طرز تهیه قرابیه سیب ترکیه 🍏 ( قرابیه سیب و دارچین به روش اصلی )
آمادهاید برای آشنایی با طرز تهیه قرابیه سیب ترکیه ، شیرینی خوشمزهای که هر لقمهاش لبریز از طعم سیب و دارچین است؟
در حالی که قرابیه سیب ساده به نظر میرسد، اما در آن طعمی عمیق و پیچیده را خواهید چشید.
بنابراین، اگر به دنبال یک دستور پخت جدید و هیجانانگیز هستید که بتواند همه را تحت تأثیر قرار دهد، قرابیه سیب ترکیه پیشنهاد ما به شما است، ما این شیرینی خوشمزه را به دو زبان فارسی و ترکی به شما آموش خواهیم داد.
پس، دست به کار شوید و با تهیه این شیرینی خوشمزه، لحظاتی ماندگار و شاد را رقم بزنید.
برای آموزش طرز تهیه آش ماست ترکیه ای این مقاله را مطالعه کنید و از مزه آن لذت ببرید.
آموزش قرابیه سیب ترکیه به ترکی استانبولی و فارسی
یکی از انواع شیرینی های سنتی و بسیار خوشمزه کشور ترکیه که بسیار معروف و پر طرفدار است قرابیه سیب است که آن را در این بخش آموزش میدهیم.
مواد لازم برای تهیه قرابیه سیب ترکیه ای (Mini Elmalı Kurabiye)
فارسی | ترکی استانبولی |
3 لیوان آرد 250 گرم کره یا مارگارین در دمای اتاق 1 قاشق غذاخوری ماست 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر پوست لیمو d; عدد (اختیاری) 1 فنجان قهوه پودر قند مواد داخلی؛ 3 سیب، سیب های متوسط خرد شده 1 قاشق چایخوری دارچین یک قاشق چایخوری کوچک شکر 1 مشت گردوی خرد شده (اختیاری، حدود نصف فنجان) | 3 su bardağı un 250 gram oda ısısında tereyağı veya margarin 1 yemek kaşığı yoğurt 1 çay kaşığı kabartma tozu bir limon kabuğu rendesi (isteğe bağlı) 1 kahve fincanı pudra şekeri İç malzemesi; 3 elma orta boy elma rendesi 1 tatlı kaşığı tarçın bir küçük boy çay bardağı şeker 1 avuç dövülmüş ceviz (isteğe bağlı, yaklaşık yarım su bardağı) |
مرحله 1 طرز تهیه قرابیه سیب ترکیه (Mini Elmalı Kurabiye)
فارسی | ترکی استانبولی |
سیب رنده شده، دارچین و شکر را در قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت متوسط می پزیم تا آب سیب ها خارج شود و می گذاریم تا خنک شود. وقتی خنک شد در صورت تمایل می توان گردو اضافه کرد. مواد خمیر به جز آرد را در ظرفی جداگانه می ریزیم و با دست خوب مخلوط می کنیم. سپس آن را ورز می دهند تا غلظت نرمی داشته باشد که با اضافه کردن آرد به تدریج به دست نچسبد. شما نباید با اضافه کردن آرد زیاد خمیرتان را سفت کنید. خمیر ورز داده شده را به پیشخوان می برند و به 5 تکه مساوی تقسیم می کنند. چانه ها در کف دست میغلتانیم. | Rendelenen elma, tarçın ve şeker küçük bir tencereye alınıp orta ateşte elmalar suyunu salıp çekene kadar pişirilir ve soğumaya bırakılır. Soğuyunca istenirse ceviz de konulur. Ayrı bir yoğurma kabında un hariç hamur malzemelerini alarak elimizle güzelce karıştıralım. Ardından yavaş yavaş un ilavesiyle birlikte ele yapışmayacak yumuşak bir kıvamda yoğrulur. Unu çok fazla ekleyerek hamurunuzu sertleştirmemelisiniz. Yoğrulan hamur tezgaha alınarak eşit 5 bezeye ayrılır. Bezeler avuç içerisinde yuvarlanır. |
مرحله 2 طرز تهیه قرابیه سیب ترکیه (Mini Elmalı Kurabiye)
فارسی | ترکی استانبولی |
یکی ازچانه ها را به پیشخوان می برند. ته آن را آردپاشی می کنند و به اندازه بشقاب دسر به ضخامت نیم سانتی متر باز می کنند. خمیر رول شده ابتدا به چهار قسمت و هر تکه به 2 قسمت تقسیم می شود. (بنابراین در مجموع 8 مثلث وجود خواهد داشت). 1 قاشق چایخوری از سیب خنک شده مصرفی را روی قسمت های پهن بریزید و مانند رول سیگار بپیچید. همین روند برای هر چانه به ترتیب اعمال می شود. کوکیهای شکلدار روی سینی با کاغذ پخت قرار میگیرند. در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 20 دقیقه بپزید. به محض اینکه ته کوکی ها کمی سرخ شد، از فر خارج کنید. وقتی کلوچه های سیب ولرم شدند روی آن ها پودر قند بپاشید و سرو کنید. نوش جان. | Bezelerden biri tezgaha alınır. Altı üstü unlanarak tatlı tabağı büyüklüğünde, yarım cm kalınlığında olacak şekilde açılır. Açılan hamur önce dörde, her bir parça da 2 ye bölünür. (Yani toplam 8 üçgen çıkacak). Geniş kısımlarına soğuyan elma harcından 1 tatlı kaşığı koyularak, sigara böreği sarar gibi sarılır. Her beze için aynı işlem sırasıyla uygulanır. Şekil verilen kurabiyeler pişirme kağıdı serili tepsiye dizilir. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 20 dakika kadar pişirilir. Kurabiyelerin altı hafif kızardığı anda fırından alınır. Elmalı kurabiyeler ılınınca üzerine pudra şekeri serpilir ve servis edilir. Afiyet olsun. |
برای آموزش طرز تهیه هونکار بیندی ترکی یکی از غذاهای خوشمزه و معروف ترکیه این مقاله را بخوانید.