طرز تهیه شیرینی کربیچ ترکیه ای + { دستور تهیه کربیچ به فارسی و ترکی استانبولی }
شیرینی کربیچ، یکی از شیرینیهای سنتی و محبوب در فرهنگ غذایی بسیاری از کشورها است که با طعم و عطر منحصر به فرد خود، همواره مورد توجه و تمایل علاقمندان به خوراکیهای شیرین قرار گرفته است و ما طرز تهیه شیرینی کربیچ را برایتان در ادامه قرار دادهایم.
در این مقاله، به طرز تهیه شیرینی کربیچ به شیوهای عالی خواهیم پرداخت تا شما نیز بتوانید این شیرینی خوشمزه را به راحتی در منزل تهیه کرده و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.
برای آموزش طرز تهیه دوروم سبزیجات ترکیه ای این مقاله را بخوانید و از طعم آن لذت ببرید.
طرز تهیه شیرینی کربیچ ترکیه ای به زبان فارسی و ترکی استانبولی
کربیچ چه نوع دسری است؟ کربیج که به کلوچه های سمولینا نیز معروف است، دسری است که با هاتای و مرسین شناخته می شود.
این دسر که در آشپزی عربی زیاد مصرف می شود با گردو، پسته، بلغور و سلندین تهیه می شود.
دسر کربیچ که در ماه رمضان بسیار پرطرفدار است با فوم سلندین تزیین می شود، با ما همراه باشید تا طرز تهیه شیرینی کربیچ را به شما آموزش دهیم:
فارسی | ترکی استانبولی |
برای چند نفر: 6 نفر زمان آماده سازی: 30 دقیقه زمان پخت و پز: 25 دقیقه | KAÇ KİŞİLİK: 6 kişilik HAZIRLAMA SÜRESİ: 30 dakika PİŞİRME SÜRESİ: 25 dakika |
مواد لازم برای تهیه شیرینی کربیچ
فارسی | ترکی استانبولی |
100 گرم کره (7 قاشق غذاخوری) 1 فنجان بلغور 1/4 قاشق چایخوری پودر قند 2 عدد تخم مرغ 1 فنجان روغن یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر 1 فنجان آرد برای مواد داخلی: 1 فنجان پسته پودر شده 1 قاشق غذاخوری شکر گرانول برای سرو: 1 بسته پودر خامه فرم گرفته یک قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده 1 قاشق چایخوری پسته | 100 gram tereyağı (7 yemek kaşığı) 1 su bardağı irmik 1/4 çay bardağı pudra şekeri 2 adet yumurta 1 çay bardağı sıvı yağ bir tatlı kaşığı kabartma tozu 1 su bardağı un İç Harcı İçin: 1 su bardağı toz Antep fıstığı 1 yemek kaşığı toz şeker Servis İçin: 1paket toz krem şanti (1 su bardağı soğuk süt ile çırpılmış) bir tatlı kaşığı toz tarçın 1 tatlı kaşığı toz Antep fıstığı |
طرز تهیه شیرینی کربیچ به روش ترک ها
فارسی | ترکی استانبولی |
کره ذوب شده و بلغور را در یک کاسه عمیق بریزید، مخلوط کنید. تخم مرغ، پودر قند و روغن را به آن اضافه کنید. در آخر آرد را با توجه به غلظت آن اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید. روی آن را با فویل بپوشانید و به مدت 1 ساعت در دمای اتاق بگذارید تا نرم شود. در ظرفی جداگانه پودر پسته و شکر گرانول را برای فیلینگ مخلوط کنید. خمیر را با تورفتگی با دست در قالب کربیک قرار دهید. یک قاشق چایخوری مواد داخلی داخل آن بریزید و با دست در آن را ببندید. خمیر را با فاصله در سینی کاغذ چرب شده بچینید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده به مدت 25 دقیقه بپزید. پودر قند را در بشقاب بریزید و گیلاس را روی آن قرار دهید. در صورت تمایل با پودر دارچین و پودر پسته تزیین کنید. نوش جان! | Derin bir kaba eritilmiş tereyağı ve irmiği alın, karıştırın. Üzerine yumurta, pudra şekeri ve sıvı yağı ekleyin. Son olarak kıvamına göre unu ekleyin ve yumuşak bir hamur elde edene kadar yoğurun. Üzerini streç film ile kapatıp oda sıcaklığında 1 saat yumuşaması için bekletin. Ayrı bir kapta iç harcı için toz Antep fıstığı ile toz şekeri karıştırın. Kerebiç kalıbına hamuru elinizle çukurlaştırarak yerleştirin. İçine bir tatlı kaşığı iç harcından koyup elinizle kapatın. Yağlı kağıt serili tepsiye hamurları aralıklı olarak dizin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 25 dakika pişirin. Çırpılmış pudra şekerini tabağa alın ve üzerine kerebiçleri yerleştirin. Arzuya göre üzerini toz tarçın ve toz Antep fıstığı ile süsleyin. Afiyet olsun! |
برای آموزش طرز تهیه ساندویچ بوقلمون دودی غول پیکر این مقاله را مطالعه کنید و از این ساندویچ خوشمزه لذت ببرید.
نتیجه گیری
اگر سوال یا نظری در مقاله طرز تهیه شیرینی کربیچ دارید با ما به اشتراک بگذارید.