آموزش غذاهای ترکیه ای

دستور العمل جگر آلبانیایی+ روش پخت جگر بوقلمون✔️

دستور العمل جیگر آلبانیایی به زبان ترکی استانبولی و فارسی را در این مقاله خواهید خواند. جگر از آن دسته خوراکی هاییست که روش پخت آن آسان و بسیار مقوی است. جگر از آن خوراکی هاییست که طرفداران زیادی دارد اما خوشمزه درست کردن آن خیلی مهم است. در این صفحه روش پخت جگر بوقلمون در واقع پخت جیگر به ترکی آورده شده است. همچنین برای آموزش دستور تهیه ساندویچ بوقلمون دودی غول پیکر و آموزش طرز تهیه تاپاس قارچ صدفی با ما همراه شوید.

خوراک جگر از غذاهای قدیمی خاورمیانه محسوب می شود که با مواد متنوعی درست می شود.

آزمون تعیین سطح گاما

جگر آلبانیایی

دستور العمل جگر آلبانیایی به زبان فارسی و ترکی استانبولی

در این بخش طرز تهیه این غذای خاص و خوشمزه را به زبان ترکی استانبولی و ترجمه فارسی قرار دادیم.

فارسی

ترکی استانبولی

برای چند نفر

برای 4 نفر

زمان آماده سازی

20 دقیقه

زمان پخت و پز

10 دقیقه

KAÇ KİŞİLİK

4 kişilik

HAZIRLAMA SÜRESİ

20 dakika

PİŞİRME SÜRESİ

10 dakika

 مواد لازم برای جگر آلبانیایی

فارسی

ترکی استانبولی

600 گرم جگر

1 فنجان آرد (برای رویه)

1 قاشق چایخوری نمک

یک  قاشق چایخوری جوش شیرین

1 پیمانه آب لیوان روغن

1.5 قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده

1 قاشق چایخوری گشنیز پودر شده

2 عدد سیب زمینی (قبض شده)

روغن 2 فنجان (برای سرخ کردن سیب زمینی)

برای پیاز دارای سماق:

1 پیاز قرمز (خرد شده)

یک قاشق چایخوری نمک

1 قاشق چایخوری سماق

1/2 دسته جعفری خرد شده

600 gram ciğer

1 çay bardağı un (bulamak için)

1 çay kaşığı tuz

bir çay kaşığı karbonat

1 su bardağı sıvı yağ

1,5 çay kaşığı toz kırmızı biber

1 çay kaşığı toz kişniş

2 adet patates (küp doğranmış)

2 su bardağı sıvı yağ (patatesi kızartmak için)

Sumaklı soğan için:

1 adet kırmızı soğan (piyazlık doğranmış)

bir  çay kaşığı tuz

1 çay kaşığı sumak

1/2 demet doğranmış maydanoz

طرز تهیه جگر آلبانیایی به روش ترک ها

جگر آلبانیایی

فارسی

ترکی استانبولی

جگر بره را که روی آن غشاء را برداشته اید به اندازه یک مکعب برش بزنید. جگرهای بره خرد شده را که گرفته اید، در یک صافی عمیق بگذارید تا خون آن خارج شود.

جگرها را که آبکش کرده اید در آردی که جوش شیرین و نمک به آن اضافه کرده اید آغشته کنید. دوباره صاف کنید تا آرد اضافی روی ریه ها گرفته شود.

جگرها را در روغن داغ شده در تابه بریزید. وقتی جگر شروع به پختن کرد، پودر فلفل قرمز و گشنیز آسیاب شده را اضافه کنید. روغن اضافی جگرهای پخته شده را آبکش کرده و در بشقاب بریزید.

سیب زمینی های خرد شده را در روغنی که گرم کرده اید در تابه ای جداگانه سرخ کنید و به همراه جگرها به کاسه اضافه کنید.

پیازهای قرمز خرد شده را با مالش 1 قاشق چایخوری نمک از بین ببرید. پس از افزودن سماق و جعفری خرد شده روی آن را خوب مخلوط کرده و با جگر به کاسه اضافه کرده و با سایر مواد خوب مخلوط کنید.

جگر را در ظرفی که سرو می کنید بردارید و در کنار عزیزانتان از آن لذت ببرید!

Üzerinde bulunan zarı ayıkladığınız kuzu ciğerini, kuşbaşı büyüklüğünde kesin. Derin bir süzgece aldığınız doğranmış kuzu ciğerlerini kanının süzülmesi için bekletin.

Kanını süzdürdüğünüz ciğerleri karbonat ve tuz eklediğiniz una bulayın. Ciğerlerin üzerindeki fazla unu almak için tekrar süzgeçten geçirin.

Ciğerleri tavadaki ısınmış yağın içerisine koyun. Ciğerler pişmeye başladığında kırmızı toz biber ve toz kişniş ekleyin. Pişen ciğerlerin fazla yağını süzdürerek bir tabağa aktarın.

Ayrı bir tavada kızdırdığınız yağda küp küp doğradığınız patatesleri kızartın ve ciğerlerin olduğu kaseye ekleyin.

Piyazlık doğradığınız kırmızı soğanları, 1 çay kaşığı tuz ile ovarak öldürün. Üzerine sumak ve doğranmış maydanozu da ekledikten sonra güzelce karıştırın ve ciğerlerin olduğu kaseye ekleyip diğer malzemelerle birlikte güzelce harmanlayın.

Ciğeri servis edeceğiniz tabağa alıp, sevdiklerinizle afiyetle tüketin!

روش پخت جگر بوقلمون

جگر خام را بشویید و خشک کنید. با استفاده از یک پوست کن سبزیجات تیز، لایه ها و چربی را بردارید و جگر را به ورقه های کوچک برش دهید. پیاز را پوست بگیرید، بشویید و به مکعب های کوچک برش دهید. قارچ ها را با دستمال کاغذی مرطوب پاک کرده و خرد کنید. سیر را پوست گرفته و خرد کنید. تخم مرغ ها را در یک قابلمه آب جوش بریزید. 10 دقیقه بپزید و قابلمه را از روی حرارت بردارید و زیر آب سرد قرار دهید و پوست آن را جدا کنید.

در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط، کره را آب کرده و پیازها را تفت دهید تا شفاف شوند، قارچ، جعفری و سیر را اضافه کنید. سرخ کنید تا قارچ ها قهوه ای شوند. تکه های جگر بوقلمون را اضافه کنید و به مدت 5 تا 6 دقیقه تفت دهید و هر از گاهی هم بزنید.

جگر باید از بیرون طلایی و در داخل صورتی باشد. با نمک ریز و فلفل آسیاب شده مزه دار کنید.

جگر را با سبزیجات در مخلوط کن خرد کنید، تخم مرغ ها را اضافه کنید و در حالت نبض خرد کنید، کمی روغن زیتون اضافه کنید.

از یک کاردک لاستیکی برای خراش دادن پاته از کناره های کاسه استفاده کنید. خمیر را در ظرفی بریزید و خنک کنید و سرو کنید. خمیر تمام شده را می توان برای چند روز در یخچال نگهداری کرد.

5/5 - (2 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

‫2 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا