آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه گراتن قارچ ترکیه ای +✔️ تهیه به زبان فارسی و ترکی استانبولی

طرز تهیه گراتن قارچ ترکیه ای خوشمزه ای که در این مقاله به زبان فارسی و ترکی استانبولی برای شما قرار دادیم .

برای آموزش طرز تهیه گل کلم کبابی ترکیه ای کلیک کنید .

طرز تهیه گراتن قارچ ترکیه ای به زبان فارسی و ترکی استانبولی

این غذا  برای کسانی که رژیم غذاهای بدون گوشت دارند توصیه شود.این غذا  کم کربوهیدرات و سر شار از پروتیین است .

توصیه آشپزی برای دستور گراتن قارچ
می توانید قارچ ها را که به ذائقه که ورقه شده اند، با سس بشامل خام بدون تفت دادن بپزید، در صورت تمایل می توانید جوز هندی رنده شده را به سس بشامل اضافه کنید.

مواد لازم برای تهیه گراتن قارچ ترکیه ای

فارسی

ترکی استانبولی

400 گرم قارچ پرورشی

2 قاشق غذاخوری آرد

کره ۲ قاشق

3.5 – 4 لیوان شیر

1 قاشق چایخوری نمک

1 قاشق چایخوری فلفل سیاه

1/2 قاشق چایخوری جوز هندی رنده شده

برای روی موا د:

1 فنجان پنیر چدار رنده شده

400 gram kültür mantarı

2 yemek kaşığı un

2 yemek kaşığı tereyağı

3,5 – 4 su bardağı süt

1 çay kaşığı tuz

1çay kaşığı karabiber

1/2 çay kaşığı muskat cevizi rendesi

Üzeri için:

1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri

طرز تهیه گراتن قارچ به روش ترک ها

طرز تهیه گراتن قارچ ترکیه ای

فارسی

ترکی استانبولی

قارچ ها را با ساقه ها خرد کنید.

در تابه بدون روغن بپزید تا آب آن خارج شود.

در ظرفی جداگانه کره را آب کرده و آرد را اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خوبی بگیرد.

شیر را کم کم اضافه کنید و مدام هم بزنید. شروع به غلیظ شدن خواهد کرد. سس شما وقتی مثل غلیظ شد آماده است.

قارچ و چاشنی را با هم مخلوط کنید.

به ظرف پخت خود منتقل کنید. در صورت تمایل می توانید از ظرف کاسه ای استفاده کنید، طعم آن را دو چندان می کند.

 

پنیر چدار را روی آن رنده کرده و به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا پنیر چدار طلایی شودنوش جان.

Mantarları sapları ile kesin.

Yağsız tavada suyunu salıp çekene kadar pişirin.

Ayrı bir sos tavasında tereyağını eritin ve unu ekleyin mis gibi kokusu çıkana kadar kavurun.

Azar azar sütü ilave ederek durmadan karıştırın. Kıvam almaya başlayacaktır. Boza kıvamında bir hal aldığında sosunuz hazır.

İçine mantarları ve baharatı koyarak harmanlayın.

Fırın kabanınıza aktarın. Dilerseniz güveç kap kullanabilirsiniz, lezzetini ikiye katlıyor.

Üzerine kaşar peyniri rendeleyin ve önceden ısıtılmış fırında kaşar peyniri kızarana kadar 10 dakika kadar pişirin. Afiyetler olsun.

برای آموزش دستور العمل کرفس پرتقال ترکیه ای کلیک کنید.

4/5 - (2 امتیاز)
موسسه گاما شیراز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *