صحيح براي مواد مورد نياز داشته باشيد
- پودر قند و آرد را قبل از استفاده الك كنيد
- بيش از اندازه خمير را مخلوط نكنيد
- از مواد تازه استفاده كنيد
- قالبهاي رنگ روشن استفاده كنيد
- قالب را قبل از پخت چرب كنيد
- كرههاي بدون نمك براي شيريني پزي مناسبتر هستند
- در صورت دردسترس نبودن كره از روغهاي مايع نيز ميتوانيد استفاده كنيد
- درب فر را باز نكنيد
- و…
انواع دورههاي شيريني پزي
- قنادي
- انواع نان سنتي و بين المللي
سرفصلهای دوره آموزش شیرینی پزي كرمانشاه
- آموزش اندازه گیری موارد مورد نیاز
- توانایی الک کردن مواد
- آموزش روش مخلوط کردن مواد غذایی
- آشنایی با قالبها و نحوه استفاده از آن
- اصول بریدن و پهن کردن خمیر
- آموزش نوع چینش شیرینیها بر اساس نوع آنها
- آموزش روش تهیه انواع شیرینیها
- آشنایی با نحوه روشن کردن فر و کارکردن با آن
- آموزش مدت زمان پخت شیرینیها
- آموزش نحوه خنک کردن شیرینیهاي مختلف
- و…
وسايل مهم و ضروري براي شيريني پزي
💠 فر گازي يا برقي: فر از مهمترین تجهیزات برای پخت شیرینی است و بدون آن قادر به تهیه شیرینی نخواهید بود.
💠 پیمانه: در شیرینی پزی بسیار مهم است که مواد درست و به اندازه با یکدیگر ترکیب شوند برای همین داشتن پیمانه از موارد ضروری است.
1💠 همزن برقی : از دیگر نکات میتوان به درست مخلوط شدن مواد با یکدیگر اشاره کرد که همزنهای برقی این کار را به خوبی انجام میدهند.
💠 قالب : قالبهاي سيليكوني از بهترين قالبها است که باعث سهولت در خارج کردن کیک و شیرینی میباشد.
💠 ماسوره و قیف: برای تزئین کیک و خامه کشی بهتر است از ماسوره و قیفهای با کیفیت استفاده کنید.
1💠 وردنه: از وردنه برای صاف کردن خمیر کوکی و بسکوئیت و انواع دیگر شیرینيها استفاده ميشود.
💠 کاغذ روغنی: اين كاغذ باعث ميشود اطراف و كف شيريني نسوزد و يا به قالب نچسبد.
💠 کاردک و لیسک: كاردك و ليسکهای سیلیکونی باعث میشود خامه در اطراف شیرینی به خوبی صاف شود.
مدرك و موقعيتهاي شغلي با آموختن هنر شيريني پزي
قدم اول براي شما اين است كه در كلاسهاي شيريني پزي شركت كنيد و با انگيزه شروع به يادگيري تمام فوت و فنهای آن کنید؛ بعد از اتمام دوره از آموزشگاه مورد نظر مدرک معتبر فنی حرفهاي دريافت خواهيد كرد.
پس از دريافت مدرك ميتوانيد براي خود يك مغازه شيريني فروشي افتتاح كنيد يا براي آنها كار كنيد؛ همچنين ميتوانید در منزل به صورت آنلاین شیرینیهای خود را به فروش برسانید.
لازم به ذكر است با پيشرفت در اين حرفه درآمد بسيار خوبي خواهيد داشت.
هزینه کلاسهای آموزش شیرینی پزی كرمانشاه
هزینه کلاسهای آموزش شیرینی پزی كرمانشاه بستگی به عوامل مختلفی مانند، تعداد جلسات، حضوری یا غیر حضوری بودن کلاسها، مقدماتی یا پیشرفته بودن دورههای آموزشی دارد.
جهت اطمینان میتوانید با کارشناسان و مشاوران آموزشگاهها از طریق شماره تلفن تماس بگیرید و یا به سایت آنها مراجعه کنید.
گزینش معیارهای برترین آموزشگاههای شیرینی پزی كرمانشاه
آموزش شیرینی حرفهاي است که یادگرفتن آن نیاز به بهترین محیط و اساتید دارد و برای آموزش آن باید تمامی جوانب را سنجید و یک آموزشگاه خوب و باکیفیت پیدا کرد؛ ما برخی از معیارهایی که اهمیت داشته و بر اساس آن آموزشگاههاي شيريني پزی كرمانشاه را دسته بندی کردهایم به شما معرفی میکنیم.
- دارای برترین اساتید با تجربه و حرفهای
- قیمت مناسب کلاسها
- دارای محیط عالی
- كاملترين و بروزترین تجهیزات
- ارائه دهنده مدرک معتبر فنی و حرفهای
1. آموزشگاه شیرینی پزی پريا اميني كرمانشاه
آموزشگاه پريا اميني یکی از بهترین آموزشگاههای شيريني پزي کرمانشاه است که دورههای آموزش آشپزی، شیرینی پزی، انواع دسر
باقلوا، کباب، باریستا، کیک، فست فود و… برگزار میکند.
با شركت در دوره شيريني پزي اين آموزشگاه طرز تهيه بسياري از شيرينيها را خواهيد آموخت و پس از پايان دوره مدرك فني حرفهاي دريافت خواهيد كرد.
کسب اطلاعات بیشتر با مراجعه به اینستاگرام آموزشگاه پريا اميني
آدرس آموزشگاه: کرمانشاه، شهرک الهیه، میدان رسالت، بلوار شاهد
تلفن: 09189247629
2. آموزشگاه شیرینی پزی فوت و فن كرمانشاه
آموزشگاه فوت و فن از ديگر آموزشگاههای شيريني پزي کرمانشاه بوده و دورههای متنوعی برگزار میکند.
برخی از این دورهها عبارتند از: آموزش آشپزی سنتی، کیک، شیرینی پزي، انواع دسر، نان، فینگر فود، فست فود و…
دورههاي اين آموزشگاه به صورت حضوري و آنلاين است و ميتوان گفت از بهترين و مجهزترين آموزشگاههاي كرمانشاه است.
کسب اطلاعات بیشتر با مراجعه به اینستاگرام آموزشگاه فوت و فن
آدرس آموزشگاه: کرمانشاه، محله ۲۲ بهمن، خیابان هفده شهریور، بلوار نسترن
تلفن: 038214034
در صورت اینکه مشکل یا سوالی در این مطلب دارید به بخش پرسش و پاسخ سایت مراجعه فرمایید؛ همچنین اگر تجربه آموزش در آموزشگاههای شیرینی پزی كرمانشاه را داشتهاید با ما به اشتراک بگذارید.