آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه تاپاس قارچ صدفی +✔️دستور تهیه به فارسی و ترکی استانبولی

طرز تهیه تاپاس قارچ صدفی را برای دوستداران غذای ترکیهای و زبان ترکی استانبولی در این مقاله قرار دادیم .

برای آموزش طرز تهیه ساندویچ نخود و پیتا تن کلیک کنید .

طرز تهیه تاپاس قارچ صدفی به زبان فارسی و ترکی استانبولی

به دو زبان فارسی و ترکی استانبولی می توانید این غذای ساده و سریع را تهیه کنید و نوش جان کنید .

فارسی

ترکی استانبولی

برای چند نفر

برای 2 نفر

زمان آماده سازی

10 دقیقه

زمان پخت و پز

8 دقیقه

KAÇ KİŞİLİK

2 kişilik

HAZIRLAMA SÜRESİ

10 dakika

PİŞİRME SÜRESİ

8 dakika

مواد لازمم برای تهیه تاپاس قارچ صدفی

فارسی

ترکی استانبولی

150 گرم قارچ صدفی

2 حبه سیر

1 قاشق غذاخوری کره

1 قاشق غذاخوری روغن زیتون

2 قاشق غذاخوری سس سویا

پیازچه 3 عدد

2 برش نان سبوس دار

پنیر لبنه 30 گرم

150 gram istiridye mantarı

2 diş sarımsak

1 yemek kaşığı tereyağı

1 yemek kaşığı zeytinyağı

2 yemek kaşığı soya sosu

3 dal taze soğan

2 dilim tam buğday ekmeği

30 gram labne peyniri

 طرز تهیه تاپاس قارچ صدفی به روش  ترک ها

تهیه تاپاس قارچ صدفی

فارسی

ترکی استانبولی

کره و روغن زیتون را در یک تابه نچسب بریزید و بعد از اینکه روغن کمی گرم شد سیر ریز خرد شده را اضافه کنید.

به محض اینکه سیر شروع به بوییدن کرد، قارچ صدفی شسته و خرد شده را اضافه کنید.

بعد از 2 دقیقه تفت دادن قارچ، سس سویا و 2 عدد پیاز ریز خرد شده (پیاز دیگر را برای تزیین رزرو کرده بودیم) اضافه می کنیم و می گذاریم به مدت 5-6 دقیقه با درب بسته بپزد.

در بشقاب سرو، نان هایی را که روی آن ها پنیر لبنه پهن کرده اید قرار دهید. هاون قارچی که آماده کردید را روی برش های نان تقسیم کنید.

با پیازچه ریز خرد شده سرو کنید. می توانید آن را گرم یا سرد سرو کنید.

   Yapışmaz tabanlı bir tavaya tereyağını ve zeytinyağını alın, yağ biraz ısındıktan sonra ince ince doğradığınız sarımsakları ekleyin.

   Sarımsakların kokusu gelmeye başlar başlamaz, yıkanmış ve doğranmış istiridye mantarlarını ilave edin.

   Mantarları 2 dakika kadar kavurduktan sonra, soya sosunu ve ince ince doğradığınız 2 dal taze soğanı (diğer taze soğanı süsleme için ayırdık) ilave edin ve 5-6 dakika kadar kapağı kapalı bir şekilde pişmeye bırakın.

    Bir servis tabağına üstlerine labne peyniri sürdüğünüz ekmekleri yerleştirin. Hazırladığınız mantarlı harcı ekmek dilimlerinin üstüne paylaştırın.

  İnce ince doğradığınız taze soğanla servis edin. Ilık ya da soğuk olarak servis edebilirsiniz.

توصیه آشپزی برای دستور تاپاس با قارچ صدفی

نمک نزنید چون سس سویا ذاتاً شور است وگرنه خیلی شور می شود.

برای آموزش دستور تهیه ساندویچ بوقلمون دودی غول پیکر کلیک کنید.

لطفا امتیاز بدید
موسسه گاما شیراز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *