آموزش غذاهای ترکیه ای

دستور پخت نان تست هاوایی + ✔️دستور تهیه به زبان ترکی استانبولی و فارسی

دستور پخت نان تست هاوایی به روش ترک ها را به زبان ترکی استانبولی و ترجمه فارسی در این مقاله قرار دادیم .

برای آموزش شاه بلوط مراگیانی ترکیه ای کلیک کنید.

دستور پخت نان تست هاوایی به زبان ترکی استانبولی و فارسی

در این بخش  مواد لازم و مدت زمان پخت این نان های تست خوشمزه را برای شم قرار دادیم .

فارسی

ترکی استانبولی

برای چند نفر

2 عدد

زمان آماده سازی

10 دقیقه

زمان پخت و پز

10 دقیقه

KAÇ KİŞİLİK

2 adet

HAZIRLAMA SÜRESİ

10 dakika

PİŞİRME SÜRESİ

10 dakika

مواد لازم برای درست کردن نان تست هاوایی (Hawaii Tost Tarifi)

فارسی

ترکی استانبولی

2 تکه نان تست سبوس دار

1 قاشق غذاخوری کره

ژامبون 4 برش

2 دیلیمانانا

4 برش پنیر چدار (در صورت درخواست چدار)

برای سرو :

2 قاشق مرباخوری آلبالو

2dilimkepekli tost ekmeği

1tatlı kaşığıtereyağı

4dilimjambon

2dilimananas

4dilimkaşar peyniri(arzuya göre cheddar)

Servisi için:

2yemek kaşığıkiraz reçeli

طرز تهیه تست های هاوایی به روش ترک ها

پخت نان تست هاوایی

فارسی

ترکی استانبولی

روی نان تست سبوس دار را با کره چرب کنید.

دو برش ژامبون را روی آنها قرار دهید.

برش های آناناس را در وسط قرار دهید.

برش های آناناس را با دو تکه پنیر چدار بپوشانید.

نان تست هایی را که آماده کردید در فر از قبل گرم شده با دمای 250 درجه به مدت 10 دقیقه بپزید.

نان تست شیرین و شور شما آماده است. نوش جان

Kepekli tost ekmeklerinin üst tarafını tereyağı ile yağlayın.

Üzerlerine ikişer dilim jambon yerleştirin.

Orta kısımlarına ananas dilimlerini koyun.

Ananas dilimlerinin üzerini ikişer dilim kaşar peyniri ile örtün.

Hazırladığınız tostları, önceden ısıtılmış 250 derece fırında 10 dakika fırınlayın.

Tatlı- tuzlu tostunuz hazır. Bekletmeden, sevdiklerinizle paylaşın.

نکته دستور نان تست هاوایی (Hawaii Tost Tarifi)

فارسی ترکی استانبولی
نکته دستور پخت نان تست هاوایی

حتماً برش های آناناس را با برش های پنیر بپوشانید. پنیر ذوب شده در فر باید کاملاً برش نان را بپوشاند.

Hawaii Tost Tarifinin Püf Noktası

Ananas dilimlerinin üzerini peynir dilimleri ile kaplamaya dikkat edin. Fırında eriyen peynir, ekmek diliminin üzerini tamamen kaplamalıdır.

5/5 - (1 امتیاز)
موسسه گاما شیراز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا