آموزش غذاهای ترکیه ای

دسر شیر انجیر ترکیه ای+ ✔️دستر تهیه به زبان فارسی و ترکی استانبولی

دسر شیر انجیر یک دسر بسیار خوشمزه است. تهیه این دسر را به روش ترک ها بری شما همراه با ترجمه فارسی قرار دادیم. دسر انجیر یک دسر جدید و خاص است که از هیچ افزودنی برای بستن شیر استفاده نمی شود و تنها از دو ماده شیر و انجیر تهیه می شود. انجیر خواص زیادی دارد که از آن جمله می توان به تقویت سیستم گوارش و هضم آسان غذا اشاره کرد. به همین دلیل تهیه و امتحان این دسر را به شما پیشنهاد می کنیم. همچنین برای آشنایی با طرز تهیه دسر Nussecken ترکیه ای با ما همراه شوید.

تهیه دسر شیر انجیر ترکیه ای به زبان ترکی استانبولی و فارسی

در این بخش طرز تهیه این دسر را همراه با زمان پخت و زمان آماده سازی قرار دادیم.

آزمون تعیین سطح گاما

فارسی

ترکی استانبولی

زمان آماده سازی: 25 دقیقه

زمان پخت: 20 دقیقه

چند نفر: 4 نفر

Hazırlanma Süresi : 25 dakika

 Pişirme Süresi : 20 dakika

 Kaç Kişilik: 4 Kişilik

مواد لازم برای درست کردن یک دسر شیر انجیر ترکیه ای

فارسی ترکی استانبولی
شیر 1 لیتر

1 پیمانه آرد

2 قاشق چایخوری نشاسته ذرت

شکلات سفید 40 گرم

3 قاشق چایخوری پودر قند

1 بسته شکر وانیلی

برای روی مواد :

 

انجیر 250 گرم

2 قاشق چایخوری نشاسته ذرت

1 قاشق غذاخوری پودر قند

3/4 فنجان آب

1 litre süt

1 su bardağı un

2 tatlı kaşığı mısır nişastası

40 gr beyaz çikolata

3 çay bardağı pudra şekeri

1 paket şekerli vanilin

Üzeri için

 

250 gr incir

2 tatlı kaşığı mısır nişastası

1 yemek kaşığı pudra şekeri

3/4 çay bardağı su

دستور تهیه دسر شیر انجیر به روش ترک ها

تهیه دسر شیر انجیر

فارسی

ترکی استانبولی

شیر، آرد، نشاسته ذرت، پودر قند و شکر وانیل را در قابلمه بریزید و مخلوط کنید. روی حرارت متوسط ​​بپزید تا به قوام دسر برسد. بعد از غلیظ شدن آن را از روی حرارت بردارید و شکلات سفید درشت شکسته را اضافه کنید و مخلوط کنید. کاسه های سیلیکونی یا شیشه ای را خیس کنید و دسر را تقسیم کنید. پس از سرد شدن در دمای اتاق، حداقل 3-4 ساعت در یخچال استراحت دهید. انجیرها را خلال کنید. انجیر، آب، پودر قند و نشاسته را در قابلمه ریخته و مخلوط کنید. بعد از غلیظ شدن آن را از روی اجاق گاز بردارید. دسر را با برگرداندن آن به بشقاب منتقل کنید. سس انجیر را روی آن ریخته و سرو کنید.

Süt, un, mısır nişastası, pudra şekeri ve şekerli vanilini tencereye alıp karıştırın. Orta ateşte muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin. Koyulaştıktan sonra ocaktan alıp iri kırılmış beyaz çikolatayı ekleyin ve karıştırın. Silikon veya cam kaseleri ıslatın ve muhallebiyi paylaştırın. Oda ısısında soğuduktan sonra buzdolabında en az 3-4 saat dinlendirin. İnciri dilimleyin. Sos tenceresine inciri, suyu, pudra şekeri ve nişastayı alıp karıştırın. Koyulaştıktan sonra ocaktan alın. Tatlıyı tabağa ters çevirerek aktarın. Üzerine incirli sosu gezdirip servis yapın.

دسر شیر انجیر

اطلاعات تکمیلی دسر شیر انجیر ترکیه ای

نام های دیگر:

  • Aşure (آشوره)
  • Noah’s Pudding (پودینگ نوح)
  • Muhallebi (محلبی)

تاریخچه:

دسر شیر انجیر ترکیه ای قدمتی دیرینه دارد و به دوران عثمانی باز می گردد. این دسر به دلیل مواد مغذی و طعم لذیذ، در بین مردم ترکیه و سایر کشورهای خاورمیانه محبوبیت زیادی دارد.

مواد لازم:

  • شیر: 1 لیتر
  • انجیر خشک: 200 گرم
  • شکر: 100 گرم
  • نشاسته ذرت: 2 قاشق غذاخوری
  • گلاب: 1 قاشق غذاخوری
  • پودر دارچین: 1 قاشق چای خوری
  • مغز بادام و پسته: به دلخواه

طرز تهیه:

  1. انجیر خشک را به مدت 30 دقیقه در آب خیس کنید.
  2. شیر را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا جوش بیاید.
  3. شکر را به شیر اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود.
  4. نشاسته ذرت را در کمی شیر سرد حل کنید و سپس به شیر جوش آمده اضافه کنید.
  5. گلاب و پودر دارچین را به دسر اضافه کنید و هم بزنید.
  6. انجیر خیس شده را به دسر اضافه کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه دیگر بپزید.
  7. دسر را در ظرف مورد نظر بریزید و به دلخواه با مغز بادام و پسته تزئین کنید.

نکات:

  • می توانید از انجیر تازه نیز به جای انجیر خشک استفاده کنید.
  • برای طعم قوی تر انجیر، می توانید انجیر را به مدت 1 شب در شیر خیس کنید.
  • به جای نشاسته ذرت می توانید از آرد برنج نیز استفاده کنید.
  • مقدار شکر را می توانید به دلخواه خودتان کم یا زیاد کنید.
  • دسر شیر انجیر را می توانید گرم یا سرد سرو کنید.

فواید:

دسر شیر انجیر ترکیه ای منبع غنی از فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی است. این دسر فواید زیادی برای سلامتی دارد، از جمله:

  • بهبود هضم غذا
  • تقویت سیستم ایمنی بدن
  • کاهش کلسترول
  • تنظیم قند خون
  • پیشگیری از سرطان

اطلاعات تکمیلی:

  • دسر شیر انجیر ترکیه ای در ماه رمضان به عنوان یک دسر سنتی سرو می شود.
  • این دسر را می توانید به عنوان صبحانه یا میان وعده نیز میل کنید.
  • دسر شیر انجیر را می توانید به مدت 3 تا 4 روز در یخچال نگهداری کنید.

منابع:

امیدواریم از این اطلاعات مفید واقع شده باشد.

5/5 - (2 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا