آموزش غذاهای ترکیه ای

دستور تهیه ساندویچ بوقلمون دودی غول پیکر +✔️ دستور تهیه به فارسی و ترکی استانبولی

دستور تهیه ساندویچ بوقلمون دودی غول پیکر برای دوستان  عزیز قرار دادیم .

برا ی آموزش کاسه ماهی قزل آلا کلیک کنید .

دستور تهیه ساندویچ بوقلمون دودی غول پیکر به زبان فارسی و ترکی استانبولی

ساندویچ بوقلمون از خوشکزه تری و ساندویچ ها است.و طرفداران بسیار زیای هم دارد پس بریم این ساندویچ خوشمزه را تهیه کنیم.

فارسی

ترکی استانبولی
برای چند نفر

برای 4 نفر

زمان آماده سازی

15 دقیقه

زمان پخت و پز

15 دقیقه

KAÇ KİŞİLİK

4 kişilik

HAZIRLAMA SÜRESİ

15 dakika

PİŞİRME SÜRESİ

15 dakika

مواد لازم برای ساندویچ بوقلمون دودی

فارسی

ترکی استانبولی

1 عدد نان گرد

200 گرم بوقلمون دودی

50 گرم سوسیس ورقه ای نازک

100 گرم پنیر چدار (برش های نازک)

فلفل کبابی 1 عدد

1 عدد پیاز قرمز کوچک

6 برگ کاهو

120 گرم زیتون سبز (بدون هسته)

10 عدد قارچ

1 قاشق چایخوری نمک

برای مواد بین آنها:

4 قاشق غذاخوری روغن زیتون

1 قاشق چای خوری

یک قاشق چایخوری فلفل چیلی

1 قاشق چایخوری آویشن

1 adet yuvarlak ekmek

200 gram hindi füme

50 gram ince dilimlenmiş sucuk

100 gram kaşar peyniri (ince dilimlenmiş)

1 adet közlenmiş biber

1adet küçük boy kırmızı soğan

6 adet marul yaprağı

120 gram yeşil zeytin (çekirdekleri çıkarılmış)

10 adet mantar

1 çay kaşığı tuz

Aralarına sürmek için:

4 yemek kaşığı zeytinyağı

1 çay kaşığı

BIR çay kaşığıpul biber

1 çay kaşığı kekik

طذز تهیه ساندویچ بوقلمون دودی

تهیه ساندویچ بوقلمون دودی

فارسی

ترکی استانبولی

نان خود را نصف کنید و خمیر اضافی را از داخل جدا کنید.

فلفل قرمز تفت داده شده خود را ریز خرد کنید.

زیتون های پوست کنده خود را به مکعب های کوچک خرد کنید.

پوست پیاز را پوست بگیرید. خیلی نازک برش بزنید. کاهوی خود را بشویید و خیلی ریز خرد کنید. کنار بگذارید.

قارچ ها را مکعبی خرد کرده و در تابه با کمی روغن تفت دهید تا کاراملی شوند. فلفل و زیتون را خوب مخلوط کنید. قارچ های پخته شده را اضافه کنید. نمک و فلفل را بلافاصله بعد اضافه کنید.

روغن زیتون، آویشن، فلفل سیاه، نمک و تکه های چیلی را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید تا روی لایه های میانی بمالید.

مقداری از مخلوط قارچ و زیتون را که تهیه کرده اید روی سطح نان خود بمالید.

کاهوی ریز خرد شده را روی این لایه اضافه کنید.

مقداری سس روغن زیتون روی آن بمالید. روی هر لایه کمی از این سس اضافه کنید.

بوقلمون دودی را روی این لایه، را روی بوقلمون دودی، سوسیس روی چدار و در آخر دوباره بوقلمون دودی را اضافه کنید.

پیازهای نازک خرد شده و مخلوط قارچ و زیتون را اضافه کنید و درب نان را بگذارید.

نان را در فویل آلومینیومی بپیچید و وزنه ای روی آن قرار دهید. بگذارید حدود 20 دقیقه به همین صورت بماند.

از فویل بردارید و برش بزنید و سرو کنید .نوش جان!

Ekmeğinizin ortadan ikiye kesin ve iç kısmındaki fazla hamurları çıkarın.

Közlenmiş kırmızı biberlerinizin küp küp doğrayın.

Ayıklanmış zeytinlerinizi de minik küpler halinde doğrayın.

Soğanın kabuklarını soyun. Çok ince bir biçimde dilimleyin. Marullarınızı yıkayın ve çok ince bir biçimde doğrayın. Kenara alın.

Mantarları küp küp kesin ve çok az yağ eklediğiniz bir tavada karamelize olana kadar soteleyin. Biber ve zeytinleri güzelce karıştırın. Pişen mantarları üzerine ekleyin. Hemen arkasından tuz ve karabiber ekleyin.

Ara katlara sürmek için minik bir kasenin içine zeytinyağı, kekik, karabiber, tuz ve pul biberi karıştırın.

Ekmeğinizin tabanına hazırladığınız mantarlı zeytinli karışımın bir kısmını yayın.

Bu katın üzerine incecik doğradığınız marulları ilave edin.

Üzerine zeytinyağlı sostan biraz sürün. Her katta bu sostan biraz ilave edin.

Bu katın üzerine hindi fümeleri, hindi fümelerin üzerine kaşarları, kaşarın üzerine sucukları ve son olarak tekrar hindi fümeleri ekleyin.

İncecik kestiğiniz soğanları ve mantarlı, zeytinli karışımı ekleyerek ekmeğinizin kapağını yerleştirin.

Ekmeği bir alüminyüm folyo ile sarın ve üzerine bir ağırlık yerleştirin. Yaklaşık 20 dakika bu şekilde bırakın.

Folyodan çıkarıp dilimleyerek servis edin. Afiyetler olsun!

برای آموزش کدو سبز و بادمجان تمپورا  کلیک کنید.

لطفا امتیاز بدید
موسسه گاما شیراز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *