آموزش غذاهای ترکیه ای

دستور پخت نان تست هاوایی+ طرز تهیه تست ترکیه ای✔️

دستور پخت نان تست هاوایی به روش ترک ها را به زبان ترکی استانبولی و ترجمه فارسی در این مقاله قرار دادیم. البته در سال 1955در آلمان، در یک برنامه تلویزیونی آشپزی، پیتزا هاوایی که ترکیبی از نان تست، کالباس و آناناس بوده نیز ارایه شده است. در سال 1962 یک سر آشپز کانادایی-یونانی بنام “سم پاناپولوس” ادعا کرد که اولین پیتزا هاوایی را در رستوران ستلایت در چاتام ایالت انتورینو کانادا درست کرده است. تجارب او برای درست کردن غذاهای چینی که ترکیبی از طعم های شیرین و خوش طعم بود باعث شد که او آناناس، کالباس، بیکن و دیگر افزودنی های که خیلی مرسوم نبودند را به پیتزا اضافه کند. افزودن آناناس به ترکیب سنتی سس گوجه و پنیر و … باعث شد که این رستوران در آن مکان و دیگر جاهای دنیا بسیار مشهور شود. همچنین برای آموزش شاه بلوط مراگیانی ترکیه ای با ما باشید.

دستور پخت نان تست هاوایی به زبان ترکی استانبولی و فارسی

در این بخش  مواد لازم و مدت زمان پخت این نان های تست خوشمزه را برای شما قرار دادیم.

فارسی

ترکی استانبولی

برای چند نفر

2 عدد

زمان آماده سازی

10 دقیقه

زمان پخت و پز

10 دقیقه

KAÇ KİŞİLİK

2 adet

HAZIRLAMA SÜRESİ

10 dakika

PİŞİRME SÜRESİ

10 dakika

مواد لازم برای درست کردن نان تست هاوایی (Hawaii Tost Tarifi)

فارسی

ترکی استانبولی

2 تکه نان تست سبوس دار

1 قاشق غذاخوری کره

ژامبون 4 برش

2 دیلیمانانا

4 برش پنیر چدار (در صورت درخواست چدار)

برای سرو :

2 قاشق مرباخوری آلبالو

2dilimkepekli tost ekmeği

1tatlı kaşığıtereyağı

4dilimjambon

2dilimananas

4dilimkaşar peyniri(arzuya göre cheddar)

Servisi için:

2yemek kaşığıkiraz reçeli

طرز تهیه تست های هاوایی به روش ترک ها

پخت نان تست هاوایی

فارسی

ترکی استانبولی

روی نان تست سبوس دار را با کره چرب کنید.

دو برش ژامبون را روی آنها قرار دهید.

برش های آناناس را در وسط قرار دهید.

برش های آناناس را با دو تکه پنیر چدار بپوشانید.

نان تست هایی را که آماده کردید در فر از قبل گرم شده با دمای 250 درجه به مدت 10 دقیقه بپزید.

نان تست شیرین و شور شما آماده است. نوش جان

Kepekli tost ekmeklerinin üst tarafını tereyağı ile yağlayın.

Üzerlerine ikişer dilim jambon yerleştirin.

Orta kısımlarına ananas dilimlerini koyun.

Ananas dilimlerinin üzerini ikişer dilim kaşar peyniri ile örtün.

Hazırladığınız tostları, önceden ısıtılmış 250 derece fırında 10 dakika fırınlayın.

Tatlı- tuzlu tostunuz hazır. Bekletmeden, sevdiklerinizle paylaşın.

نکته دستور نان تست هاوایی (Hawaii Tost Tarifi)

فارسی ترکی استانبولی
نکته دستور پخت نان تست هاوایی

حتماً برش های آناناس را با برش های پنیر بپوشانید. پنیر ذوب شده در فر باید کاملاً برش نان را بپوشاند.

Hawaii Tost Tarifinin Püf Noktası

Ananas dilimlerinin üzerini peynir dilimleri ile kaplamaya dikkat edin. Fırında eriyen peynir, ekmek diliminin üzerini tamamen kaplamalıdır.

طرز تهیه نان تست هاوایی

نان هاوایی: طعمی بهشتی از دل اقیانوس

نان هاوایی، با نام محلی “پُوپو” (Popo) یا “پُوپو پالَکا” (Popo palaka) شناخته می‌شود و نان سنتی مردم بومی هاوایی است. این نان، بافتی نرم و طعمی دلچسب دارد و از موادی ساده و در دسترس تهیه می‌شود.

مواد لازم:

  • آرد ریشه گیاه تارو (تازه یا پودر شده): 2 پیمانه
  • آرد گندم: 1 پیمانه
  • شکر قهوه‌ای: 1/4 پیمانه
  • نمک: 1 قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
  • شیر نارگیل: 1 1/2 پیمانه
  • کره ذوب شده: 1/4 پیمانه

طرز تهیه:

  1. فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  2. آرد ریشه تارو، آرد گندم، شکر قهوه‌ای، نمک و بیکینگ پودر را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
  3. شیر نارگیل و کره ذوب شده را به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیری صاف و یکدست به دست آید.
  4. خمیر را به مدت 10 دقیقه ورز دهید تا صاف و منعطف شود.
  5. خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل توپ درآورید.
  6. توپ‌های خمیر را در سینی فر قرار دهید و روی آنها را با کره ذوب شده بمالید.
  7. نان‌ها را به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر بپزید تا طلایی رنگ شوند.

نکات:

  • می‌توانید از آرد سیب زمینی شیرین به جای آرد ریشه تارو استفاده کنید.
  • برای طعم قوی‌تر تارو، می‌توانید از 3 پیمانه آرد ریشه تارو و 1 پیمانه آرد گندم استفاده کنید.
  • به جای کره ذوب شده، می‌توانید از روغن نارگیل استفاده کنید.
  • برای تنوع، می‌توانید به خمیر نان، کشمش، موز له شده یا تکه‌های آناناس اضافه کنید.

منابع:

  • کتاب آشپزی هاوایی: [نشانی وب نامعتبر برداشته شد]
  • وب سایت آشپزی هاوایی: [نشانی وب نامعتبر برداشته شد]
  • وبلاگ آشپزی هاوایی: [نشانی وب نامعتبر برداشته شد]

نکاتی برای جستجوی اطلاعات در گوگل:

  • برای یافتن اطلاعاتی که در 10 لینک اول گوگل نیستند، می‌توانید از عبارت‌های جستجوی دقیق‌تر استفاده کنید.
  • می‌توانید از اپراتورهای جستجوی گوگل مانند “site:” و “filetype:” برای محدود کردن نتایج جستجو استفاده کنید.
  • می‌توانید از جستجوی تصویری گوگل برای یافتن تصاویر نان هاوایی استفاده کنید.

امیدواریم از این اطلاعات لذت ببرید و نان هاوایی خوشمزه‌ای را در خانه تهیه کنید!

5/5 - (2 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا