آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه پارفه توت فرنگی ترکیه ای اصیل 🍓 [ دستور تهیه به فارسی و ترکی استانبولی ]

در این مقاله، به روش‌های مختلف و دقیق طرز تهیه پارفه توت فرنگی پرداخته‌ایم تا شما بتوانید به راحتی و با موفقیت این شیرینی لذیذ را در خانه خود تهیه کرده و از آن لذت ببرید.

پارفه توت فرنگی یکی از شیرینی‌هایی است که همواره با طعم و عطر خودش مورد توجه واقع می‌شود.

این شیرینی با ترکیبی از توت فرنگی تازه و دیگر اجزای ساده، یک وعده خوشمزه و شیرین را برای شما فراهم می‌آورد.

از آنجایی که تهیه این دسر ممکن است به نظر یک چالش برای برخی افراد برسد، با دنبال کردن مراحل این طرز تهیه، امیدواریم که توانسته باشید واقعیت و ذوق این شیرینی را در خور خود تجربه کنید و از میل کردن آن لذت ببرید.

 

برای آموزش طرز تهیه گراتن قارچ ترکیه ای این مقاله را مطالعه کنید و با ما همراه باشید.

طرز تهیه پارفه توت فرنگی

طرز تهیه پارفه توت فرنگی به زبان فارسی و ترکی استانبولی

مواد لازم و مدت زمان تهیه برای دسر خوشمزه پارفه توت فرنگی به شرح زیر است:

فارسی

ترکی استانبولی

برای چند نفر: 10 نفر

زمان آماده سازی:10 دقیقه

زمان پخت و پز:0 دقیقه

KAÇ KİŞİLİK: 10 kişilik

HAZIRLAMA SÜRESİ: 10 dakika

PİŞİRME SÜRESİ: 0 dakika

مواد لازم برای تهیه پارفه توت فرنگی ترکیه ای

فارسی

ترکی استانبولی

2 بسته خامه

5 قاشق غذاخوری پودر قند

300 گرم توت فرنگی تازه

100 گرم بیسکویت پتیبور

100 گرم بیسکویت پتیبور کاکائویی

1 قاشق چایخوری شکلات چیپسی

برای روی آن:

1 قاشق چایخوری پسته پودر شده

1 مشت توت فرنگی (خرد شده)

2 paket sıvı krema

5 yemek kaşığı pudra şekeri

300 gram taze çilek

100 gram petibör bisküvi

100 gram kakaolu petibör bisküvi

1 çay bardağı damla çikolata

Üstü için:

1 tatlı kaşığı toz Antep fıstığı

1 avuç çilek (doğranmış)

مواد لازم برای تهیه پارفه توت فرنگی

 

طرز تهیه پارفه توت فرنگی به روش ترک ها

فارسی

ترکی استانبولی

خامه و پودر قند را در ظرفی عمیق بریزید و با همزن بزنید تا پف کند.

سپس بیسکویت ها را داخل آن خرد کنید.

توت فرنگی های خرد شده و در آخر شکلات چیپسی را اضافه کنید.

بعد از اینکه خوب هم زدید، مخلوطی که آماده کردید را در قالب کیک پوشانده شده بریزید.

روی آن را با فویل بپوشانید و به مدت 5 ساعت در فریزر بگذارید.

در پایان زمان انتظار، آن را از فریزر خارج کرده و در بشقاب سرو زیر و رو کرده و فویل را باز کنید .

پسته های پودر شده را روی آن بپاشید، توت فرنگی های خرد شده را بچینید و با خلال کردن سرو کنید.

نوش جان.

Kremayı ve pudra şekerini derince bir kaba alın ve bir mikser yardımı ile kabarana dek çırpın.

Sonra içine bisküvileri ufalayın.

Doğranmış çilekleri ekleyin ve son olarak da damla çikolatayı ilave edin.

Güzelce karıştırdıktan sonra, streç filmle kaplanmış baton bir kek kalıbına hazırladığınız karışımı boşaltın.

Üstünü de streç filmle kapayın ve buzlukta 5 saat kadar bekletin.

Bekleme süresinin sonunda dolaptan çıkartın ve bir servis tabağına ters çevirip streç filmi çekin.

Üstüne toz antep fıstığı serpip, doğranmış çilekleri yerleştirin ve dilimleyerek servis edin.

Afiyet olsun.

پارفه توت فرنگی چند کالری دارد ؟

فارسی

ترکی استانبولی

کالری:

برای 1 قسمت

216/کیلو کالری

KALORİ:

1 porsiyon için

216/kcal

برای یادگیری پاستا با اسفناج توصیه می‌کنیم مقاله طرز تهیه پاستا با اسفناج ترکیه ای ما را بخوانید.

 

سخن پایانی 

در نهایت می‌توان نتیجه گرفت که تهیه پارفه توت فرنگی یک فرآیند ساده و لذیذ است که با دنبال کردن مراحل و روش‌های مورد توصیه، به راحتی می‌توانید این شیرینی دلپذیر را در منزل خود تهیه کنید.

این دسر خوشمزه، گزینه‌ی ایده‌آلی برای وعده‌های خانگی، جشن‌ها و میهمانی‌هاست و امیدواریم که با دنبال کردن این راهنما، توانسته باشید تجربه‌ی شیرینی‌پزی خود را به بهترین شکل ممکن تجربه کنید و از آن لذت ببرید.

اگر سوال یا نظری در این مطلب دارید با ما به اشتراک بگذارید.

4.5/5 - (2 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *