آموزش غذاهای ترکیه ای

غذای ترکیه ای بدون گوشت+ خوراک لوبیا سبز ترکیه ای

غذای ترکیه ای بدون گوشت هم  مانند سایر غذاهای لذیذ گوشتی بسیار خوشمزه هستند و طرفداران خودش را دارد. از جمله غذاهای پرطرفدار بدون گوشت لوبیا ترکیه ای است. همان خوراک لوبیا سبز ترکیه ای یا اصطلاحا لوبیا کبابی را در این صفحه آموزش می دهیم. همچنین برای آموزش دستور پخت کمپیر ترکیه ای با ما باشید. ترکیه کشوری با تمدن چند هزار ساله که انواع و اقسام قومیت ها را در زمان های متفاوت بوجود آمدن و از بین رفته اند. حالا تصور کنید هرکدام از آنها حداقل دو نوع غذا به یادگار گذاشته باشند٬ پس با یک حساب سرانگشتی می توان حدس زد که بالای ۱۰۰۰ مدل غذا با تنوع رنگ و بو وجود دارد. با تچربه سفر به آنتالیا می توانید این غذاهای رنگارنگ خوشمزه را امتحان کنید.

غذای ترکیه ای بدون گوشت

غذای ترکیه ای بدون گوشت (لوبیا کبابی Fasulye kavurması )

یکی از غذاهایی که در بین گردشگران ترکیه بسیار محبوبیت دارد لوبیا کبابی است. طرز تهیه این غذا را در این قسمت برای شما قرار دادیم.

مواد لازم برای تهیه لوبیا کبابی ترکیه ای

فارسی

ترکی استانبولی

لوبیا سبز نیم کیلو

2 عدد گوجه فرنگی

1 عدد پیاز

3 سیر

نمک

فلفل تند

روغن زیتون

Yarım kilo taze fasulye

2 domates

1 soğan

3 sarımsak

Tuz

Pul biber

Zeytinyağı

طرز تهیه لوبیا کبابی به روش ترک ها

غذای ترکیه ای بدون گوشت

فارسی

ترکی استانبولی

لوبیاها را ریز خرد کرده و به مدت 20 دقیقه در آب بجوشانید. در همین حین گوجه فرنگی ها را خلالی کنید، پیاز را نگینی و سیر را ریز خرد کنید.

پیاز و سیر را در قابلمه ای روی حرارت ملایم در روغن زیتون سرخ می کنیم تا صورتی شوند. گوجه فرنگی را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید.

نمک و فلفل را اضافه کنید. حبوبات پخته شده را آبکش کرده به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید. برای سرو با برنج و سالاد آماده است

نوش جان.

Fasulyeleri ince doğrayın ve 20 dakika suda haşlayın. Bu arada domatesleri küp küp doğrayın soğanı ince doğrayın ve sarımsakları da ince doğrayın.

Soğan ve sarımsağı zeytin yağ ile kısık ateşte tencerede pembeleşene kadar kavrulur. Domatesler eklenir ve 5 dakika pişirilir.

Tuz ve pul biberi ekleyin. Haşlanmış fasulyeleri süzdürülüp tencereye eklenir ve biraz kavrulur. Pilav ve salata ile servise hazırlanır

afiyet olsun.

 

با لوبیا بابی چه چیزی سرو می شود؟
وقتی صحبت از لوبیا بوداده می شود، غذاهای دریای سیاه همیشه به ذهن خطور می کند. به همین مناسبت، می توانید تورتیلاهای ذرت را از غذاهای دریای سیاه درست کنید.
اگر می خواهید یک شام مقوی بخورید، کوفته سرخ شده و سالاد ممکن است برای شما مناسب باشد.
اگر قرار است لوبیا سوخاری را به عنوان پیش غذا سرو کنید، می توانید با برنج پلو یا گوشت شکم پر، مرغ پخته، سالاد سبز فصل و پیش غذای ماست هم سرو کنید.

کدو تنبل Kabak çintmesi محبوب ترین غذای ترکیه ای بدون گوشت

کدو تنبل یکی از محبوب ترین غذاهای ترکیه محسوب می شود و مردم ترکیه حداقل در هفته ای دو یا سه بار هم شده این غذاها را می خورند. طعم متفاوت از غذاهای که مزه خاصی دارد و خوردن آن بسیار برای شما لذت بخش خواهد بود.

ترکیب این غذا از روغن زیتون٬ پیاز خشک٬ سیر٬ کدو تنبل٬ فلفل قرمز  و نمک٬ گوجه گیلاسی است که مخلوط تمام این ها با هم یک طعم فوق العاده ای ایجاد می کند. هنگام خوردن غذا بوی سبزیجات تازه را حس می کنید و لذت خورردن این غذا چند صدبرابر می کند و یک حس عالی را منتقل می کند.

غذای ترکیه ای بدون گوشت

بورک اسفناج ترکیه

اسفناج از آن نوع سبزیجاتی است که هرکسی به خوردن آن تمایل دارد. وقتی اسفناج با طعم های دیگر ترکیب شود خوشمزه بودن بورک چندصدبرابر می کند طوری که مزه آنرا هیچ وقت فراموش نمی کنید.

3.7/5 - (3 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

  1. من گیاهخوارم و دغدغه ام این بود تو سفر به ترکیه غذاهای بدون گوشت چجور بشناسم مرسی الان چندتاشو یاد گرفتم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *