دانستنی های ترکیه

غذاهای خیابانی ترکیه + ✔️کومپیر چیست؟

غذاهای خیابانی ترکیه بخش جدایی ناپذیر از زندگی شهری بخصوص در استانبول است .

فرهنگ غذایی ترکیه شباهت های زیادی با فرهنگ غذایی ما در ایران دارد.فرهنگ امپراتوری عثمانی تاثیر قابل توجهی در غذاهای ترکیه داشته است. به طوری که نام غذاهای ترکی در میان برجسته ترین و اشتها آورترین غذاهای جهان قرار دارد.

انواع کباب ها

کباب‌های خیابانی که بیشتر از گوشت گاو، گوسفند و مرغ هستند.و محبوبترین آنها ایسکندر کباب ، آدانا کباب ، و شیش کباب است.

میتوان گفت ترک ها در پخت کباب بهترین مهارت را دارند.

یکی از کباب های معروف ترکیه که لایه‌های گوشت فشرده شده در سیخ عمودی در میان آتش می‌چرخد که در ترکیه به آن دونر یا چرخان می‌گویندو در ایران به کباب ترکی معروف است.

ابتدای خیابان استقلال در محله تکسیم بهترین دونر کباب ها را میتوانید بیابید.

دونرکباب

بورک

لایه‌های خمیر نازک شیرین که معمولا در صبحانه مصرف می شود.و داخل آن را با چیز هایی مختلفی مانند پنیر، اسفناج ،گوشت چرخ کرده  و یا سیب زمینی پر می کنند.

پیده

شکل اصلی آن شبیه پیتزا است و انواع مختلفی دارد. روی خمیر آن را با پنیر آب شده، سس‌های ادویه‌دار و سبزیجات پر می‌کنند. این غذا را با گوشت ویا مرغ مرغ هم درست می کنند.البته در تهیه آن از گوشت و یا مرغ هم میتوان استفاده نکرد که در این صورت مناسب افراد گیاه خوار نیز است.

پیده

بلوط و ذرت

ذرت به صورت آب‌پز شده یا کبابی روی آتش تهیه می کنند و همراه با انواع ادویه در کنار خیابان به مشتریان خود می فروشند.

اکثر ذرت فروش‌ها ، بلوط را هم به صورت سرخ شده و هم کباب شده میفروشند البته ذرت بیشتر در فصل تابستان فروش دارد و در فصل زمستان ذرت فروش‌ها به سراغ بلوط می‌روند.

کستانه یا بلوط کبابی

میدیه دلما

این غذا از ترکیب صدف دریایی و برنج تند درست می شود و معمولا آبلیمو زیادی روی آن می ریزند و نوش جان می کنند.

سیمیت

نان سیمیت،صبحانه و یا یک میان وعده محبوب است که با زیتون و یا یک لیوان چای میتوانید نوش جان کنید.

سیمیت نان برشته خوشمزه که روی آن مقداری کنجد ریخته شده است.این نان را از گاری های سیمیت فروشی و یا نانوایی میتوانیدبخرید.

دوروم

دوروم یک ساندویچ میان وعده است که معمولا با نان لواش، گوشت و سبزیجات درست می شود.درمیدان تکسیم میتوانید یکی از خوشمزه ترین دوروم ها را نوش جان کنید.

بالیک اکمک

از خوشمزه ترین غذای دریایی که شامل فیله ماهی تازه کباب شده در نان سفید به همراه مقدار زیادی پیاز، گوجه فرنگی، سالاد و سبزیجات است.

خوشمزه ترین بالیک اکمک را در منطقه امینونو می توانید بیابید.

ایسلاک برگر یا همبرگر مرطوب

یکی دیگر از غذاهای خیابانی ترکیه برگر با سس زیاد که ساعت ها با بخار پخته می شود.

برای پختن ایسلاک برگر، همبرگر در نان‌های گرد اسفنجی که با استفاده از گوجه فرنگی‌های شیرین به همراه سس پیازمزه دار کرده اند قرار می‌گیرد.و سپس آن‌ها را داخل فرهای مخصوص شیشه‌ای که با بخار کار می‌کنند، قرار می دهند.

اسلاک برگر

کومپیر یا سیب زمین شکم پر

یک غذای خیابانی فوق العاده که از سیب زمینی پخته شده و پر شده با  سوسیس، هویج، نخود فرنگی و خیارشور تهیه می شود.

کومپیر

 تانتونی

یکی از غذاهایی که با دوروم شباهت دارد تانتونی است با این تفاوت که پر ادویته تر و تند تر است.برای درست کردن تانتونی، نان لواش را با موادی مثل گوشت، فلفل، ادویه و گوجه فرهنگی پر و ساندویچ می کنند. البته تانتونی دو نوع دارد معمولی و تند.

 تاووک پیلاو

پلویی تهیه شده از مرغ و برنج و نخود پخته شده که در کنار خیابان ها روی گاری در قفسه ای شیشه ای به فروش می رسانند.

تاووک پیلاو

ایچلی کوفته

برای درست کردن این غذا گوشت چرخ کرده در خمیر نازک پیچیده و در روغن سرخ می شود.

گزلمه

از نان های سنتی ترکیه و منطقه آناتولی است که در واقع خمیری است که داخلش با مواد مختلف مثل گوشت و سبزیجات پر شده است.

کاپادوکیای ترکیه کجاست؟

 نحوه خرید سیم کارت در ترکیه چکونه است؟

 

 

لطفا امتیاز بدید
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا