سایر مراکز آموزشی

5 تا از بهترین آموزشگاه های کاخن زاهدان 🎼+ آدرس و 📞

کاخن یکی از ابزارهای موسیقی باارزش است که در زمینه‌های مختلف موسیقی به کار می‌رود. این ابزار، جزو سازهای نوین محسوب می‌شود و تاریخچه جالبی دارد. در ادامه این مقاله لیستی از بهترین آموزشگاه های کاخن زاهدان تهیه کرده ایم. پس این مقاله را از دست ندهید!

کاخن : سازی از جنس درد و آزادی

در این صفحه شما نیز میتوانید با بهترین آموزشگاه های پیانو در زاهدان آشنا شوید.

آزمون تعیین سطح گاما

معیار انتخاب بهترین آموزشگاه کاخن زاهدان :

🎼دارا بودن يک برنامه آموزشی مدون و کامل
🎼قابلیت برگزاری کلاس برای تمام سنین
🎼بهره مندی از اساتید موسیقی  برجسته و خبره 🎼ارائه مدرک معتبر
🎼برقراري ارتباط دوستانه با هنرجویان به طوریکه فضای دوستانه و گرمی حاکم باشد 🎼استفاده از روش ها و متد های روز دنيا برای تدريس و آموزش
🎼استفاده از ساز ها و ادوات موسیقی با کیفیت 🎼دارابودن محیط مناسب آموزشی

بهترین آموزشگاه های کاخن زاهدان

بهترین آموزشگاه های کاخن زاهدان کدام اند؟

 

ردیف نام آموزشگاه نشانی شماره تماس
1

آموزشگاه موسیقی لیکو

زاهدان، تقاطع بدر، بلوار امیرکبیر 09361123066
2 آموزشگاه موسیقی کیبانو زاهدان، سعدی، باقری، باقری ۱۴ 09151495862
3

آموزشگاه موسیقی اوشیدا

زاهدان،دانشگاه ۳۹ 09027292700
4

آموزشگاه موسیقی ماهور

زاهدان، داخل دانشگاه ۱۱
05433417750
5 آموزشگاه موسیقی رها زاهدان 05433444181

1- آموزشگاه موسیقی اوشیدا

  • آموزش تخصصی صداسازی و آواز در سبک های پاپ، کلاسیک، ایرانی
  • آموزش حرفه ای گیتار از مبتدی تا پیشرفته در سبک های پاپ، کلاسیک، فلامنکو، جز، بلوز و گیتار الکتریک
  • آموزش آکادمیک پیانو از پایه تا پیشرفته هم برای کودکان و هم برای بزرگسالان
  • تخصصی ترین آموزشگاه موسیقی تهران در آموزش هنگ درام

https://www.instagram.com/oshieda_music_zhd

آدرس:

زاهدان،دانشگاه ۳۹

شماره تماس:

0902729270

2- آموزشگاه موسیقی کیبانو

تدریس حرفه ای انواع ساز ها و آموزش آواز، صدا سازی و سلفژ توسط بهترین مدرسان و اساتید انجام می شود. اساتید و کادر مدیریت آموزشگاه همگی ازدانش آموختگان رشته موسیقی در سطح دانشگاهی و عمدتا از اساتید دانشگاه های موسیقی هستند.

https://www.instagram.com/key.banoo/

آدرس:

زاهدان، سعدی، باقری، باقری ۱۴

شماره تماس:

09151495862

_____________________________________________________________________________________________________________

 

آموزش ساز کاخن

ساز کاخن یک جعبه‌ی مکعب مستطیل چوبی و توخالی می باشد،س چوب‌های این ساز، ضخامتی بین ۱.۳ تا ۱.۷ سانتی‌متر دارند، نوازنده برای نواختن این ساز روی آن می‌نشیند و بر سطح آن ضربه می‌زند. سطحی که نوازنده بر آن ضربه می‌زند را تاپا می‌نامند. وجه پشتی یا کناری کاخن دارای چند سوراخ است که صدای ساز آز آن‌ها بیرون می‌آید. ممکن است با خود فکر کنید، هر جعبه چوبی با چند سوراخ می‌تواند یک ساز کاخن باشد. اما باید گفت قسمت اصلی صدای این ساز از ارتعاش سیم‌های تعبیه‌شده درون جعبه ‌این ساز تولید می‌شود.

جالب است بدانید جنس سیم‌های به‌کاررفته در ساز کاخن مانند گیتار است. البته این دو ساز صدای مشابهی ندارند. علاوه بر این چوب تمامی صفحات کاخن مشابه نیست. در حقیقت برای ساخت صفحه‌ای که نوازنده به آن ضربه می‌زند یا صفحه‌ی تاپا، از چوب سه لایه‌ی درخت گیلاس یا ماهون و افرا استفاده می‌شود، درحالی‌که چوب به‌کاررفته در سایر قسمت‌های ساختمان کاخن از درخت کاج یا صنوبر ساخته‌شده است.

نوازندگی ساز کاخن

برای نواختن ساز کاخن، نوازنده بر روی ساز می‌نشیند و با ضربات کف دست و انگشتان بر روی صفحه جلویی  که به آن تاپا گفته می شود و صفحات کنار و بالای ساز می‌کوبد، صدا تولید می‌کند، همچنین از ابزارهای نوازندگی دِرام و دیگر سازهای پرکاشن نظیر مَلِت‌ها، استیک‌ها و بِراش‌ها نیز در نواختن کاخن استفاده می‌شود.  کاخن عمدتاً در موسیقی آفرو-پِرویی و همین‌طور سبک‌های معاصر فلامنکو و جاز مورد استفاده قرار می‌گیرد. اصطلاح کاخن به سایر آلات کوبه‌ای جعبه‌ای شکل مورد استفاده در موسیقی آمریکای لاتین مانند cajón de rumba  که در موسیقی رومبای کوبایی استفاده می شود و cajón de tapeo که در موسیقی محلی مکزیک استفاده  می شود نیز اطلاق می‌شود.

کاخن ثابت

کاخن های ثابت دارای فنر یا سیم گیتار هستند. این نوع ساز صدای یکنواختی تولید می‌کند و قابلیت تنظیم ندارد. اما این ویژگی ربطی به حرفه‌ای بودن و یا نبودن ساز ندارد و برند‌های بسیار معروف دنیا نیز از این مدل ساز‌ها بسیار تولید و به بازار عرضه می‌کنند.

کاخن رگلاژی

این نوع کاخن دارای فنر یا سیم گیتار هستند، ولی قابلیت تغییر صدارا نیز دارند. این مدل ساز‌ها در نوع فنری قابلیت شل شدن فنر و پخش شدن صدای چوب، و در نوع سیمی قابلیت کوک شدن همانند گیتار برای زیر و بم شدن صدا را دارند.

ساختار ساز کاخن

ساز کاخون جعبه ای شش وجهی و مکعب مستطیل شکل است که پنج وجه آن را از یک لایه چوب نازک به ضخامت 3/1 تا 2 سانتیمتر (5/0 تا 75/0 اینچ) می سازند . وجه ششم (که یکی از مستطیل هاست) از یک لایه تخته سه لای نازک پوشانیده می شود . این وجه که سطح ضربه خورنده یا سر(Head) کاخون است „تاپا” (Tapa) نام دارد . حفره صدا(Sound hole) در وجه كناری „تاپا” تعبیه می گردد .

  • قاب کاخن:

ورق های نازک چوبی به ضخامت  1.3 تا 1.9 سانتی متر بصورت عمودی در پنج وجه جعبه قرار می گیرند که بستگی به کارخانه سازنده و نوع ساز متفاوت می باشد و اکثرا ارتفاع این قاب 50 سانتی منتر می باشد اما برای افراد خردسال و کودکان تا 45 سانتی متر نیز ساخته می شود. ارتفاع و نوع ساختار بدنه در صدای ایجاد شده توسط ساز بسیار حائز اهمیت است که در آینده به صورت یک پست جداگانه در مورد آن صحبت خواهیم کرد.

  • صفحه تاپا

:  صفحه تاپا قسمتی از ساز کاخن می باشد که ضربه ها به این صفحه وارد می شود و اگر دقت نمایید دور تا دور این صفحه به قاب اصلی پیچ شده است که معمولا کمی با قاب اصلی فاصله دارد تا صدای متفاوت تری ایجاد نماید و از جنس تخته سه لا فشرده می باشد.   قاب کاخن: ورق های نازک چوبی به ضخامت  1.3 تا 1.9 سانتی متر بصورت عمودی در پنج وجه جعبه قرار می گیرند که بستگی به کارخانه سازنده و نوع ساز متفاوت می باشد و اکثرا ارتفاع این قاب 50 سانتی منتر می باشد اما برای افراد خردسال و کودکان تا 45 سانتی متر نیز ساخته می شود. ارتفاع و نوع ساختار بدنه در صدای ایجاد شده توسط ساز بسیار حائز اهمیت است.

صفحه‌ی تاپا را می‌توان مانند یک در برای ساز کاخن در نظر گرفت. چراکه به‌طور کامل به ساز متصل نیست و تنها در چند نقطه اتصال پیچی دارد. این ویژگی باعث ایجاد یک صدای لرزشی در ساز کاخن می‌شود. حال که تا حدودی با ساختار ساز کاخن آشنا شده‌اید، بد نیست کمی دقیق‌تر به معرفی اجزای این ساز کوبه‌ای بپردازیم:
  • حفره رزونانس:

حفره رزونانس، سوراخی است که معمولاً در پشت صفحه‌ی تاپا می‌شود و قطری حدود ۴ سانتی‌متر دارد. وظیفه‌ی اصلی این حفره، خروج صدای سیم‌های درون کاخن است. محل قرار گرفتن این حفره در پشت ساز متفاوت است. با توجه به صدا و سفارش نوازنده، می‌تواند در قسمت‌های مختلف قرار داشته باشد.

  • فنر:

در قسمت درونی صفحه‌ی تاپا، یعنی درست پشت چوبی که نوازنده به آن ضربه می‌زند، دو نوع فنر تعبیه‌شده است. البته در سبک پرو معمولاً به‌جای فنر از سیم استفاده می‌شود. اهرم کوک  در قسمت جانبی بعضی از سازهای کاخن یک اهرم وجود دارد. نوازنده می‌تواند با حرکت این اهرم باعث چسبیدن یا فاصله گرفتن فنرها از صفحه‌ی تاپا بشود. این کار درواقع باعث  تغییر در صدای ساز خواهد شد.

پلکسی کاخون

به تازگی، یک پرکاشنسیت پرویی به نام روبرتو چینو بولانیوس یک کاخن از جنس پلکسی گلاس ابداع نمود که پلکسی کاخن نام دارد. بدنه شفاف این کاخن از کاخن سنتی بزرگتر و سنگین تر است و حجم صدای آن اندکی از کاخن سنتی بیشتر است.

سخن پایانی

کاخن، یکی از ساده ترین و پرکاربردترین آلات موسیقی است که تاریخچه‌ی جذابی در جهان موسیقی دارد. این ابزار موسیقی، نتایجی بی‌نظیر ایجاد کرده و هنرمندان را به خلق آثار شگفت‌انگیز ترغیب می‌کند. در این مقاله به معرفی بهترین آموزشگاه های کاخن زاهدان پرداخیتم؛ امیدواریم که این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد.

اکنون این فرصت را از دست ندهید و با گذراندن دوره آموزشی در بهترین آموزشگاه های کاخن زاهدان ، از همین حالا شروع به یادگیری ساز موردعلاقه خود کنید!

اگر نکته ای از قلم افتاده است ، لطفا با ما در قسمت کامنت ها در اشتراک بگذارید . 🙂

به نظر شما بهترین آموزشگاه های کاخن زاهدان کدام اند؟

لطفا امتیاز بدید
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا