دانستنی های ترکیه

اهمیت فرهنگی چای ترکی در ترکیه چیست ؟+✔️فوایدچای ترکی

چای ترکی در ترکیه و اهمیت فرهنگی آن را در این مقاله قصد داریم بیان کنیم . هرگز اهمیت فرهنگی چای ترک را دست کم نگیرید. برای

ترک‌ها، این هدیه مشترک بین دوستان، دعوت خوشامدگویی از غریبه‌ها، انرژیی برای محل کار، دست دادن بین شرکای تجاری و شروع و پایانی

عالی برای یک روز مبارک است.

هر روز، در سراسر کشور، ترک ها هزاران لیوان می نوشند. با حداقل دو فنجان، در کنار یک صبحانه سنتی ترکی، در مشاغل و ادارات، یک چای

در بیشتر روز در حال جوشیدن است. برای مادران خانه نشین، بعدازظهرها وقت آنها برای دور هم جمع شدن و گفتگو با چای است، در حالی که

مردان در چایخانه های مردانه جمع می شوند که در بیشتر روستاها، شهرها دیده می شود.

بسیاری از افرادی که با ترکیه ناآشنا هستند، قهوه را نوشیدنی ملی می دانند، اما این چای شیرین و سیاه است که در لیوان های لاله ای شکل

سرو می شود. تقریباً می توان ترک ها را به معتاد بودن متهم کرد زیرا اگر به هر دلیلی فروش چای را متوقف کنند، کشور واقعاً متوقف می شود.

 چای ترکی در ترکیه

طیف گسترده ای از طعم ها و مارک های چای ترکیه

کاوش در طعم چای ترکی طعم ها و مارک های مختلفی را نشان می دهد. فروشندگان مغازه ها معمولاً در حین خرید سوغاتی به گردشگران

چای سیب پیشنهاد می دهند، اما این واقعاً یک حقه است زیرا به ندرت با ترکی مواجه می شوید که آن را بنوشد. یکی دیگر از برندهایی که به

ندرت مصرف می شود اما به طور گسترده در بازارها فروخته می شود اورالت است که گرانول های میوه ای شکل دارد .

در واقع، برای نوشیدن چای مانند یک ترک، بهترین طعم صرفاً سیاه است و از نظر فرهنگی، برند Caykur از Rize، پایتخت چای‌سازی ترکیه، با

موقعیت اجتماعی تقریباً نمادین از بهترین ها در نظر گرفته می‌شود.

Rize، در شمال شرق ترکیه دارای چشم انداز تپه ای است. شرایط خاکی عالی و آب و هوای مرطوب محیط مناسبی را برای کاشت چای فراهم

می کند. از این رو محبوبیت چای، Caykur که یک شرکت دولتی است دارای 45 کارخانه فرآوری در سراسر کشور است و بیش از 26000 نفر را

استخدام می کند.

طرز تهیه چای ترکی درترکیه

ترک ها روش خاصی برای تهیه چای ترکی دارند و اگرچه زمان بیشتری را در بر می گیرد، اما نتیجه نهایی و طعم آن ارزشش را دارد. مهم‌ترین مورد و

همچنین برگ‌های چای، کتری استیل  است که نیمه پایینی آن بزرگ‌تر از قسمت بالایی است.

اندازه‌گیری بین برگ‌های چای و آب دقیق نیست، و با گذشت زمان، ترجیح می‌دهید که آیا چای ترکی خود را با طعمی قوی (دملی) می‌پسندید

یا ضعیف، زیرا به آرامی روی دم می آید. (acik. )

آب را در کتری زیرین بجوشانید، مقداری از آن را به همراه دو قاشق غذاخوری برگ به نیمه بالایی اضافه کنید. دوباره آن را روی جوش

قرار دهید اما حرارت را کم کنید و اجازه دهید از ته بخار شود، چای را در بالا دم کنید. بعد از 15 دقیقه چای ترکی شما آماده سرو است.

مقدار کمی چای دم کرده را از کتری بالایی به یک لیوان لاله شکل اضافه کنید. آب را از ته بریزید و در صورت تمایل شکر را اضافه کنید.

اگر چای بیشتری می خواهید کتری را روی حرارت ملایم قرار دهید و در صورت لزوم فقط به آن آب اضافه کنید.

چای ترکی در ترکیه

فواید سلامتی و تغذیه چای ترکی در ترکیه

هر کسی که انتخاب می کند چای ترکی را به نوشیدنی مورد علاقه خود تبدیل کند، می تواند از این واقعیت که کارشناسان به شدت فواید سلامتی

و تغذیه آن را تایید می کنند، خوشحال شود. اگر احساس بیماری می کنید، نوشیدن دو فنجان در روز باتری های شما را به گونه ای شارژ می کند

که هیچ پزشکی مدرن نمی تواند با آن رقابت کند.

دانشمندان ثابت کرده اند که چای به طور قابل توجهی خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد، به تنظیم جریان خون کمک می کند و مقادیر انبوه

آنتی اکسیدان های موجود در آن شانس ابتلا به بیماری را کاهش می دهد.

مطالعات دیگر نشان می دهد که چای سیاه استرس را از بین می برد و اثرات تسکین دهنده آن به ما کمک می کند تا تمرکز کنیم. موسسه ملی

بهداشت عمومی و محیط زیست هلند و دانشکده پزشکی دانشگاه بوستون نیز می گویند چای سیاه خطر ابتلا به سکته مغزی را کاهش می دهد.

بنابراین، چای ترک را به عنوان داروی تجویز شده مادر طبیعت در نظر بگیرید!

دوست داشتن مانند چای است، دوست داشته شدن مانند شکر است. بیچاره هایی مثل ما چایشان را بدون قند می نوشند. (ضرب المثل ترکی)

برای مطالعه درباره ترکیه در ماه رمضان چگونه است؟ کلیک کنید.

لطفا امتیاز بدید
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا