آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه شیرینی کالبورا باستی ترکیه ای 🤩 (دستور تهیه به فارسی و ترکی استانبولی)

در این مطلب، با طرز تهیه شیرینی کالبورا باستی ساده و گام به گام همراه شما خواهیم بود تا در منزل و با مواد اولیه‌ای در دسترس، کالبورا باستی را به بهترین نحو تهیه کنید.

در جستجوی طعمی اصیل و دلنشین، پا به دنیای شیرینی‌های ترکیه‌ای می‌گذاریم و با کالبورا باستی ، شیرینی محبوب و خوشمزه‌ای آشنا می‌شویم.

کالبورا باستی بافتی نرم و لطیف، طعمی شیرین و دلچسب و ظاهری منحصربه‌فرد دارد ، کالبورا باستی را به گزینه‌ای ایده‌آل برای لحظات شاد و دورهمی‌های دوستانه تبدیل کرده است.

پس با ما همراه باشید و طعم بی‌نظیر این شیرینی سنتی را به کام خود و عزیزانتان هدیه دهید.

برای آموزش تهیه پاستا با اسفناج ترکیه ای خوشمزه و فوت و فن های آن این مقاله را بخوانید.

طرز تهیه شیرینی کالبورا باستی ترکیه ای

طرز تهیه شیرینی کالبورا باستی ترکیه ای به زبان فارسی و ترکی استانبولی

یک شیرینی بسیار خوشمزه را برای شما در این مقاله به زبان فارسی و ترکی استانبولی قرار دادیم پس با ما همراه باشید:

فارسی

ترکی استانبولی

برای چند نفر:1 سینی بزرگ

زمان آماده سازی: 30 دقیقه

زمان پخت و پز :45 دقیقه

KAÇ KİŞİLİK: 1 büyük tepsi

HAZIRLAMA SÜRESİ:30 dakika

PİŞİRME SÜRESİ: 45 dakika

مواد لازم برای تهیه شیرینی کالبورا باستی

فارسی ترکی استانبولی
120 گرم کره در دمای اتاق (8 قاشق غذاخوری)

2 قاشق غذاخوری ماست

1/2 قاشق چایخوری روغن

4 لیوان آرد

1 لیوان چای سمولینا

1 قاشق دسر جوش شیرین

3-4 قطره لیمو

برای شربت:

2 فنجان شکر دانه ریز

2 لیوان آب

1 قاشق چایخوری آب لیمو

مواد داخل شیرینی:

120 گرم گردو

برای سرو :

2 قاشق غذاخوری پسته پودر شده

120gramoda sıcaklığında tereyağı(8 yemek kaşığı)

2yemek kaşığıyoğurt

1/2çay bardağısıvı yağ

4su bardağıun

1çay bardağıirmik

1tatlı kaşığıkarbonat

3-4damlalimon

Şerbeti için:

2su bardağıtoz şeker

2su bardağısu

1tatlı kaşığılimon suyu

İçi için:

120gramceviz içi

Servisi için:

2yemek kaşığıtoz Antep fıstığı

مواد لازم برای تهیه شیرینی کالبورا باستی ترکیه ای

مرحله 1 طرز تهیه شیرینی کالبورا باستی به روش ترک ها

فارسی

ترکی استانبولی

ابتدا شربت را آماده کنید. شکر و آب را با هم مخلوط کنید و بگذارید بجوشد و بعد از جوش آمدن آبلیمو را بگیرید و 10 دقیقه با حرارت ملایم به جوشیدن ادامه دهد. سپس آن را از روی اجاق بردارید و بگذارید خنک شود.

برای دسر، همه مواد به جز آرد را با هم مخلوط کرده و خوب مخلوط کنید.

لیمو را روی جوش شیرین فشار دهید و بگذارید کف کند.

آرد را کم کم اضافه کنید. بسته به قوام آن، 3.5-4 فنجان طول می کشد.

Öncelikle şerbeti hazırlayın. Şeker ve suyu karıştırarak kaynamaya bırakın, kaynadıktan sonra limon suyu sıkarak kısık ateşte 10 dakika kadar kaynatmaya devam edin. Ardından ocaktan alıp ılınmaya bırakın.

Tatlı için, un hariç bütün malzemeleri bir araya getirin ve güzelce karıştırın.

Karbonatın üzerine limonu sıkın ve köpürmesini sağlayın.

Azar azar unu ilave edin. Kıvamına göre 3,5-4 su bardağı kadar alacaktır.

مرحله 2 طرز تهیه شیرینی کالبورا باستی به روش ترک ها

فارسی

ترکی استانبولی

آنقدر ورز دهید که به دست نچسبد.

تکه های کمی بزرگتر از گردو را جدا کرده و با رول باز کنید. در صورت تمایل روی صافی یا ابزار برشی مثل ما فشار دهید تا فرم بگیرد.

با قرار دادن گردو در وسط به آرامی مخلوط کنید.

در سینی فر بچینید و به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا طلایی شود.

وقتی دسر داغ از فر خارج شد شربت سرد را روی آن بریزید. شربت را زمانی سرو کنید که خوب جذب شود. موفق باشید.

Ele yapışmayacak kıvama gelene kadar yoğurun.

Cevizden biraz daha büyük olacak şekilde parçalar koparın ve yuvarlayın. İsterseniz süzgeçte ya da kullandığımız gibi bir kesme aparatının üzerine bastırarak şekil almasını sağlayın.

Cevizi ortasına koyarak nazikçe birleştirin.

Fırın tepsinize dizin, önceden ısıtılmış fırında iyice kızarana kadar 25- 30 dakika pişirin.

Fırından çıkınca sıcak tatlının üzerine soğuk şerbeti dökün. Şerbeti iyice çekince servis edin. Afiyetler

برای آموزش طرز تهیه شیش کباب ترکیه ای خوشمزه این مقاله را بخوانید و با جزئیات آموزش ببینید.

 

نتیجه گیری 

در این مقاله، با طرز تهیه شیرینی کالبورا باستی، یک شیرینی خوشمزه و محبوب ترکیه ای آشنا شدید. با مطالعه این مطلب، شما گام به گام پخت شیرینی کالبورا باستی ، از تهیه شربت تا شکل دادن و پخت خمیر، آگاه شدید.

با کمی دقت و حوصله، شما می توانید در منزل خود این شیرینی خوشمزه را تهیه کنید و از طعم و بافت منحصر به فرد آن لذت ببرید.

کالبورا باستی ، یک گزینه عالی برای پذیرایی از مهمانان و یا به عنوان یک میان وعده دلچسب است.

امیدواریم که از دستور پخت شیرینی کالبورا باستی لذت برده باشید، اگر تجربه ای در تهیه این شیرینی دارید، خوشحال می شویم آن را با ما در میان بگذارید.

5/5 - (1 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا