آموزش غذاهای ترکیه ای

دستور پخت شیرینی کالبورا باستی ترکیه ای +✔️ دستور تهیه به فارسی و ترکی استانبولی

دستور پخت شیرینی کالبورا باستی ترکیه ای به دو زبان فارسی و ترکی استانبولی را برای شما حاضر کردیم.

برای آموزش تهیه پاستا با اسفناج ترکیه ای کلیک کنید.

دستور پخت شیرینی کالبورا باستی ترکیه ای به زبان فارسی و ترکی استانبولی

یک شیرینی بسیار خوشمزه را برای شما در این مقاله قرار دادیم.

فارسی

ترکی استانبولی

برای چند نفر

1 سینی بزرگ

زمان آماده سازی

30 دقیقه

زمان پخت و پز

45 دقیقه

KAÇ KİŞİLİK

1 büyük tepsi

HAZIRLAMA SÜRESİ

30 dakika

PİŞİRME SÜRESİ

45 dakika

مواد لازم برای پخت شیرینی کالبورا باستی

فارسی ترکی استانبولی
120 گرم کره در دمای اتاق (8 قاشق غذاخوری)

2 قاشق غذاخوری ماست

1/2 قاشق چایخوری روغن

4 لیوان آرد

1 لیوان چای سمولینا

1 قاشق دسر جوش شیرین

3-4 قطره لیمو

برای شربت:

2 فنجان شکر دانه ریز

2 لیوان آب

1 قاشق چایخوری آب لیمو

مواد داخل شیرینی:

120 گرم گردو

برای سرو :

2 قاشق غذاخوری پسته پودر شده

120gramoda sıcaklığında tereyağı(8 yemek kaşığı)

2yemek kaşığıyoğurt

1/2çay bardağısıvı yağ

4su bardağıun

1çay bardağıirmik

1tatlı kaşığıkarbonat

3-4damlalimon

Şerbeti için:

2su bardağıtoz şeker

2su bardağısu

1tatlı kaşığılimon suyu

İçi için:

120gramceviz içi

Servisi için:

2yemek kaşığıtoz Antep fıstığı

طرزپخت شیرینی کالبورا باستی به روش ترک ها

دستور پخت کلبورابستی

فارسی

ترکی استانبولی

ابتدا شربت را آماده کنید. شکر و آب را با هم مخلوط کنید و بگذارید بجوشد و بعد از جوش آمدن آبلیمو را بگیرید و 10 دقیقه با حرارت ملایم به جوشیدن ادامه دهید. سپس آن را از روی اجاق بردارید و بگذارید خنک شود.

برای دسر، همه مواد به جز آرد را با هم مخلوط کرده و خوب مخلوط کنید.

لیمو را روی جوش شیرین فشار دهید و بگذارید کف کند.

آرد را کم کم اضافه کنید. بسته به قوام آن، 3.5-4 فنجان طول می کشد.

آنقدر ورز دهید که به دست نچسبد.

تکه های کمی بزرگتر از گردو را جدا کرده و با رول باز کنید. در صورت تمایل روی صافی یا ابزار برشی مثل ما فشار دهید تا فرم بگیرد.

با قرار دادن گردو در وسط به آرامی مخلوط کنید.

در سینی فر بچینید و به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا طلایی شود.

وقتی دسر داغ از فر خارج شد شربت سرد را روی آن بریزید. شربت را زمانی سرو کنید که خوب جذب شود. موفق باشید.

Öncelikle şerbeti hazırlayın. Şeker ve suyu karıştırarak kaynamaya bırakın, kaynadıktan sonra limon suyu sıkarak kısık ateşte 10 dakika kadar kaynatmaya devam edin. Ardından ocaktan alıp ılınmaya bırakın.

Tatlı için, un hariç bütün malzemeleri bir araya getirin ve güzelce karıştırın.

Karbonatın üzerine limonu sıkın ve köpürmesini sağlayın.

Azar azar unu ilave edin. Kıvamına göre 3,5-4 su bardağı kadar alacaktır.

Ele yapışmayacak kıvama gelene kadar yoğurun.

Cevizden biraz daha büyük olacak şekilde parçalar koparın ve yuvarlayın. İsterseniz süzgeçte ya da kullandığımız gibi bir kesme aparatının üzerine bastırarak şekil almasını sağlayın.

Cevizi ortasına koyarak nazikçe birleştirin.

Fırın tepsinize dizin, önceden ısıtılmış fırında iyice kızarana kadar 25- 30 dakika pişirin.

Fırından çıkınca sıcak tatlının üzerine soğuk şerbeti dökün. Şerbeti iyice çekince servis edin. Afiyetler

برای آموزش طرز تهیه شیش کباب ترکیه ای کلیک کنید .

5/5 - (1 امتیاز)
موسسه گاما شیراز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *