آموزش زبان ترکی استانبولی از ابتدا رایگان + ویدیو صدا و عکس (گام به گام)

انواع چای به ترکی استانبولی+✔️نحوه دم کردن چای ترکی

انواع چای به ترکی استانبولی در یک کافه دنج حتما برای سفارش دادن یک چای دبش لازم میشه . چای انواع مختلفی را دارد مثل چای آویشن ، چای بابونه و… در این بخش قصد داریم انواع چای را به شما عزیزانآموزش دهیم.

برای آموزش انواع شامپو در زبان ترکی استانبولی کلیک کنید .

آموزش انواع چای به ترکی استانبولی

چای لاز بهترین نوشینی هایی است که علاقه مندان زیادی دارد و البته همراه با خاصیت های بسیاری است . در این بخش شما را با انواع چای به ترکی آشنا خواهیم کرد .

اصطلاحات معادل ترکی استانبولی
چای زنجبیل zencefil çayı
چای ایرانی İran çayı
چای çay
چای بابونه Papatya çayı
چای نعنا nane çayı
چای کوهی Dağ çayı
چای مریم گلی adaçayı
چای سبز yeşil çay
چای سیاه siyah çayı
چای سفید Beyaz çayı
چای میوه ای meyve çayı
چای اُلانگ oolong
چای آویشن kekik çayı

چطور به ترکی استانبولی چای سفارش دهیم ؟

انواع پارچه به ترکی استانبولی

  • Merhaba lütfen                                    سلام بفرمایید
  • lütfen bir fincan çay                             لطفا یک استکان چای
  •  Başka bir siparişiniz var mı?                سفارش دیگری دارید ؟
  • Evet kızım bir fincan nane çayı istiyor    بله دخترم یک فنجاچای نعنا میخواهد
  • Buyrun                                                بفرمایید .
  • teşekkür ederim                                   خیلی ممنون
  • Afiyet olsun                                          نوش جان

بهترین مارک چای ترکیه چیست ؟

چای، نوشیدنی لاینفک مردم ترکیه است. همه تصور می کنند که قهوه نوشیدنی ملی مردم ترکیه است در صورتی که این گونه نیست و زنان در خانه و باغ های چای یکدیگر را ملاقات می کنند .

معروف ترین برند چایی که ترک ها از آن استفاده می کنند، سایکور (Caykur) از ناحیه ریز (Rize) در شمال شرقی ترکیه  است. استان ریزه مرکز چای شناخته می شود .

اورالت یک نوع چای میوه ای با طعم هایی مثل پرتغال، سیب، لیمو و گیلاس است که به جای استفاده از برگ چای، از این مخلوط ها برای تزیین کیک ها بیشتر استفاده می شود. این نوع چای را می توانید در بازار های هفتگی تهیه کنید .

چطور چای ترکی را دم کنیم ؟

دم کردن چای ترکی تفاوت چندانی با نحوه دم کردن چای در ایران ندارد . مردم ترکیه چای را در قوری و سماور دم می کنند  برای تهیه چای ترکی آب سرد را در سماور ریخته و بعد از جوش آمدن وقتی که آب خیلی ریز می‌جوشد، آن را به قوری چینی که از قبل گرم شده و چای خشک سیاه در آن ریخته شده است، می‌ریزند. دستمال تمیزی را روی قوری چینی می‌اندازند و می‌گذارند تا چای با حرارت کم دم بکشد.

وسیله دیگری که به دم کشیدن بهتر چای کمک می‌کند قیفی آلومینیومی است؛ آن‌ها این قیف را در قسمت دهانه قوری گذاشته تا بخار از قوری چای خارج نشود و چای خوب دم بکشد. آب حتما باید به جوش آمده باشد و املاحی مثل آهک و کلر در آن نباشد. برای این‌که عطر چای حفظ شود و رطوبت نگیرد چای خشک را معمولا در ظرفی در بسته نگهداری می‌کنند. سینی چای به همراه استکان‌های بلوری کمر باریک در کنار سماور در انتظار دم کشیدن چای ترکی است. این روش سنتی سرو چای ترکی است.

برای آموزش علائم نگارشی در زبان ترکی استانبولی کلیک کنید.

5/5 - (1 امتیاز)
موسسه گاما شیراز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
واتساپ و تلفن آموزشگاه زبان‌های خارجی
×