دسته‌بندی نشده

4 تا بهترین کلاس PTE رشت: دوره آمادگی PTE+ منابع آزمون PTE+ مراکز برگزاری آزمون

آزمون PTE چیست؟

انواع آزمون‌های PTE چه می‌باشد؟

منابع موردنیاز آزمون PTE چیست؟ با پس با ما همراه باشید.

PTE یا “the Pearson Test of English” یکی از آزمون‌های استاندارد برای سنجش سطح زبان انگلیسی افراد است که توسط شرکت انتشاراتی و آموزشی بریتانیایی Pearson Inc طراحی شده است.

آزمون PTE یک آزمون بین المللی مانند آیلتس و تافل بوده که دارای اعتبار جهانی است و برای کسانی که قصد ادامه تحصیل در کشور‌های انگلیسی زبان دارند مناسب است؛ این آزمون از سال 2009 در سطح جهان برگزار می شود.

هدف این آزمون سنجیدن توانایی زبان آموزان در موقعیت‌های مختلف مشابه با زندگی واقعی است، که بر روی لهجه یا نوع خاصی از زبان انگلیسی تمرکز نمی‌کند. بنابراین ممکن است در فایل‌های صوتی امتحان با لهجه‌های بریتانیایی، آمریکایی، استرالیایی و حتی لهجه افرادی که انگلیسی زبان مادری آن‌ها نیست، مواجه شد.

امروزه بیش از 3000 کالج، موسسه و نهاد حرفه‌ای به PTE برای تایید مهارت‌های انگلیسی دانش آموزان خود اعتماد دارند؛ توجه داشته باشید پیش از شرکت در آزمون PTE از پذیرش در کشور موردنظر اطمینان حاصل فرمایید.

در ادامه ما بهترین آموزشگاه‌های آزمون PTE رشت را به شما معرفی خواهیم کرد.آزمون PTE

انواع آزمون‌های PTE

آزمون PTE مانند آزمون IELTS دارای دو نوع Academic و General است.

شرکت در آزمون Academic در تمام روزهای سال امکان پذیر است ولی دسترسی به آزمون General محدودتر می باشد، زیرا فقط سه بار در سال می توان در آزمون General شرکت کرد.

امتحان جنرال آزمون PTE

آزمون General دارای بخش شفاهی(spoken test) و کتبی (written test)  است که در دو نوبت مختلف برگزار می‌شود.

بخش شفاهی که برای سنجیدن توانایی صحبت کردن و ارتباط برقرار کردن در موقعیت‌های واقعی است، دو هفته قبل از امتحان کتبی برگزار می‌شود.

بخش کتبی نیز دارای سه مهارت Reading ,Writing ,listening است.

گفتنی است که آزمون General در شش سطح مختلف مطابق آنچه توسط استاندارد CEFR (the Common European Framework of Reference) تعریف شده است، برگزار می‌شود. یعنی زبان آموزان می‌توانند با توجه به دانش زبانی خود یکی از این شش سطح را انتخاب کنند.

شش سطح آزمون General شامل:

Foundation Level – A1:

این سطح مناسب زبان آموزان سطح ابتدایی زبان انگلیسی است. در این آزمون بیشتر بر روی توانایی‌های بقای متقاضیان تمرکز می شود، به این معنی که تا چه حد می توانند از عهده انتقال مفهوم خود در میان انگلیسی زبان‌ها بر بیایند.

Level 1:

این سطح نیز مناسب متقاضیان سطح ابتدایی زبان است ولی موضوعات متنوع‌تری را در بر می‌گیرد.

Level 2:

این سطح مناسب افرادی با دانش متوسط انگلیسی است که از این زبان بیشتر برای ارتباط‌های عادی روزمره استفاده می‌کنند.

Level 3:

این سطح شباهت زیادی با level 2 دارد ولی درجه سختی آن کمی بالاتر است.

Level 4:

این سطح مناسب متقاضیانی است که تصمیم دارند در مقاطع تحصیلی بالا به زبان انگلیسی درس بخوانند و بنابراین باید بفهمند که تا چه اندازه از عهده درک زبان آکادمیک انگلیسی بر می آیند و تا چه اندازه در محیط‌های اجتماعی و حرفه‌ای به شکل کارآمدی از زبان استفاده کنند.

Level 5:

این سطح مناسب افرادی است که قصد ادامه تحصیل در کشورهای انگلیسی زبان را دارند.

همچنین اعتبار آزمون جنرال PTE همیشگی است و تاریخ انقضا ندارد و دامنه نمرات در این آزمون از 1 تا 5 است.

شکل امتحان آکادمیک PTE

آزمون آکادمیک PTE یک امتحان کاملا کامپیوتری (computer based)  است که برای شرکت در آن یک سیستم کامپیوتری و هدست در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد. همچنین این آزمون نزدیک به 3 ساعت زمان می‌برد و از سه بخش اصلی تشکیل شده‌است که عبارتند از:

  • Speaking و Writing همزمان با یک‌دیگر
  • Listening
  • Reading

دامنه نمرات در آزمون آکادمیک PTE از 10 تا 90 می‌باشد.

بخش‌های مختلف Speaking and Writing در آزمون آکادمیک

Personal introduction: در بخش آغازین متقاضیان باید به شکل مختصر درباره خود صحبت کنند؛ به طور کلی ۲۵ ثانیه فرصت فکر کردن و ۳۵ ثانیه فرصت حرف زدن خواهند داشت. این بخش دارای هیچ امتیازی نیست و صرفا با هدف آشنا کردن متقاضی با شرایط کلی آزمون است.

Read aloud: یک متن ۶۰ لغتی روی صفحه نمایشگر نمایان می‌شود و متقاضی موظف است که آن را با صدای بلند بخواند. متقاضی فقط یک بار می‌تواند متن را بخواند.

Repeat a sentence: فایل صوتی یک جمله برای متقاضی پخش می‌شود و او موظف است که به شکل واضح و دقیق آن را تکرار کند.

Re-tell a lecture: در این بخش یا متن یک سخنرانی روی نمایشگر ظاهر می‌شود یا اینکه فایل صوتی آن برای متقاضی پخش می‌شود. سپس او باید درک خود از این سخنرانی را با صدای بلند بیان کند.

Describe an image: یک تصویر برای متقاضی نمایش داده می‌شود، او باید بعد از ۲۵ ثانیه در طول ۴۵ دقیقه این تصویر را توصیف کند.

Answer short questions: متقاضی باید به سوالات در حد یک یا چند لغت پاسخ دهد.

Summarise Written Text: متقاضی باید متنی 300 کلمه‌ای بخواند و در یک جمله خلاصه نویسی کند.

Essay: متقاضی باید انشایی موضوع محور در حد ۲۵۰ لغت بنویسد، برای نوشتن این انشا ۲۰ دقیقه در اختیار متقاضی قرار می‌گیرد.

بخش های مختلف Reading در آزمون آکادمیک

Fill in the Blanks: این بخش دارای دو قسمت اصلی است؛ در قسمت اول باید جاهای خالی یک‌سری از جملات را کامل کرد.

در قسمت دوم یک متن ۸۰ کلمه‌ای ظاهر می‌شود که باید جاهای خالی آن را با ترکیب کردن کلماتی که ظاهر می‌شوند کامل کرد.

Multiple Choices, Multiple Answers: یک متن روی صفحه نمایشگر ظاهر می‌شود. متقاضی باید بر اساس این متن به یک‌سری سوال چند گزینه‌ای جواب دهد. در این بخش هر سوال ممکن است چند جواب صحیح داشته باشد.

Re-order Paragraphs: مجموعه‌ای از کلمات در هم ریخته روی نمایشگر نمایان می‌شوند که متقاضی باید با در کنار هم قرار دادن آن‌ها جمله‌های صحیح بسازد.

Multiples Choices, Single Answer: یک متن طولانی تقریبا ۲۵۰ کلمه‌ای در اختیار متقاضی قرار می‌گیرد. او موظف است که این متن را بخواند و به سوالات چند گزینه‌ای جواب دهد. در این بخش هر سوال فقط یک جواب صحیح دارد.

Reading and Writing Fill in the Blanks: باید با استفاده از لغاتی که در اختیار متقاضی قرار می گیرد متن پیش روی خود را کامل کند.

بخش های مختلف Listening در آزمون آکادمیک

Summarize Spoken Test: یک فایل صوتی برای متقاضی پخش می‌شود که او باید بعد از شنیدن یک خلاصه ۵۰ الی ۷۰ لغتی از آن را بنویسد. مدت زمان این بخش ۱۰ دقیقه است.

Multiple Choice, Multiple Answer: براساس یک فایل صوتی کوتاه سوالات چند گزینه‌ای ظاهر می‌شوند که متقاضی باید به آن‌ها جواب دهد. برای هر سوال ممکن است بیشتر از یک جواب صحیح وجود داشته باشد.

Fill in the Blanks: در این بخش هم یک فایل صوتی پخش می‌شود و هم متن نوشتاری آن با جاهای خالی متعدد روی صفحه نمایان می‌شود. متقاضی باید جاهای خالی را با کلمات مناسب پر کند. در این بخش یادداشت برداری امکان پذیر است.

Highlight the Correct Summary: در کنار نمایش چند خلاصه موجود یک فایل صوتی برای متقاضی پخش می‌شود. او باید تصمیم بگیرد کدام خلاصه بهتر منظور فایل صوتی را منتقل می کند.

Multiple Choice, Single Answer: سوالات چند گزینه‌ای بر اساس یک فایل صوتی ظاهر می‌شوند که متقاضی باید به آن‌ها جواب صحیح بدهد. هر سوال فقط یک جواب صحیح دارد.

Select the Missing Word: یکسری از کلمات در فایل صوتی در این بخش جا افتاده‌اند؛ متقاضی باید از بین کلماتی که به آن داده شده مناسب‌ترین را برای جای خالی استفاده کند.

Highlight the Incorrect Word: متن فایل صوتی تمرین قبلی روی نمایشگر ظاهر می‌شود. متقاضی باید تصمیم بگیرد که کدام یک از لغت‌های متن اشتباه هستند.

Write From Dictation: فایل ضبط شده جمله‌های کوتاه برای متقاضی پخش می‌شود. او موظف است که این جملات را به شکل دقیق بنویسد.

 

بهترین آموزشگاه‌های PTE

محل برگزاری کلاس‌های PTE

متقاضیان می‌توانند لیست کلاس‌های آمادگی آزمون PTE را از سایت https://www.pearsonpte.com/ پیدا کنند. انتشارات پیرسون در کنار کلاس‌های حضوری، کلاس‌های آنلاین نیز برگزار می‌کند.

منابع مورد نیاز آزمون PTE

کتاب‌های The Official Guide to PTE Academic و PTE Practice Tests Plus اصلی ترین منابع آزمون PTE هستند.

این دو کتاب‌ توسط موسسه پیرسون منتشر شده‌اند و منبعی جامع و کامل می‌باشد که همه نکات و مراحل موردنیاز در آن‌ به صورت کامل توضیح داده شده‌است.

کتاب‌ Contemporary Topics ،Destination و Focus on Vocabulary از دیگر منابع آزمون PTE هستند.

مراکز برگزاری آزمون PTE در ایران

امتحان PTE به صورت حضوری در بیش از 45 کشور جهان و در حدود 250 مرکز رسمی برگزار می‌شود. از آنجا که این آزمون در ایران برگزر نمی‌شود متقاضیان ایرانی می‌توانند در یکی از مراکز آزمون PTE در کشورهای همسایه (امارات متحده عربی، ترکیه، آذربایجان و …) امتحان دهند.

 

گزینش معیار­‌های بهترین آموزشگاه­‌های آزمون PTE رشت در سال 1403

علاقه مندان به زبان و کسانی که قصد مهاجرت به کشور‌های دیگر را دارند باید به دنبال یک آموزشگاه خوب برای شرکت در آزمون‌های متفاوت باشند. در این مقاله ما مهم‌ترین معیار‌های آموزشگاه آزمون PTE رشت را دسته بندی و به شما معرفی کرده‌ایم را در اختیارتان قرار می‌دهیم.

  1. برترین و کامل‌ترین دوره‌های آموزشی
  2. دارای برترین اساتید با تجربه
  3. برگزارکننده انواع دوره‌های حضوری و غیر حضوری
  4. برگزاری کلاس‌ها به صورت خصوصی و عمومی

1. آموزشگاه PTE پاسارگاد رشت

آموزشگاه زبان پاسارگاد آزمون PTE رشت از سال 1392 شروع به فعالیت کرده است و دوره‌های مختلفی از جمله زبان انگلیسی، آلمانی، فرانسوی، روسی، ترکی استانبولی، اسپانیایی، کره ای، آزمون‌های تافل، آیلتس، PTE، گوته و… برگزار می‌کند.

کلاس‌های این آموزشگاه بنا به شرایط شما به صورت خصوصی و گروهی برگزار می‌شود.

کسب اطلاعات بیشتر با مراجعه به سایت آموزشگاه پاسارگاد

آدرس آموزشگاه: شعبه پسران: گیلان- رشت- پارک شهر- خیابان پوریای ولی- روبروی مسجد سید ابوالقاسم- ساختمان پاسارگاد

شعبه دختران: گیلان- رشت- خیابان بیستون- ابتدای رشتیان- ساختمان 85 طبقه دوم

تلفن: ۳۳۳۴۲۶۹۵ -09037230834- 33569701

آموزشگاه پاسارگاد رشت

2. آموزشگاه PTE استاد مسجدی رشت

آموزشگاه استاد مسجدی برگزار کننده دوره‌های آزمون MOCK، مشاوره تحصیلی، برگزاری کلاس‌های کنکور زبان، آزمون‌های آزمایشی آیلتس،تافل،MSRT ،EPT ،OET ،PTE ،زبان‌های آلمانی، انگلیسی، روسی، سوئدی، ترکی استانبولی، فرانسوی و… است.

جهت کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.

آدرس آموزشگاه: رشت- چهار راه گلسار- خیابان نواب- خیابان سوگند- جنب آژانس نواب- مجتمع اکباتان- طبقه دوم- دپارتمان برنامه ریزی و زبان استاد مسجدی

تلفن: 01332131047- 09113334659- 09118018018

 

آموزشگاه استاد مسجدی رشت

3. آموزشگاه PTE زبان آفر رشت

آموزشگاه زبان آفر یکی از بهترین آموزشگاه‌های آزمون PTE رشت است که کلاس‌های متنوعی از جمله انگلیسی، آلمانی، روسی، فرانسوی، اسپانیایی، ایتالیایی، ترکی استانبولی، چینی، ژاپنی، آزمون تافل، آیلتس، PTE و… برگزار می‌کند.

کلاس‌های این آموزشگاه به صورت حضوری، غیرحضوری، گروهی و خصوصی برگزار می‌شود و شما بنا به شرایط خود می‌توانید در هر یک از کلاس‌ها شرکت کنید.

کسب اطلاعات بیشتر با مراجعه به سایت آموزشگاه زبان آفر

آدرس آموزشگاه: رشت- میدان مصلی- به سمت فرهنگ- کوچه شیر محمدی

تلفن: ۰۹۱۱۷۶۰۳۲۴۰- ۰۹۳۷۱۴۳۲۳۵۰

 

در صورت اینکه مشکل یا سوالی در این مطلب دارید به بخش پرسش و پاسخ سایت مراجعه فرمایید؛ همچنین اگر تجربه آموزش در آموزشگاه‌های PTE رشت را داشته‌اید با ما به اشتراک بگذارید.

5/5 - (1 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *