آموزش غذاهای ترکیه ای

پودینگ سمولینا خامه ای+✔️دستور تهیه به فارسی و ترکی استانبولی

پودینگ سمولینا خامه ای را به زبان فارسی و ترکی استانبولی در این مقاله برای شما آماده کردیم .

برای آموزش دستور پخت کاسه میگو با قارچ ترکی کلیک کنید .

آموزش تهیه پودینگ سمولینا خامه ای به زبان فارسی و ترکی استانبولی

تهیه این پودیگ خوشمزه بسیار ساده است و تقدیم میشه به طرفداران پودینگ و زبان ترکی استانبولی

فارسی

ترکی استانبولی

زمان آماده سازی: 10 دقیقه

زمان پخت: 15 دقیقه

چند نفر: 6 نفر

 Hazırlanma Süresi : 10 dakika

 Pişirme Süresi : 15 dakika

 Kaç Kişilik: 6 Kişilik

مواد لازم برای تهیه پودینگ سمولینا

فارسی

ترکی استانبولی

4 فنجان شیر

7 قاشق غذاخوری شکر گرانول

7 قاشق غذاخوری بلغور

2 قاشق غذاخوری کاکائو

2 بسته وانیل

برای خامه

 

1 لیوان شیر

یک قاشق چایخوری آب پرتقال تازه

پوست ریز رنده شده 1 پرتقال

نصف قاشق غذاخوری نشاسته ذرت

1 قاشق غذاخوری آب

نصف بسته وانیل

1 قاشق غذاخوری شکر گرانول

یک  قاشق غذاخوری شکلات سفید رنده شده

1 قاشق چایخوری شکلات تلخ رنده شده

4 su bardağı süt

7 çorba kaşığı tozşeker

7 çorba kaşığı irmik

2 çorba kaşığı kakao

2 paket vanilya

Krema için

1 su bardağı süt

bir çay bardağı taze portakal suyu

1 portakalın ince rendelenmiş kabuğu

Yarım çorba kaşığı mısır nişastası

1 çorba kaşığı su

Yarım paket vanilya

1 çorba kaşığı tozşeker

bir çorba kaşığı rendelenmiş beyaz çikolata

1 tatlı kaşığı rendelenmiş bitter çikolata

دستور تهیه پودینگ به روش ترک ها

تهیه پودینگ سمولینا

فارسی

ترکی استانبولی

شیر، شکر، وانیل و بلغور را در قابلمه بریزید. مواد را با همزن بزنید تا با هم مخلوط شوند.روی شعله کم آتش

بپزید، مدام هم بزنید.

یک سوم پودینگ بلغور را در ظرف دیگری بریزید و کاکائو را اضافه کنید. مخلوط کنید تا خوب مخلوط شوند.

یک لیوان شیشه ای توخالی را کمی خیس کنید. پودینگ ساده و کاکائو را به تناوب اضافه کنید. با کاردک آن را صاف کنید. آن را در یخچال بگذارید تا سفت شود.

برای خامه، نشاسته را با آب در قابلمه له کنید. پودر قند و شیر و وانیل را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید. تا زمانی که روی حرارت کم غلیظ شود

هم بزنید تا پخته شود. پوست پرتقال و آب پرتقال را اضافه کرده و مخلوط کنید. تا به جوش بیاید و از روی اجاق گاز بردارید. با میکسر آن را هم بزنید تا خنک شود.

پودینگ سمولینا را وارونه در بشقاب سرو بریزید. خامه را روی آن بریزید و با شکلات سفید و تلخ تزئین کنید. سرو کنید.

Süt, şeker, vanilya ve irmiği bir tencereye alın. Malzemeleri birbirine yedirene kadar çırpma teli ile çırpın. Kısık ateşte

devamlı karıştırarak pişirin.

İrmikli pudingin üçte birini başka bir kaba döküp kakao ekleyin. İyice yedirene kadar karıştırın.

Çukur bir cam kabı hafif ıslatın. Sade ve kakaolu pudingi değişimli olarak ilave edin. Üzerini spatula ile düzelterek yayın. Buzdolabında iyice katılaşana kadar bekletin.

Krema için, nişastayı tencerede suyla ezin. Tozşeker, süt ve vanilyayı ekleyip çırpma teli ile çırpın. Kısık ateşte koyulaşana

kadar karıştırarak pişirin. Portakal kabuğu ve portakal suyunu ekleyip karıştırın. Bir taşım kaynatıp ocaktan alın. Mikserle

çırparak soğutun.

İrmikli pudingi servis tabağına ters çevirip alın. Üzerine kremayı gezdirip beyaz ve bitter çikolata ile süsleyin. Servis yapın.

برای مشاهده بهترین آموزشگاه زبان ترکی استانبولی تهران اینجا کلیک کنید.

4/5 - (1 امتیاز)
موسسه گاما شیراز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *