دستور پخت کلم بروکلی ترکیه ای +✔️ دستور تهیه به فارسی و ترکی استانبولی
دستور پخت کلم بروکلی ترکیه ای را برای شما در این مقاله قرار دادیم.
برای آموزش دستور پخت شیرینی کالبورا باستی ترکیه ای کلیک کنید .
دستور پخت کلم بروکلی ترکیه ای به فارسی و ترکی استانبولی
در این بخش مواد لازم جهت تهیه کلم بروکلی به روش ترک ها و به دو زبان ترکی استانبولی و فارسی برای شما آماده کردیم .
فارسی | ترکی استانبولی |
برای چند نفر 1 نفر زمان آماده سازی 10 دقیقه زمان پخت و پز 10 دقیقه | KAÇ KİŞİLİK 1 kişilik HAZIRLAMA SÜRESİ 10 dakika PİŞİRME SÜRESİ 10 dakik |
مواد لازم برای تهیه کلم بروکلی
فارسی | ترکی استانبولی |
250 گرم بروکلی 1 عدد سیر 2 قاشق غذاخوری ماست آب 1/2 لیمو ترش تازه 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری پنیر روکفور خرد شده یک نان ترتیلا سبوس دار 1/4 قاشق چایخوری نمک 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه یک قاشق چایخوری پاپریکا 1 قاشق چایخوری آویشن 1 قاشق چایخوری نعنا | 250 gram brokoli 1adet sarımsak 2 yemek kaşığı yoğurt 1/2 adet taze sıkılmış limon suyu 2 yemek kaşığızeytinyağı 1 yemek kaşığı ufalanmış rokfor peyniri bir adet tam buğday tortilla ekmeği 1/4 çay kaşığı tuz 1/4 çay kaşığı karabiber bir çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı kekik 1 çay kaşığı nane |
دستور پخت کلم بروکلی به روش ترک ها
فارسی | ترکی استانبولی |
مقدار زیادی آب را در یک قابلمه عمیق بجوشانید. کلم بروکلی را که قسمت های ساقه و برگ را تمیز کرده اید به مدت 6-7 دقیقه در آب جوش بجوشانید. سیر پوست کنده را به قطعات کوچک خرد کرده و با نمک بمالید. ماست، پاپریکا، آویشن و نعنا را اضافه کرده و مخلوط کنید. در یک کاسه جداگانه، آب لیموی تازه را با روغن زیتون و فلفل سیاه مخلوط کنید. کلم بروکلی پخته شده را پس از تخلیه آب به قطعات کوچک خرد کنید. به ظرف سرو منتقل کنید و با روغن زیتون و سس لیمو مخلوط کنید. تورتیلای گندم کامل را در فر یا روی اجاق گاز گرم کنید. سس ماستی که آماده کردید را روی آن بمالید. با پنیر روکفور خرد شده بپاشید. کلم بروکلی پخته شده را اضافه کنید. بعد از اینکه نان تورتیلا را محکم پیچید با چاقو از وسط نصف کرده و سرو کنید. | Derin bir tencerede bol miktarda su kaynatın. Sap ve yaprak kısımlarını temizlediğiniz brokolileri, kaynar suda 6-7 dakika kadar haşlayın. Kabuğunu soyduğunuz sarımsağı küçük parçalar halinde doğradıktan sonra tuzla ovun. Yoğurt, pul biber, kekik ve nane katıp karıştırın. Ayrı bir kasede taze sıkılmış limon suyunu zeytinyağı ve karabiberle karıştırın. Haşlanan brokolileri suyunu süzdürdükten sonra küçük parçalar halinde doğrayın. Servis tabağına alıp zeytinyağlı ve limonlu sosla karıştırın. Tam buğday tortilla ekmeğini fırın ya da ocak üzerinde ısıtın. Üzerine hazırladığınız yoğurt sostan sürün. Ufalanmış rokfor peynirini serpiştirin. Haşlanmış brokolileri ekleyin. Tortilla ekmeğini sıkıca sardıktan sonra bıçakla ikiye bölüp servis edin. |
برای آموزش دستور العمل پارفه توت فرنگی ترکیه ای کلیک کنید.