دستور العمل کومرو ترکیه ای +✔️دستور تهیه به زبان ترکی استانبولی و فارسی
کومرو یکی از جاذبههای گردشگری محبوب در ترکیه است که در استان بیتلیس قرار دارد. این شهر با طبیعت زیبا و مناظر خیرهکنندهاش، گردشگران را به خود جلب میکند. با داشتن دریاچه وان و کوههای النار جذابیت ویژهای دارد. علاوه بر این، معماری متنوع و غنی تاریخی در کومرو نیز توجه گردشگران را به خود جلب میکند.
دستور العمل کومرو که مختص شهر ازمیر است را برذای شما به دو زبان در این مقاله قرار دادیم.
برای آموزش دسر شیر انجیر ترکیه ای کلیک کنید .
دستور العمل کومرو ترکیه ای به زبان ترکی استانبولی و فارسی
خمیر تهیه شده با مایه نخود را پس از اینکه شکل خاص خود را به شکل نان کمرو در آورد، به ترتیب با ملاس و کنجد در آب فرو می برند. نان های پخته شده در تنورهای سنگی را به صورت پایه ضخیم برش می زنند و سپس روی گریل سرخ می کنند تا قهوه ای شوند. بله، برشته کردن نان نکته مهمی است.
فارسی | ترکی استانبولی |
برای چند نفر 4 واحد زمان آماده سازی 20 دقیقه زمان پخت و پز 10 دقیقه | KAÇ KİŞİLİK 4 adet HAZIRLAMA SÜRESİ 20 dakika PİŞİRME SÜRESİ 10 dakika |
مواد لازم برای تهیه کومرو ترکیه ای (Kumru Tarifi)
فارسی | ترکی استانبولی |
4 عدد نان ساندویچی سوسیس بلند 10 عدد سوسیس 150 گرم سالامی 150 گرم 200 گرم پنیر چدار گوجه فرنگی 1 عدد 1 قاشق غذاخوری کره | 4 adet sandviç ekmeği 10 adet uzun sosis 150 gram sucuk 150 gram salam 200 gram kaşar peyniri 1 adet domates 1 yemek kaşığı tereyağı |
طرز تهیه کومرو ترکیه ای به سبک ترک ها (Kumru Tarifi)
فارسی | ترکی استانبولی |
نان های ساندویچی را که از دو قسمت تشکیل شده و با تکه ای کوچک کره چرب کرده اید، در تابه گریل سرخ کنید تا ترد شوند. سوسیس های ژولین را به نوارهای بلند و نازک برش دهید. سوسیس و سالامی را به صورت حلقه ای نازک برش دهید. گوجه فرنگی را که قسمت ساقه آن را جدا کرده اید، به نازکی سالامی خرد کنید. پنیر چدار را به شکل مستطیل برش دهید. کره باقی مانده را در یک تابه چدنی با علامت گریل که در آن نان ها را برشته کرده اید، آب کنید. سوسیسهای نواری را بعد از تفت دادن روی حرارت، کنار بگذارید. سوسیس و سالامی نازک برش خورده را با زیر و رو کردن در مدت زمان بسیار کوتاهی سرخ کنید. نوارهای سوسیس سرخ شده را روی پایه ساندویچ ها تقسیم کنید. برش های سوسیس و سالامی را روی آن ها قرار دهید. گوجه فرنگی را اضافه کنید. سرانجام؛ پنیرهای چدار را در ماهیتابه بریزید و پس از سرخ شدن فقط یک طرف آن، ساندویچ کمرو را روی ساندویچ ها قرار دهید و طرف سرخ شده را روی آن قرار دهید. بگذارید قسمت دیگر آن با حرارت سوسیس های سرخ شده آب شود. ساندویچ هایی را که درب آن ها را بسته ایدبی صبرانه ید سرو کنید. با عزیزانتان به اشتراک بگذارید.
| İki parçadan oluşan ve iç kısımlarını küçük bir parça tereyağıyla yağladığınız sandviç ekmeklerini ızgara izli tavada gevrek bir hal alana kadar kızartın. Sosisleri uzun ince şeritler halinde jülyen doğrayın. Sucuk ve salamları halka şeklinde incecik kesin. Sap kısmını temizlediğiniz domatesi salamlarla aynı incelikte olacak şekilde dilimleyin. Kaşar peynirini dikdörtgen şeklinde kesin. Kalan tereyağını, ekmekleri de kızarttığınız ızgara izli döküm tavada eritin. Şerit şeklinde kesilmiş sosisleri, yüksek ateşte soteledikten sonra bir kenara alın. İncecik kesilmiş sucuk ve salamları çok kısa sürede arkalı önlü ters çevirerek kızartın. Sandviç ekmeklerinin taban kısımlarına kızarmış sosis şeritleri paylaştırın. Üzerlerine sucuk ve salam dilimlerini yerleştirin. Domatesleri ekleyin. Son olarak; kaşar peynirlerini tavaya alın ve sadece bir taraflarını kızarttıktan sonra kumru sandviçlerin üzerine kızarmış kısmı üstte kalacak şekilde yerleştirin. Bırakın diğer kısmı kızarmış sucukların sıcaklığıyla erisin. Kapak kısımlarını kapattığınız sandviçleri, sıcak olarak bekletmeden servis edin. Sevdiklerinizle paylaşın. |
سخن پایانی
برای آموزش دسر شیر انجیر ترکیه ای کلیک کنید .