آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه بورک پنیری+ دستور بورک پنیری به دو زبان ترکی و فارسی

بورک از ساندویچ های معروف ترکیه و از خمیر یوفکا تهیه می شود. طرز تهیه بورک پنیری ترکیه ای به روش مردم ترک در این مقاله برای شما قرار دادیم. این غذا یک غذای سنتی ترکی است که طرفداران زیادی دارد، در دستور تهیه بورک پنیری از پنیر لر ترکیه همان پنیر ریکوتا هست که برای چیز کیک آلمانی استفاده می شود، در تهیه بورک پنیری ترکیه استفاده می کنند. این پنیر بدون نمک و حالت پودری دارد. در ابتدای کار، یک کاسه برداشته و پنیر و جعفری خرد شده را درون آن می ریزیم. در ادامه طرز تهیه بورک پنیری با خمیر یوفکا و مواد لازم برای آموزش بورک پنیری آورده شده است. همچنین برای آموزش طرز تهیه ی مانتی غذای ترکیه ای با ما همراه باشید.

بورک پنیری

بورک پنیر و جعفری یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه و مجلسی است که با مواد متنوعی درست می شود.

طرز تهیه بورک پنیری به سبک ترک ها

بورک یک غذای سنتی ترکیه است . این غذا یک نوع ساندویچ در بسته است که با استفاده از خمیر یوفکا تهیه می شود.

7 عدد خمیر یوفکا

بورک پنیری

مواد لازم برای سس بورک

فارسی

ترکی استانبولی

1.5 1 پیمانه آب لیوان روغن

2 لیوان شیر

2 عدد تخم مرغ

پودر خمیرمایه!.

1 su bardağı sıvı yağ

2 su bardağı süt

2 tane yumurta

Kabartma tozuyoğurmaya devam edelim

مواد میانی بورک ترکی

فارسی

ترکی استانبولی

300 گرم پنیر سبک

 100 گرم پنیر سفید چرب

 8-9 شاخه جعفری

300 gram light süzme peynir

100 gram yağlı beyaz peynir

8-9 dal maydanoz

مواد لازم برای روی بورک ها

فارسی

ترکی استانبولی

سس باقی مانده

1 عدد زرده تخم مرغ

1 آب معدنی

Üzeri için:

Kalan sos

1 yumurta sarısı

1 tane maden suyu

طرز تهیه بورک پنیری به سبک ترک ها

بورک پنیری

فارسی

ترکی استانبولی

بیایید پیرکس مستطیلی خود را با روغن چرب کنیم.  حالا هاون داخلی شیرینی خود را آماده کرده و کنار می گذاریم.

مواد سس را داخل یک کاسه عمیق برمی داریم و خوب هم می زنیم، وقت آن است که به شیرینی مان فرم دهیم.

یک خمیر کامل را روی پیرکس مستطیلی خود پهن می کنیم، حالا یک خمیر کامل را کنار می گذاریم، برای لایه رویی استفاده می کنیم.

بیایید یوفکا باقی مانده را با دست به نصف تقسیم کنیم.

دو لایه از نیم خمیر را روی خمیر پهن می کنیم و سس را به این ترتیب پخش می کنیم، نیمی از خمیر را به ترتیب پهن می کنیم و روی هر لایه حدود یک ملاقه کوچک سس پخش می کنیم.

Dikdörtgen borcamımızı sıvı yağ in iç harcını hazırlayalım kenara alalım.

Sos malzemelerini derin bir kabın içine alıp güzelce çırpalım sıra geldi böreğimizi şekillendirmeye

Dikdörtgen borcamımıza bir tane bütün yufkayı yayalım şimdi bir bütün yufka da kenara ayıralım bunu en üst kat için kullanacağız.

Kalan yufkaları ortadan ikiye el yordamı ile bölelim.

Yaydığımız yufkanın üstüne iki kat yarım yufka yayalım ve sos gezdirelim bu şekilde yarım yufkaları sırayla yayalım ve her katına yaklaşık bir küçük kepçe sos gezdirelim.ile yağlayalım. Şimdi böreğimiz

مرحله دوم تهیه بورک پنیری

فارسی

ترکی استانبولی

روی قسمت هایی که فقط پنیر ریخته ایم سس نریزیم.  من میخواستم با پنیر دوبل درست کنم شما به دلخواهتون میتونید درستش کنید.

تکه یوفکارا که به صورت کامل جدا کردیم روی آن قرار می دهیم و یک زرده تخم مرغ را داخل سس باقی مانده می شکنیم و هم می زنیم.

روی شیرینیمون آب معدنی میریزیم و سس تخم مرغ رو با قلم مو میمالیم به طوری که همه جایش رو گرفته تو فر 160 درجه میزاریم تا طلایی بشه.  برای آخرین بار ته فر بردم تا ته فر خوب سرخ بشه 5 دقیقه همینطوری پختم و وقتی از فر در آوردم تا نرم بشه رویش رو با نم خیس پوشوندم. پارچه  پس از استراحت می توانید چای خود را آماده کرده و سپس این شیرینی فوق العاده را میل کنید.  امیدوارم لذت ببرید☺️ .

Sadece peynir koyduğumuz katlara sos sürmeyelim. Ben iki kat peynirli yapmak istedim arzunuza göre yapabilirsiniz.

En üstüne de bütün olarak ayırdığımız tek yufkayı güzelce yerleştirelim ve kalan sosun içine bir yumurta sarısı kırıp çırpalım.

Böreğimizin en üstüne maden suyunu gezdirelim ve yumurtalı sosu fırça ile her yanına gelecek şekilde sürelim 160 derece fırında kızarana kadar pişirelim. Ben alt tarafının iyi kızarması için en son fırının tabanına aldım 5 dakikada o şekilde pişirdim yumuşak olması için fırından çıkarınca nemli bir bez ile örttüm. Dinlendikten çayınızı hazır edip sonra bu şahane böreği tadabilirsiniz. Afiyet olsun inşallah ☺️.

نکاتی در مورد تهیه بورک پنیری

فارسی

ترکی استانبولی

1. بعد از آماده کردن شیرینی، کشش و حداقل 3 ساعت صبر کردن نتیجه را عالی می کند.

.2. اگر ظهر آن را سرو کردید، توصیه می کنم صبح آن را درست کنید، در صورتی که در ساعت سرو می کنید. عصر بهتون توصیه میکنم حتما بعدازظهر درست کنید

3. ۷ عدد خمیر برای ظاهر شیرینی آبی ایده آله که اگه با خمیر کمتری میخواید درست کنید میتونید مواد رو متناسب تنظیم کنید.

1.böreği hazırladıktan sonra en az 3 saat streçleyip bekletmeniz sonucu mükemmelleştirecek.

2. öğlen servis ederseniz sabahtan, akşam servis edecekseniz öğlenden yapmanızı tavsiye ederim.

3. su böreği görüntüsü için 7 adet yufka ideal daha az yufka ile yapacaksanız malzemeleri orantılı olarak ayarlayabilirsiniz

4.3/5 - (6 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

‫2 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا