آموزش غذاهای ترکیه ای

غذای ترکیه ای با گوشت چرخ کرده+ تهیه کوزالاک مانتی ترکیه ای ✔️

غذای ترکیه ای با گوشت چرخ کرده یاا همان کوزالاک مانتی یکی از پیش غذاهای خوشمزه ترکیه است که می توان به عنوان غذای اصلی سبک نیز آن را برای مهمانی ها در نظر گرفت. غذای ترکی با گوشت چرخ کرده بسیار لذیذ و به ذائقه ایرانی ها نزدیک است. کوزالاک مانتی؛ ترکیب ماست و نون یوفکا و گوشت چرخ کرده می باشد. این غذا با ذائقه ما ایرانی ها بسیار جور می باشد می توانید داخل یک دیس بزرگ این غذا را تهیه کنید و یا به صورت تک نفره سرو کنید و یک نوع فینگر فود محسوب می شود. طرز تهیه کوزالاک مانتی بسیار آسان است و نیاز به تهیه خمیر یوفکا دارد. همچنین برای آموزش طرز تهیه حلوای سارای ترکیه ای و آموزش طرز تهیه سالاد چچن ترکیه ای با ما باشید.

غذای ترکیه ای با گوشت چرخ کرده

از این غذا به عنوان پیش غذا در مهمانی ها و مراسمات خود و البته به عنوان یک غذای اصلی سبک می توانید استفاده کنید. برای سرو کوزالاک مانتی یک دیس گرد بردارید و خمیر های سرخ شده را دور تا دور دیس کنار هم قرار دهید سپس ماست بادمجان را وسط رول ها ریخته و روی ماست مواد گوشتی را بریزید در انتها جعفری ساطوری شده را روی مواد بریزید و سرو کنید.

آزمون تعیین سطح گاما

غذای ترکیه ای با گوشت چرخ کرده

مواد لازم برای تهیه غذا ترکیه ای با گوشت چرخ کرده

فارسی

ترکی استانبولی

2 عدد خمیر فیلو

برای مواد;

200 گرم گوشت چرخ کرده

1 عدد پیاز کوچک

1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی

فلفل سیاه

نمک

برای سرخ کردن؛

روغن مایع

برای روی موارد ؛

کره اختیاری

1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

ماست

2 adet yufka

Harcı İçin;

200 gram kıyma

 adet küçük boy soğan

1 tatlı kaşığı salça

Karabiber

Tuz

Kızartmak İçin;

Sıvı yağ

Üzeri İçin;

İsteğe bağlı tereyağı

1 yemek kaşığı salça

Yoğurt

طرز تهیه کوزالاک مانتی به روش ترک ها

غذای ترکیه ای با گوشت چرخ کرده

فارسی

ترکی استانبولی

خمیر را پهن کرده و به صورت برش های پیتزا به 12 تکه تقسیم می کنیم.

بعد ها؛ بیایید هر تکه را روی هم قرار دهیم یا تک تک تکه ها را به 4 برش پیتزا تقسیم کنیم.

به کمک نی از قسمت ضخیم مثل عکس شروع می کنیم و انتها رو خیس می کنیم تا موقع پخت باز نشه. بیایید آن را از نی بیرون بیاوریم.

به همین ترتیب روی همه تکه ها اعمال کنید و در روغن داغ فراوان سرخ کنید.

رنگ کردن پیاز خرد شده در روغن گوشت چرخ کرده، 1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی و هر ادویه ای که می خواهید اضافه کنید و تفت دهید.

در تابه ای دیگر 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را با کره تفت دهید.

مانتی هایمان را با ریختن سیر یا ماست ساده، گوشت چرخ کرده و سس رب گوجه فرنگی سرو می کنیم.

نوش جان 🙂

Yufkayı serip, pizza dilimi şeklinde 12 parçaya bölelim.

Daha sonra; her bir parçayı ister üst üste koyup, ister tek tek parçaları 4 pizza dilimine bölelim.

Bir pipet yardımıyla, fotoğraftaki gibi kalın yerinden başlayarak sarıp ucunu ıslatarak kapatalım ki, pişirirken açılmasın. Pipetten iterek çıkartalım.

Tüm parçalara aynı işlemi uygulayıp, bol kızgın yağda kızartın.

Yemeklik doğranan soğanımızı yağda rengini döndürüp; kıyma, tatlı kaşığı salça ve istediğiniz baharatları ilave ederek kavuralım.

Başka bir tavada tereyağı ile  yemek kaşığı salçayı kavuralım.

Mantılarımızın üzerine ister sarımsaklı, ister sade yoğurt, kıymalı harcımızı ve salçalı sosumuzu dökerek servis edelim.

Afiyet olsun 🙂

فوت و فن های دستور پخت کوزالاک مانتی

  1. می توانید به جای رب از گوجه فرنگی پوره شده استفاده کنید.
  2. بهتر است برای طعم بهتر بورانی بادمجان آن را از قبل تهیه کنید تا طعم سیر و بادمجان باهم یکی شوند.
  3. به دلخواه می توانید به مواد گوشتی یک فلفل دلمه خرد شده نیز اضافه کنید.
  4. رول های خمیر را بعد از سرخ شدن روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
4.5/5 - (4 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

‫2 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا