دانستنی های آلمان

ثبت شرکت در آلمان: انواع شرکت+ مراحل ثبت

آلمان از پیشرو ترین کشورهای اروپایی در زمینه اقتصادی و صنایع مختلف است؛ به همین دلیل بهترین گزینه برای سرمایه گذاری است. برای مهاجرت به آلمان راه‌های بسیاری وجود دارد؛ از جمله مطمئن‌ترین و ایمن‌ترین راه از طریق سرمایه گذاری است. سرمایه گذاری از راه خرید ملک، راه اندازی یک کسب و کار (کارآفرینی)، همچنین ثبت شرکت امکان پذیر است. این کشور صنعتی در قلب اروپا مرکز شرکت‌ها و موسسات بزرگی در دنیا می‌باشد.

شرایط ثبت شرکت

شما با ثبت شرکت می‌توانید اقامت این کشور را اخذ کنید. ثبت و راه اندازی یک بیزنس و کسب و کار در آلمان مراحل مختلفی دارد که معمولا باید در اتاق بازرگانی کشور آلمان و ارائه و تهیه کردن مدارک بررسی شود. این کار مراحلی مانند ارائه پیش نویس برنامه تجاری و اساس نامه و موضوع شرکت، تکمیل فرم‌های مربوط به این برنامه و سایر مدارک را دارد که این امور باید در دفاتر اسناد رسمی واقع در آلمان تکمیل و ثبت شوند. مسیرهای مختلفی برای مهاجرت وجود دارد که یکی از زیر مجموعه‌های روش سرمایه گذاری، مهاجرت به آلمان از طریق ثبت شرکت است. از مسائل مهمی که باید در روش اخذ اقامت آلمان از طریق ثبت شرکت به آن توجه نمایید، هزینه ثبت شرکت در آلمان می‌باشد.

نیروی متخصصی که وارد کشور آلمان می‌شود باید دارای سن مناسب، تحصیلات دانشگاهی، سابقه کاری مرتبط باشد. هر شرکتی که در هر جای دنیا ثبت گردد می‌تواند جهت استخدام نیروی مورد نظر درخواست دهد. بنابراین شما با ثبت کشور در آلمان در واقع به نوعی کارآفرینی و ایجاد اشتغال کردید. شخص متقاضی بعد از استخدام می‌تواند همسر و فرزندان تا 18 سال خود را نیز به عنوان همراه در کنار خود داشته باشد.

همسر شخص اجازه کار و همچنین تحصیل را دارد و تحصیل فرزندان نیز به صورت رایگان است؛  تمام حق و حقوق شهروندی نیز شامل آنها می‌شود. نیروی کار ماهر در آلمان پس از مدت 7 سال که در کشور فعالیت داشته و بیمه و مالیات پرداخت کرده است موفق به اخذ پاسپورت آلمان می‌شود.

مراحل ثبت کشور در آلمان

اولین گام برای راه اندازی کسب و کار و بیزینس در آلمان انتخاب و ثبت نام تجاری در اتاق بازرگانی است. مرحله دوم از مراحل ثبت شرکت در آلمان، تهیه اساس نامه و بیزنس پلان است که همزمان با آن اقدام جهت افتتاح حساب باید انجام شود و در قسمت بعدی، انتقال سرمایه اولیه طبق نوع شرکت ثبتی در حساب شرکت می‌باشد. به طور مختصر در ادامه به مراحل ثبت شرکت پرداخته‌ایم.

  • انتخاب نوع شرکت مورد نیاز

با توجه به اینکه شرکت‌ها انواع مختلفی دارند که به دسته‌های مختلف تقسیم می‌شوند. انواع شرکت‌ها عبارتند از: شرکت‌های سهامی، تک نفره، مسئولیت محدود، افتتاح شعبه و مشارکت.

  • ثبت نام شرکت

همه شرکت‌ها برای ثبت قانونی در آلمان نیاز به یک نام دارند. این نام نباید تکراری باشد.

  • اجرای سند تشکیل

منظور از سند تشکیل، تکمیل فرم‌ها و و درخواست جهت ثبت می باشد که این امور در دفاتر رسمی در آلمان انجام می‌شود.

  • واریز سرمایه سهام

یک مجموعه تجاری برای آغاز به کار خود باید سرمایه اولیه‌ای را در حساب خود شرکت داشته باشند.

  • ثبت تجارت

این مرحله آخرین گام است، انجام مراحل ثبت شرکت در قسمت ثبت تجاری به پایان می‌رسد.

انواع شرکت‌ها

شرایط اقتصادی آلمان برای سرمایه گذاران خارجی یک فرصت طلایی است. ثبات بازار اقتصادی، دسترسی آسان به دیگر بازارهای اروپایی، زیر ساخت های قوی، نیروی متخصص کاری همگی از مزایای سرمایه گذاری در این کشور است. در حقوق مربوط به ثبت شرکت در آلمان، انواع مختلفی از شرکت ها وجود دارد که هر کدام از این شرکت ها جزئیات مخصوص به خود را دارند که به تفکیک به توضیح درباره هرکدام پرداخته ایم:

  • ثبت شرکت UG در آلمان

شرکت‌های UG در کشور آلمان از بهترین و پرطرفدارترین نوع شرکت ها می‌باشد. این نوع شرکت به نوعی شرکت مسئولیت محدود است که با نام mini-Gmbh نیز شناخته شده است و در سال 2008 امکان تاسیس این مدل شرکت‌ها به تصویب رسید. برای ثبت شرکت UG  هزینه زیادی نیاز نیست بپردازید و متقاضی می‌تواند حتی با 1 یورو این شرکت را به ثبت برساند.

  • شرکت مسئولیت محدود GMBH

محبوب ترین نوع شرکت‌ها مسئولیت محدود است. این شرکت ها که در اروپا با نام GmbH-Private شناخته می‌شوند، با حداقل یک شخص سرمایه گذار یا چند سرمایه گذار ثبت می‌شوند. حداقل سرمایه اولیه برای راه اندازی شرکت در آلمان 25 هزار یورو می باشد. این سرمایه اولیه به صورت نقد نیز می‌تواند ارائه گردد. نکته قابل ذکر در خصوص این نوع شرکتها این است که سهام آن‌ها غیر قابل انتقال به افراد و غیر قابل فروش در بازار سهام است.

  • شرکت سهامی AG

برای افرادی است که قصد راه اندازی بیزنس‌ها و شرکت‌های بزرگ دارند. این شرکت ها با سرمایه اولیه 50 هزار یورو نیز قابل افتتاح هستند و در صورتی که تصمیم به افزایش سرمایه گرفته شد این امکان فراهم است. هیئت نظارت بر شرکت توسط سه عضو، وظیفه نظارت بر فعالیت های شرکت را دارند. این هیئت سه نفره توسط مدیریت تشکیل می‌گردند.

  • مشارکت محدود آلمان

در این نوع از تجارت‌ها، دو نوع شریک وجود دارد. شریک نوع اول که شرکای ساکت نام دارند و نوع دوم که شرکای عمومی هستند. شرکای ساکت، موظف به ارائه سهم در سرمایه واحد تجاری هستند که مسئولیتی به اندازه میزان سهمی که وارد شرکت می‌کنند دارند. شرکای نوع دوم که شرکای عمومی هستند، معمولا در قسمت سرمایه جهت قسمت تجاری، هیچ سهمی ندارند ولی دارای مسئولیت‌های کامل هستند.

  • تجارت به صورت انفرادی

به صورت تک نفره می‌باشد و شخص می‌تواند به تنهایی شرکتی را افتتاح کند. این شرکت‌ها در صورتی که با هر نوع مشکل مالی مانند ورشکستگی رو به رو شوند، دولت هیچ گونه مسئولتی را در قبال آنها نمی‌پذیرد.

  • افتتاح شعبه

افتتاح شعبه یکی دیگر از راه‌ها می‌باشد. یک شعبه از کمپانی مادر می‌تواند به عنوان مرحله اول برای ورود به بازار کار آلمان برای سرمایه گذاران خارجی تلقی شود.

لطفا امتیاز بدید
موسسه گاما

کشفی

کارشناس سئو، نویسنده

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا