طرز تهیه دسر یوفکا ترکیه ای + (دستور به زبان فارسی و ترکی استانبولی)
طرز تهیه دسر یوفکا ترکیه ای به دو زبان ترکی استانبولی و فارسی و به روش ترک ها را در این مقاله برای شما عزیزان قرار دادیم.
در فرهنگ غذایی ترکیه، دسر یوفکا یکی از انواع دسرهای سنتی و خوشمزه است که با طعم منحصر به فرد خود، همیشه جای ویژهای در سفرههای خانوادگی دارد.
طرز تهیه این دسر ساده و زیبا، با استفاده از مواد اولیه معمولی و فرآیندی آسان، به همهی طرفداران آشپزی، امکان میدهد تا به سادگی این دسر محبوب را در خانه خود تهیه کنند.
در این مقاله، روش تهیه دسر یوفکا به زبان فارسی و ترکی استانبولی را معرفی خواهیم کرد تا همهی علاقهمندان به آشپزی، بتوانند از طعم و لذت این دسر شیرین لذت ببرند.
برای یادگیری طرز تهیه غذای ملکی ترکیه ای این مقاله به شما راهنمایی کاملی برای آموزش طرز تهیه این غذای محبوب و خاص میدهد.
طرز تهیه دسر یوفکا ترکیه ای به زبان ترکی استانبولی
این دسر که از خوراکی های محلی کوتاهیا است، به ویژه در دریای اژه و آناتولی مرکزی به طور مکرر مصرف می شود.
با پر کردن خمیر یوفکا با مواد گردو تهیه می شود و با شربت شیرین می شود، 35 دقیقه برای آماده سازی و 20-25 دقیقه برای پخت زمان لازم است.
در صورت درخواست می توان آن را به صورت برش خورده یا به صورت رول های کوچک سرو کرد.
فارسی | ترکی استانبولی |
زمان آماده سازی: 35 دقیقه زمان پخت: 25 دقیقه چند نفر: 6 نفر | Hazırlanma Süresi : 35 dakika Pişirme Süresi : 25 dakika Kaç Kişilik: 6 Kişilik |
مواد لازم برای تهیه دسر یوفکا ترکیه ای
فارسی | ترکی استانبولی |
8 عدد یوفکا خشک 125 گرم مارگارین 1 فنجان گردو 2 قاشق غذاخوری نشاسته برای شربت 2 لیوان آب 5 فنجان شکر دانه ریز 1 قاشق چایخوری آب لیمو برای روغن کاری سینی 1 قاشق چایخوری مارگارین | 8 adet kuru yufka 125 gram margarin 1 su bardağı ceviz 2 yemek kaşığı nişasta Şerbeti için 2 su bardağı su 5 su bardağı toz şeker 1 tatlı kaşığı limon suyu Tepsiyi yağlamak için 1 tatlı kaşığı margarin |
طرز تهیه دسر یوفکا ترکیه ای
فارسی | ترکی استانبولی |
برای شربت ابتدا شکر گرانول و آب را در قابلمه بریزید. آب لیمو را در حد جوشیدن اضافه کنید و بعد از پخت کنار بگذارید تا خنک شود. یوفکا را روی یک پارچه بگذارید و روی آن آب بپاشید. در همین حین سینی فر را با مارگارین چرب کنید. مغز گردو و نشاسته را در تابه بریزید. 5-6 دقیقه روی حرارت کم سرخ کنید. اولین خمیر یوفکا را در سینی چرب شده قرار دهید. نشاسته را با گردوی تفت داده شده روی خمیر بپاشید. این عمل را برای خمیر 8 یوفکا تکرار کنید. پس از چیدمان تمام ورق های فیلو، آنها را به صورت عمودی برش دهید. یوفکا را که به صورت رول برش داده اید بپیچید. در فر 200 درجه حدود 25 دقیقه بپزید. بعد از پختن یوفکاها، شربت سرد را روی آنها بریزید. نوش جان. | Şerbeti için, ilk olarak tencereye toz şeker ve suyu koyun. Kaynamasına yakın limon suyunu da ekleyin ve piştikten sonra soğuması için kenara alın. Bir örtü üzerine yufkaları dizin ve üzerine su serpiştirin. Bu esnada fırın tepsisini de margarin ile yağlayın. Bir tavanın içerisine ceviz içi ve nişastayı alın. Kısık ateşte 5-6 dakika kavurun. Yağladığınız tepsinin içerisine ilk yufkayı serin. Yufkanın üzerine kavrulmuş cevizli nişastadan serpiştirin. Bu işlemi 8 yufka için de uygulayın. Tüm yufkaları dizdikten sonra yufkaları dikey bir şekilde kesin. Kestiğiniz yufkaları rulo halinde sarın. 200 dereceli fırında yaklaşık 25 dakika pişirin. Yufkalar piştikten sonra, üzerine soğuk şerbeti gezdirin. Afiyet olsun. |
برای آشنایی با طرز تهیه پودینگ سمولینا ترکیه ای کلیک کنید و این مقاله را بخوانید.