دستور پخت کمپیر ترکیه ای + ✔️دستور تهیه کمپیر به فارسی و ترکی استانبولی
کمپیر، یکی از غذاهای محبوب و سنتی در ترکیه، در واقع نوعی سیب زمینی شکم پر است که با تنوع بالایی از مواد غذایی تهیه میشود. این غذا، که از سیب زمینی بزرگ کباب شده تهیه و با موادی مانند پنیر، کره، ماست، سوسیس، زیتون و سبزیجات مختلف پر میشود، نه تنها خوشمزه بلکه مقوی نیز هست. کمپیر به ویژه در مناطق توریستی و خیابانهای پر رفت و آمد ترکیه به عنوان یک غذای خیابانی محبوب شناخته میشود و به دلیل قابلیت سفارشیسازیاش، مورد توجه گسترده قرار گرفته است.
دستور پخت کمپیر ترکیه ای را برای علاقه مندان به زبان ترکی استانبولی و غذاهای ترکی در این مقاله قرار دادیم .
برای آموزش طرز تهیه اورفا کباب کلیک کنید .
دستور پخت کمپیر ترکیه ای به زبان فارسی و ترکی استانبولی
کمپیر یکی از غذاهای خوشمزه ترکیه ای است که با مواد متفاوتی تهیه می شود .
مواد لازم برای تیه کمپیر ترکیه ای به سبک ترک ها
سیب زمینی | ۴ عدد متوسط | 4 orta boy patates |
کره | ۵۰ گرم | 50 gram tereyağı |
پنیر پیتزا | ۱۵۰ گرم | 200 gram sosis |
کالباس | ۲۰۰ گرم | 100 gram sucuk veya sosis |
سوجوک یا سوسیس | ۱۰۰ گرم | 150 gram pizza peyniri |
خیارشور | ۲ عدد | 2 salatalık turşusu |
ذرت | ۴ قاشق غذاخوری | Mısır 4 yemek kaşığı |
طرز تهیه کمپیر به سبک ترک ها
فارسی | ترکی استانبولی |
سیب زمینی را خوب بشویید و با دستمال کاغذی خشک کنید و بگذارید کاملا خشک شود. ابتدا سیب زمینی خشک شده را با کاغذ پخت بپیچید. | Patatesi güzelce yıkayıp kağıt havluyla kurulayın ve iyice kurumasını bekleyin. Kuruyan patatesin üzerini önce bir fırın kağıdı ile sarın. |
سپس روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید.سیب زمینی ها را کف فر که از قبل با دمای 200 درجه گرم کرده اید قرار دهید. سینی را که زیر و رو کرده اید بپوشانید تا فقط کمی فاصله داشته باشد. به این ترتیب حدود 90 دقیقه بپزید. | Daha sonra üzerini alüminyum folyo ile kaplayın.Önceden 200 derece ısıttığınız fırının tabanına patatesi yerleştirin. Ters çevirdiğiniz bir tepsiyi çok az aralık kalacak şekilde üzerine kapatın. Bu şekilde yaklaşık 90 dakika pişirin. |
سیب زمینی را که از فر خارج کردید به صورت عمودی از وسط برش دهید و به اندازه ای که می خواهید کره اضافه کنید. | Fırından çıkardığınız patatesi ortadan dikey şekilde kesin ve arzu ettiğiniz kadar tereyağı ilave edin. |
قسمت میانی را با پنیر چدار له کنید. | Kaşar peyniri ile orta kısımlarını ezin. |
سپس کمپیر خود را در بشقاب بریزید و مواد دلخواه خود را روی آن بیفزایید. | Daha sonra kumpirlerinizi bir tabağa alın ve üzerine dileğiniz malzemeleri ekleyin. |
می توانید به سلیقه خود سس مایونز و سس کچاپ را نیز به آن اضافه کنید. نوش جان! | Damak tadınıza göre en üste mayonez, ketçap da ekleyebilirsiniz. Afiyet olsun! |
سخن پایانی
برای آموزش طرز تهیه موساکا ترکیه ای کلیک کنید .