پوره سیب زمینی ترکیه ای 🥔 + ( طرز تهیه پوره سیب زمینی ترکیه ای )
از دل آشپزخانههای ترکیه، جایی که طعمها قصه میگویند پوره سیب زمینی ترکیه ای به مانند یک شاهکار ساده اما پرطرفدار بر سر زبانها افتاده است.
این پوره با بافتی ابریشمی و طعمی دلانگیز، معنای جدیدی به طرز تهیه سیب زمینی میبخشد.
در این مقاله، شما را با نسخهای از پوره سیب زمینی ترکیه ای آشنا میکنیم که نه تنها در کنار غذاهای سنتی ترکی بلکه به عنوان یک غذای مستقل نیز خودنمایی میکند. با دنبال کردن دستورالعملهای ما، شما میتوانید طعمی از ترکیه را در هر لقمه از این پوره لذیذ احساس کنید.
پوره سیب زمینی ترکیه ای چیست؟
پوره سیب زمینی ترکیه ای ، غذای ترکیهای است که همانند پیتزا در طعمهای متنوعی تهیه میشود، یکی از سادهترین و در عین حال خوشمزهترین غذاهای بینالمللی است.
ما با افتخار دستور تهیه نسخهای خاص از پوره سیب زمینی را که نه تنها غذای شما بلکه بشقابهایتان را نیز زینت میبخشد، به اشتراک میگذاریم. هرچند که پخت پوره سیب زمینی در نگاه اول ساده به نظر میرسد، اما رسیدن به قوام ایدهآل آن نیازمند توجه و دقت است.
این پوره میتواند همراه با انواع غذاهای گوشتی سرو شود.
مواد لازم برای تهیه پوره سیب زمینی ترکیه ای
فارسی | ترکی استانبولی |
سیب زمینی 6-8 عدد آب (برای آب پز کردن سیب زمینی) 2 قاشق کره 1 لیوان آب شیر نمک فلفل سیاه | 6-8 tane patates Su (patatesleri haşlamak için) 2 kaşık tereyağı 1 su bardağı süt Tuz Karabiber |
طرز تهیه پوره سیب زمینی ترکیه ای
فارسی | ترکی استانبولی |
برای پوره سیب زمینی، ابتدا سیب زمینی ها را پوست گرفته، خرد کرده و در آب فراوان می پزند. سیب زمینی های نرم شده آبکش کنید قبل از سرد شدن، کره را اضافه کرده و له می کنیم. شیر، نمک و فلفل را اضافه کنید. آنقدر له می شود تا پوره شود. پوره سیب زمینی گرم با گوشت، مرغ یا غذاهای کباب سرو می شود. نوش جان. نکته: در صورت تمایل می توان روی پوره سیب زمینی ها پنیر چدار رنده شده بپاشید. | Patates Püresi Tarifi’nin Yapılışı Patates püresi için öncelikle patatesler soyulur, doğranır ve bol suda kaynatılır. Yumuşayan patatesler süzülür. Soğumadan içine tereyağı ilave edilir ve ezilir. Süt, tuz ve karabiber eklenir. İyice püre haline gelene kadar ezilir. Patates püresi sıcak olarak et, tavuk veya rosto yemekleri ile servis yapılır. Afiyet olsun. Not: İstenirse patates püresinin üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpilir. |
نکات مهم برای تهیه پوره سیب زمینی ترکیه ای (Patates Püresi Tarifinin Püf Noktaları )
فارسی | ترکی استانبولی |
برای صرفه جویی در زمان و نرم شدن آن ها، می توانید سیب زمینی ها را بعد از پوست کندن، با خلال کردن آن ها آب پز کنید.
با له کردن سیب زمینی آب پز با دستگاه پوره می توانید نتیجه بهتری بگیرید. هنگام تهیه پوره سیب زمینی می توان به جای شیر خامه شیر اضافه کرد. | Zaman almaması ve daha yumuşak olması için patatesleri soyduktan sonra küp küp doğrayarak haşlayabilirsiniz. Haşlanmış patatesleri ezici ile ezerek daha iyi sonuç alabilirsiniz. Patates püresi yaparken süt yerine süt kreması da eklenebilir. |
برای آموزش طرز تهیه غذای ترکیه ای چی کوفته میتوانید به این مقاله مراجعه کنید.
سخن پایانی
پوره سیب زمینی یکی از آن دستورهای آشپزی است که هم سادگی و هم طعم غنی را در خود جای داده است و ترکیبی از مواد اولیه ساده و تکنیکهای پخت دقیق، این پوره را به یک غذای مطلوب و دلپذیر برای هر میز غذا تبدیل کرده است.
امیدواریم که شما نیز با به کار بردن این دستورالعمل در آشپزخانه خود، لذت و ظرافت موجود در این غذای سنتی را کشف کنید و از آن به عنوان یک همراه غذایی مطلوب برای وعدههای مختلف خود بهره ببرید.