آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه کیک باقلوا ترکی اصیل + [ دستور تهیه به فارسی و ترکی استانبولی ]

در این مقاله به شما طرز تهیه کیک باقلوا ترکی اصیل را به روش ترکیه‌ای آموزش خواهیم داد، تا بتوانید در منزل خود به راحتی و با لذتی فراوان، این دسر شیرین را تهیه کنید.

در دنیای خوشمزه‌های فرهنگ غذایی ترکیه، کیک باقلوا یکی از غذاهای محبوب و شیرین است که با طعم خاص خود، همیشه مورد توجه قرار می‌گیرد.

این دسر شیرین و خوشمزه، با ترکیبی از باقلوا، آرد، شکر، و مواد اولیه دیگر، به یک کیک لطیف و لذیذ تبدیل می‌شود که هرکسی را مسحور خود می‌کند.

برای یادگیری غذاهای بدون گوشت ترکیه این مقاله را مطالعه کنید.

طرز تهیه کیک باقلوا

طرز تهیه کیک باقلوا ترکی به فارسی و ترکی استانبولی

کیک شربی و یا همان کیک باقلوا از جمله کیک هایی است که بسیار خوشمزه است، و همیشه به پخت آن مشغول خواهید شد.

پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کیک باقلوا ترکی

فارسی

ترکی استانبولی

برای خمیر؛

1 عدد تخم مرغ

1 قاشق چایخوری شیر

یک فنجان روغن

1 بسته بیکینگ پودر

یک قاشق چایخوری آب لیمو

آرد تا حد امکان

برای جدا کردن؛

کمی نشاسته

برای کیک؛

2 عدد تخم مرغ

1 لیوان شکر

Hamuru İçin;

1 adet yumurta

1 çay bardağı süt

bir  çay bardağı sıvı yağ

1 paket kabartma tozu

bir tatlı kaşığı limon suyu

Alabildiği kadar un

Açmak İçin;

Bir miktar nişasta

Keki İçin;

2 adet yumurta

1 su bardağı şeker

مواد لازم برای تهیه کیک باقلوا

مرحله 1 طرز تهیه کیک باقلوا ترکی 

 

فارسی

ترکی استانبولی

بعد از جوش آمدن آبلیمو را اضافه کنید و 3-4 دقیقه بجوشانید و از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

خمیر را با مواد خمیر ورز دهید. در کل به 20 قسمت تقسیم کنید.

10 عدد از آنها را با وردنه با نشاسته به اندازه نعلبکی باز کنید.

آنها را روی هم بچینید و باز کردنشان را ادامه دهید تا اندازه سینی گرد شما شوند.

بعد از اینکه سینی را چرب کردید خمیر رول شده را روی سینی پهن کنید. 10 ]چانه باقیمانده را به همین ترتیب پهن کنید.

Kaynadıktan sonra, limon suyunu ilave edin ve 3-4 dk kadar kaynatıp, ocaktan alın ve soğumaya bırakın.

Hamur malzemeleri ile hamuru yoğurun. Toplamda 20 bezeye ayırın.

10 tanesini, çay tabağı büyüklüğünde nişasta kullanarak merdane ile açın.

Üst üste dizip, yuvarlak tepsiniz büyüklüğüne gelen kadar açmaya devam edin.

Tepsiyi yağladıktan sonra, açtığınız hamuru tepsiye serin. Kalan 10 bezeyi de, aynı şekilde açın.

Kek hamurunu hazırlayalım. Yumurta ve şekeri iyice çırptıktan sonra; un, kabartma tozu, tarçın ve cevizi ekleyip, karıştırın.

Tepsiye serdiğiniz hamurun üzerine, kek harcını dökün.Kek harcının üzerine de, sonradan açıp kenardan.

مرحله 2 طرز تهیه کیک باقلوا ترکی 

فارسی

ترکی استانبولی

خمیر کیک را آماده می کنیم. بعد از اینکه تخم مرغ و شکر را کاملا هم زدیم؛ آرد، بکینگ پودر، دارچین و جوز هندی را اضافه کرده و مخلوط کنید.

مایه کیک را روی خمیری که روی سینی گذاشته اید بریزید.

روی خمیر کیک، 10 خمیر دیگر را که بعدا باز کردید و کنار گذاشتید، روی خمیر کیک پهن کنید.

باقلوا را برش بزنید. مارگارین آب شده را روی آن بریزید و با دمای 150 درجه بپزید (فر نیازی به گرم کردن نیست).

بعد از بیرون آوردن از فر؛ شربت خنک شده را روی باقلوای داغ بریزید.

beklettiğiniz diğer 10 yufkayı da kek hamurunun üzerine serin.

Baklavayı dilimleyin. Üzerine erittiğiniz margarini gezdirin ve 150 derecede pişirin (fırının önceden ısıtılmasına gerek yok).

Fırından aldıktan sonra; sıcak baklavaya, soğumuş olan şerbeti dökü

برای آموزش غذای ترکیه ای با گوشت چرخ کرده خوشمزه توصیه می‌کنیم این مقاله را بخوانید.

 

سخن پایانی 

در پایان، می‌توان نتیجه گرفت که طرز تهیه کیک باقلوا به سبک ترکیه‌ای، یک راه آسان و لذیذ برای تهیه‌ی یک دسر شیرین و دلچسب در خانه است.

این کیک، مناسب برای هر مناسبت و جشنی است و همواره به عنوان یک گزینه شیرین و دلپذیر، مورد استقبال مهمانان قرار می‌گیرد.

امیدوارم این روش تهیه کیک باقلوا ترکیه‌ای، به شما لذت و سرشاری از لحظات شیرین را در کنار عزیزانتان به ارمغان بیاورد.

اگر سوال یا نظری در این مطلب دارید با ما به اشتراک بگذارید. 

2.5/5 - (6 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا