آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه هونکار بیندی ترکی ” بهترین دستور پخت هونکار بیندی اصیل “

هونکار بیندی یکی از شاهکارهای آشپزی ترکیه و گوهری درخشان در میان غذاهای عثمانی به شمار می‌رود.

هونکار بیندی ترکیبی از گوشت است که به طرز ماهرانه‌ای با سس بادمجان کبابی و ماست ترکیه‌ای ترکیب شده است.

در این راهنمای جامع، ما شما را با بهترین دستور پخت هونکار بیندی اصیل همراهی می‌کنیم تا شما نیز بتوانید این غذای عثمانی را با تمام ظرافت‌ها و لطافت‌های آن در خانه تهیه کنید.

از انتخاب مواد اولیه با کیفیت گرفته تا نکاتی کلیدی در طبخ، هر جزء این دستور پخت به شما کمک می‌کند تا طعم واقعی این غذای سلطنتی را تجربه کنید.

یکی دیگر از دسر های خوشمزه ترکی دسر کایزر است و شما برای آموزش طرز تهیه دسر ترکیه ای کایزر کافی است این مقاله را بخوانید.

طرز تهیه هونکار بیندی

 

آموزش غذای محلی ترکیه هونکار بیندی به فارسی و ترکی استانبولی 

هونکار بیندی، یک غذای عثمانی باشکوه، متشکل از گوشت بر روی بستری از پوره بادمجان دودی و ماست، یک وعده غذایی لذیذ و سرشار از طعم است. این غذای کلاسیک ترکی تجربه‌ای فراموش‌نشدنی از آشپزی ترکی را ارائه می‌دهد.

 

مواد لازم برای تهیه هونکار بیندی (Hünkar Beğendi)

 فارسی

ترکی استانبولی

200 گرم گوشت خرد شده

3 قاشق غذاخوری روغن

1 عدد پیاز

یک  فلفل

گوجه فرنگی 1 عدد

حدود 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

1.5-2 لیوان آب

نمک، فلفل

مواد اصلی :

3 عدد بادمجان

1 فنجان شیر (در صورت نیاز می توانید مقدار بیشتری اضافه کنید)

1 قاشق غذاخوری کره

یک قاشق غذاخوری آرد

نمک

نصف فنجان چدار رنده شده

200g kuşbaşı et

3 yemek kaşığı sıvı yağ

1 adet soğan

 bir adet biber

1 adet domates

Yaklaşık 1 yemek kaşığı salça

1,5-2 su bardağı su

Tuz, karabiber

Beğendi için;

3 adet patlıcan

1 çay bardağı süt (az gelirse ilave edebilirsiniz)

1 yemek kaşığı tereyağı

bir  yemek kaşığı un

Tuz

Yarım su bardağı kaşar rendesi

مواد لازم برای تهیه هونکار بیندی

 

مرحله اول طرز تهیه هونکار بیندی به روش ترک ها

 فارسی

ترکی استانبولی

ابتدا بادمجان ها را در فر یا روی اجاق گاز می پزیم.  (من از بادمجان کمربندی استفاده کردم اگر دوست داشتید در صورت امکان میتونید از بادمجان بدون هسته استفاده کنید)

بادمجان های برشته پوست گرفته و خرد می شوند.

روغن و آرد در تابه سرخ می شوند.

بادمجان ها را به تابه اضافه کنید و خوب له کنید.

کف اجاق را کم کرده و با مخلوط کردن آرام بادمجان شیر را به آن اضافه می کنند.

خوب مخلوط می شود.

سپس چدار اضافه می شود و اجاق گاز خاموش می شود.

کاشار نیز با مخلوط کردن کامل آن تهیه می شود.

یک ماهیتابه جداگانه با روغن روی اجاق می گذاریم.

وقتی تابه داغ شد گوشت را اضافه می کنیم.

İlk olarak patlıcanlar fırında ya da ocakta közlenir. (Ben kemer patlıcan kullandığım için beğendi çekirdekli oldu. Siz mümkünse çekirdeksiz patlıcan kullanın)

Közlenen patlıcanlar kabuğu soyulup doğranır.

Tavada yağ ve un kavrulur.

Patlıcanlar tavaya eklenir ve iyice ezilir.

Ocağın altı iyice kısılarak süt yavaş yavaş karıştırarak patlıcana ilave edilir.

İyice karıştırılır.

Ardından kaşar eklenir, ocak kapatılır.

Kaşar da tamamen karıştırılarak beğendi hazırlanır.

Ayrı bir tava yağ ile ocağa konur.

Tava ısındığında etler ilave edilir.

مرحله دوم طرز تهیه هونکار بیندی به روش ترک ها

 فارسی

ترکی استانبولی

گوشت را تفت می دهند تا آب آن خارج شود.

پیاز و فلفل ریز خرد شده را اضافه کنید.

وقتی تفت دادید رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

بعد از رب گوجه، دانه ها برداشته شده و گوجه فرنگی خرد شده به آن اضافه می شود.

با چشم 1.5-2 لیوان آب اضافه می کنیم و درب آن را ببندید و گوشت را بپزید تا پخته شود.

بعد از پخت نمک و فلفل به آن اضافه می شود.  (اگر گوشت شما گوشتی است که دیر پخته می شود، می توانید آن را در زودپز بجوشانید، اگر به جای آب آبگوشت خود را اضافه کنید و بپزید، همان طعم را خواهید گرفت.)

می توانید آن را در بشقاب سرو خود سرو کنید و گوشت مورد علاقه خود را روی آن قرار دهید.

Etler suyunu bırakıp çekene kadar kavrulur.

İnce doğranmış soğan ve biberler eklenir.

Onlar da kavrulunca salça eklenip karıştırılır.

Salçadan sonra çekirdekleri alınıp doğranmış domates eklenir.

1,5-2 su bardağı su da göz kararı eklenerek kapağı kapatılıp etler pişene kadar pişirilir.

Piştikten sonra tuzu karabiberi eklenir. (Eğer etiniz geç pişecek bir et ise düdüklüde haşlayıp yapabilirsiniz. Su yerine et suyunuzu ilave edip pişirirseniz de aynı tadı elde edersiniz.)

Servis tabağınıza önce beğendiyi üstüne de etinizi koyarak servis edebilirsiniz.

برای آموزش طرز تهیه لرزان با نشاسته ترکی یکی از دسر های خوشمزه ترکی این مقاله را بخوانید.

سخن پایانی 

با پایان یافتن مراحل پخت هونکار بیندی امیدواریم از این غذا لذت برده باشید.

با بهترین آرزوها برای شما، امیدواریم هر بار که هونکار بیندی را سرو می‌کنید، لذت و شور آشپزی ترک را به یاد بیاورید.

 

اگر سوالی در این مطلب دارید با ما در قسمت پرسش و پاسخ مقاله در میان بگذارید. 

 

5/5 - (1 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا