آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه کیک باقلوا ترکیه +✔️دستور تهیه به فارسی و ترکی استانبولی

طرز تهیه کیک باقلوا ترکیه یا همان کیک شربتی به روش ترک ها و البته با ترجمه فارسی را در این مقاله قرار دادیم .

برای آموزش غذاهای بدون گوشت ترکیه لوبیا کبابی کلیک کنید .

طرز تهیه کیک باقلوا ترکیه به فارسی و ترکی استانبولی

کیک شربی و یا همان کیک باقوا از جمله کیک هایی است که بسیار خوشمزه است . و هخیشه به پخت
آن مشغول خواهید شد.

مواد لازم برای کیک باقلوا به روش ترک ها

فارسی

ترکی استانبولی

برای خمیر؛

1 عدد تخم مرغ

1 قاشق چایخوری شیر

یک فنجان روغن

1 بسته بیکینگ پودر

یک قاشق چایخوری آب لیمو

آرد تا حد امکان

برای جدا کردن؛

کمی نشاسته

برای کیک؛

2 عدد تخم مرغ

1 لیوان شکر

Hamuru İçin;

1 adet yumurta

1 çay bardağı süt

bir  çay bardağı sıvı yağ

1 paket kabartma tozu

bir tatlı kaşığı limon suyu

Alabildiği kadar un

Açmak İçin;

Bir miktar nişasta

Keki İçin;

2 adet yumurta

1 su bardağı şeker

طرز تهیه کیک باقلوا به روش ترک ها

تهیه کیک باقوا

فارسی

ترکی استانبولی

بعد از جوش آمدن آبلیمو را اضافه کنید و 3-4 دقیقه بجوشانید و از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

خمیر را با مواد خمیر ورز دهید. در کل به 20 قسمت تقسیم کنید.

10 عدد از آنها را با وردنه با نشاسته به اندازه نعلبکی باز کنید.

آنها را روی هم بچینید و باز کردنشان را ادامه دهید تا اندازه سینی گرد شما شوند.

بعد از اینکه سینی را چرب کردید خمیر رول شده را روی سینی پهن کنید. 10 ]چانه باقیمانده را به همین ترتیب پهن کنید.

Kaynadıktan sonra, limon suyunu ilave edin ve 3-4 dk kadar kaynatıp, ocaktan alın ve soğumaya bırakın.

Hamur malzemeleri ile hamuru yoğurun. Toplamda 20 bezeye ayırın.

10 tanesini, çay tabağı büyüklüğünde nişasta kullanarak merdane ile açın.

Üst üste dizip, yuvarlak tepsiniz büyüklüğüne gelen kadar açmaya devam edin.

Tepsiyi yağladıktan sonra, açtığınız hamuru tepsiye serin. Kalan 10 bezeyi de, aynı şekilde açın.

Kek hamurunu hazırlayalım. Yumurta ve şekeri iyice çırptıktan sonra; un, kabartma tozu, tarçın ve cevizi ekleyip, karıştırın.

Tepsiye serdiğiniz hamurun üzerine, kek harcını dökün.Kek harcının üzerine de, sonradan açıp kenardan.

مرحله دوم تهیه کیک باقوا

فارسی

ترکی استانبولی

خمیر کیک را آماده می کنیم. بعد از اینکه تخم مرغ و شکر را کاملا هم زدیم؛ آرد، بکینگ پودر، دارچین و جوز هندی را اضافه کرده و مخلوط کنید.

مایه کیک را روی خمیری که روی سینی گذاشته اید بریزید.

روی خمیر کیک، 10 خمیر دیگر را که بعدا باز کردید و کنار گذاشتید، روی خمیر کیک پهن کنید.

باقلوا را برش بزنید. مارگارین آب شده را روی آن بریزید و با دمای 150 درجه بپزید (فر نیازی به گرم کردن نیست).

بعد از بیرون آوردن از فر؛ شربت خنک شده را روی باقلوای داغ بریزید.

beklettiğiniz diğer 10 yufkayı da kek hamurunun üzerine serin.

Baklavayı dilimleyin. Üzerine erittiğiniz margarini gezdirin ve 150 derecede pişirin (fırının önceden ısıtılmasına gerek yok).

Fırından aldıktan sonra; sıcak baklavaya, soğumuş olan şerbeti dökü

برای آموزش غذای ترکیه ای با گوشت چرخ کرده کلیک کنید .

2.5/5 - (6 امتیاز)
موسسه گاما شیراز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *