آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه پاستا اسفناج ترکیه ای 🍴 (دستور پاستا اسفناج به ترکی استانبولی و فارسی )

طرز تهیه پاستا اسفناج ترکیه ای ، نه تنها یک غذای خوشمزه است، بلکه نمایانگر داستانی از سنت‌های آشپزی ترکیه می‌باشد.

این پاستا، با ترکیبی از اسفناج تازه، سس خامه‌ای غنی و چاشنی‌های دلپذیر طعم بی نظیری دارد.

با ما همراه باشید تا طرز تهیه پاستا اسفناج ترکیه ای را به زبان فارسی و ترکی به شما آموزش دهیم.

همچنین سلطان کباب با مرغ از دیگر غذاهای محبوب ترکیه است و شما برای آموزش طرز تهیه سلطان کباب با مرغ کافی است این مقاله را مطالعه کنید.

طرز تهیه پاستا اسفناج ترکیه ای

طرز تهیه پاستا اسفناج ترکیه ای به فارسی و ترکی استانبولی

پاستا از غذاهای لذیذ و بسیار پر طرفدار است، در این مقاله قصد داریم به شما تهیه پاستا اسفناج را به ترکی استانبولی و فارسی آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای تهیه پاستا اسفناج ترکیه ای

فارسی

ترکی استانبولی

 

1 بسته پاستای بلند بندو نازک

200 گرم اسفناج

1 قاشق چایخوری نمک (برای آب جوش ماکارونی)

برای سس بشامل:

3 قاشق غذاخوری آرد

کره 2 قاشق

3 لیوان شیر پاستوریزه بیرشا (600 میلی لیتر)

1 قاشق چایخوری نمک

نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

برای موارد فوق:

12 برش پنیر نان تست کامل برش خورده ترابیا

1 paket Bendo İnce Uzun Makarna

200 gr ıspanak

1 çay kaşığı tuz (makarna haşlama suyuna)

:Beşamel sosu için

3 yemek kaşığı un

2 yemek kaşığı tereyağı

3 su bardağı Birşah Pastörize Süt (600 ml)

1 çay kaşığı tuz

Yarım çay kaşığı karabiber

:Üzeri için

12 dilim Tarabya Tam Yağlı Dilimli Tost Peyniri

مواد لازم برای تهیه پاستا اسفناج

طرز تهیه پاستا با اسفناج به روش ترک ها

 

فارسی

ترکی استانبولی

برای جوشاندن پاستا، قابلمه مناسبی را با آب پر کنید و به آن نمک اضافه کنید.

سپس پاستا را منتقل کرده و 8-10 دقیقه بجوشانید.

سس بشامل را با اضافه کردن کره به تابه روی اجاق گاز آب می کنیم.

روی آن آرد اضافه می کنیم و بدون اینکه بسوزد تفت می دهیم تا بوی آن گرفته شود.

سپس شیر را اضافه کرده و مخلوط کنید. بگذارید بپزد تا غلیظ و غلیظ شود.

اسفناج پخته و فشرده، نمک و فلفل را اضافه کنید و مخلوط کنید.

در آخر ماکارونی را که جوشانده و آبکش کرده بودیم اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.

کف پیرکس را با روغن مایع خوب چرب می کنیم. مخلوط سس بشامل و اسفناج و ماکارونی را داخل دیس بریزیم و به طور یکنواخت همه جا پخش کنیم.

بعد از اینکه برش های پنیر نان تست را روی آن گذاشتید، اجازه دهید حدود 20 دقیقه در فر 200 درجه سانتی گراد بپزد.

در پایان زمان ماکارونی اسفناج پخته شده در فر ما آماده سرو است.

نوش جان!

Makarnaları haşlamak için uygun bir tencereye su dolduralım ve üzerine tuz ekleyelim.

Ardından makarnaları aktararak 8-10 dakika haşlayalım.

Beşamel sosu ocaktaki tavaya tereyağını alarak eritelim.

Üzerine un ekleyelim ve kokusu çıkana kadar yakmadan kavuralım.

Daha sonra sütü ekleyerek karıştıralım. Koyulaşıp kıvam alana kadar pişirelim.

Haşlanıp suyu sıkılmış ıspanak, tuz ve karabiberi de ekleyerek karıştıralım.

Son olarak haşlayıp suyunu süzdüğümüz makarnaları ekleyelim ve güzelce karıştıralım.

Borcamın tabanını sıvı yağ ile güzelce yağlayalım. Beşamel soslu ıspanaklı makarnalı karışımı borcama dökerek her yerine eşit olacak şekilde yayalım.

Tost peyniri dilimlerini de üzerine yerleştirdikten sonra 200°C fırında yaklaşık 20 dakika pişmeye bırakalım.

Sürenin sonunda pişen ıspanaklı fırın makarnamız servise hazır.

Afiyet olsun!

پاستا اسفناچ ترکی

برای یادگیری طرز تهیه کوفته حسن پاشا ترکیه ای این مقاله را مطالعه کنید.

سخن پایانی 

در پایان این ماجراجویی آشپزی، امیدوارم که تجربه‌ی پخت پاستای اسفناج ترکیه‌ای برای شما لذت‌بخش بوده باشد.

این دستور پخت، نه تنها یک وعده غذایی خوشمزه ارائه می‌دهد، بلکه فرصتی برای تجربه‌ی سنت‌های آشپزی ترکیه است.

از انتخاب شما برای همراهی ما با این دستور خوش‌طعم و خلاقانه قدردانی می‌کنم.

 

اگر سوالی در این مقاله دارید با ما به اشتراک بگذارید. 

4.3/5 - (3 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا