دسر شیر انجیر ترکیه ای + ✔️دستر تهیه به زبان فارسی و ترکی استانبولی

دسر شیر انجیر یک دسر بسیار خوشمزه است . تهیه این دسر را به روش ترک ها بری شما همراه با ترجمه فارسی قرار دادیم .
برای مشاده بهترين آموزشگاه هاي تركي استانبولي غرب تهران کلیک کنید.
تهیه دسر شیر انجیر ترکیه ای به زبان ترکی استانبولی و فارسی
در این بخش طرز تهیه این دسر را همراه با زمان پخت و زمان آماده سازی قرار دادیم.
فارسی |
ترکی استانبولی |
زمان آماده سازی: 25 دقیقه
زمان پخت: 20 دقیقه چند نفر: 4 نفر |
Hazırlanma Süresi : 25 dakika Pişirme Süresi : 20 dakika Kaç Kişilik: 4 Kişilik |
مواد لازم برای درست کردن یک دسر شیر انجیر ترکیه ای
فارسی | ترکی استانبولی |
شیر 1 لیتر
1 پیمانه آرد 2 قاشق چایخوری نشاسته ذرت شکلات سفید 40 گرم 3 قاشق چایخوری پودر قند 1 بسته شکر وانیلی برای روی مواد :
انجیر 250 گرم 2 قاشق چایخوری نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری پودر قند 3/4 فنجان آب |
1 litre süt 1 su bardağı un 2 tatlı kaşığı mısır nişastası 40 gr beyaz çikolata 3 çay bardağı pudra şekeri 1 paket şekerli vanilin Üzeri için
250 gr incir 2 tatlı kaşığı mısır nişastası 1 yemek kaşığı pudra şekeri 3/4 çay bardağı su |
دستور تهیه دسر شیر انجیر به روش ترک ها
فارسی |
ترکی استانبولی |
شیر، آرد، نشاسته ذرت، پودر قند و شکر وانیل را در قابلمه بریزید و مخلوط کنید. روی حرارت متوسط بپزید تا به قوام دسر برسد. بعد از غلیظ شدن آن را از روی حرارت بردارید و شکلات سفید درشت شکسته را اضافه کنید و مخلوط کنید. کاسه های سیلیکونی یا شیشه ای را خیس کنید و دسر را تقسیم کنید. پس از سرد شدن در دمای اتاق، حداقل 3-4 ساعت در یخچال استراحت دهید. انجیرها را خلال کنید. انجیر، آب، پودر قند و نشاسته را در قابلمه ریخته و مخلوط کنید. بعد از غلیظ شدن آن را از روی اجاق گاز بردارید. دسر را با برگرداندن آن به بشقاب منتقل کنید. سس انجیر را روی آن ریخته و سرو کنید. |
Süt, un, mısır nişastası, pudra şekeri ve şekerli vanilini tencereye alıp karıştırın. Orta ateşte muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin. Koyulaştıktan sonra ocaktan alıp iri kırılmış beyaz çikolatayı ekleyin ve karıştırın. Silikon veya cam kaseleri ıslatın ve muhallebiyi paylaştırın. Oda ısısında soğuduktan sonra buzdolabında en az 3-4 saat dinlendirin. İnciri dilimleyin. Sos tenceresine inciri, suyu, pudra şekeri ve nişastayı alıp karıştırın. Koyulaştıktan sonra ocaktan alın. Tatlıyı tabağa ters çevirerek aktarın. Üzerine incirli sosu gezdirip servis yapın. |