آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه ترشی فلفل ترکیه+ ترشی فلفل کبابی ترکیه ای✔️

آشنایی با طرز تهیه ترشی فلفل ترکیه با ما باشید. یکی از روش های تهیه ترشی به روش ترکی می باشد که بسیار خوشمزه و راحت است و می توانید به سادگی تهیه کنید. ترشی فلفل ترکیه ای را می توانید با فلفل سبز یا فلفل قرمز به دلخواه تهیه کنید و روش تهیه آسانی دارد و شما می توانید به همراه غذا های مختلفی این ترشی را سرو کنید. طرز تهیه ترشی فلفل کبابی ترکیه ای را برای شما به روش ترک ها قرار دادیم. ترشی ترکیه ای لذیذ و با بسیاری از غذاهای ترکی سرو می شود. همچنین با آموزش طرز تهیه اورفا کباب ترکیه ای و دسر ترکیه ای کشکول آشنا شوید.

طرز تهیه ترشی فلفل ترکیه

آزمون تعیین سطح گاما

طرز تهیه ترشی فلفل ترکیه

حتما با شنیدن اسم ترشی دلتان بسیار هوس یک ترشی خانگی بسیار خوشمزه را کرده است . برای شما در این بخش طرز تهیه این ترشی ترکیه ای را در ادامه مطلب آورده ایم.

مواد لازم برای تهیه ترشی فلفل ترکیه ای

فارسی

ترکی استانبولی

1 کیلوگرم فلفل سبز تازه (فلفل خرد شده برای ترشی)

این ایده خوبی است که از آن اجتناب کنید.)

1.5 لیتر آب

75 گرم نمک درشت (باعث افزایش طعم و ماندگاری ترشی می شود.)

60 گرم سرکه انگور

60 گرم شکر گرانول

15 گرم سیر

15 عدد نخود خشک (ترشی را در مدت کوتاهی درست می کند.)

7 گرم نمک لیمو

ظرف 2 لیتری

1 kilo kadar taze çarliston biber (Turşu olacak diye ezilmiş biberlere

yönelmemekte fayda var.)

 1,5 litre su

 75 gram iri kaya tuzu (Turşunun lezzetini ve dayanıklılığını artırır.)

 60 gram üzüm sirkesi

 60 gram toz şeker

 15 gram sarımsak

 15 adet kuru nohut (Turşunun kısa sürede olmasını sağlar.)

 7 gram limon tuzu

 2 litrelik kavanoz

مراحل آماده سازی ترشی ترکی به فارسی و ترکی استانبولی

ترشی فلفل ترکیه ای

فارسی

ترکی استانبولی

درست کردن ترشی فلفل چارلستون

آب، شکر، سنگ نمک، نمک لیمو و سرکه را در ظرف مناسبی نمک بزنید

خوب مخلوط کنید تا ذوب شود.

از طرفی بعد از بریدن ساقه فلفل سبز، آنها را بشویید و بشویید.

نژاد.

فلفل ها را در ظرفی بریزید و 1 قاشق غذاخوری (32 گرم) سنگ نمک بپاشید.

مخلوط کردن. آن را بدون پوشش بگذارید تا یک شب بماند.

سپس فلفل ها را بشویید و به اندازه های مناسب برش دهید. (اختیاری

شما همچنین می توانید آن را کامل بگذارید)

نخودها را کف ظرف 2 لیتری پهن کنید. فلفل روی آن و بین

سیر را اضافه کنید.

سپس تمام مواد را بپوشانید تا به نصف شیشه برسد.

با آب نمک پر کنید.

تکان دادن شیشه باعث خروج هوای داخل می شود و

آن را کامل پر کنید

در نهایت درب شیشه را محکم ببندید. خنک و بدون آفتاب

ترشی را در جایی بگذارید تا برسد.

می توانید از ترشی های رسیده لذت ببرید.

Çarliston Biber Turşusu Yapımı

 Uygun bir kap içerisinde su, şeker, kaya tuzu, limon tuzu ve sirkeyi tuzlar

eriyene dek güzelce karıştırın.

 Diğer yandan çarliston biberlerin sap kısımlarını kestikten sonra yıkayıp

süzün.

 Biberleri bir kaba alın ve 1 yemek kaşığı (32 gram) kaya tuzu serpip

karıştırın. Üzeri açık şekilde bir gece beklemeye bırakın.

 Ardından biberleri yıkayıp uygun büyüklükte doğrayın. (Tercihe göre

bütün de bırakabilirsiniz)

 Nohutları 2 litrelik kavanoz dibine yayın. Üzerine biberleri ve aralarına

sarımsakları ekleyin.

 Ardından tüm malzemenin üzerini kavanozun yarısına gelene kadar

salamura suyla doldurun.

 Kavanozu sallayarak içindeki havanın çıkmasını sağlayıp kavanozu

tamamen doldurun.

 Son olarak kavanoz kapağını sıkıca kapatın. Güneş ve ışık almayan serin

bir yerde turşuyu olgunlaşmaya bırakın.

 Olgunlaşan turşuları afiyetle tüketebilirsiniz.

نکات کلیدی در تهیه ترشی فلفل کبابی ترکیه ای

  1. می توانید بعد از خنک شدن ترشی آن را سرو کنید.
  2. این ترشی هر جقدر بیشتر بماند تند تر می شود.
  3. می توانید بجای روغن زیتون از روغن مایع نیز استفاده کنید.
  4. به دلخواه می توانید از فلفل سبز تند و شیرین استفاده کنید.
  5. سرکه قرمز خانگی بهترین گزینه برای تهیه این ترشی می باشد.

طرز تهیه ترشی فلفل ترکیه

طرز تهیه ترشی فلفل ترکیه ای

مرحله اول: آماده سازی

ابتدا فلفل های مورد نظر را بشورید و خرد کنید. می توانید از یک قیچی استفاده کنید تا دست های شما حساسیت نشان ندهد. گوجه ها را بشورید و داخل غذاساز بریزید و پوره کنید. می توانید از غذاساز یا رنده برای پوره کردن گوجه فرنگی استفاده کنید و به دلخواه می توانید گوجه را پوست بگیرید و بعد رنده کنید.

دوم: تفت دادن گوجه

پوره گوجه فرنگی را داخل تابه ریخته و کمی تفت دهید تا آب اضافه گوجه کشیده شود و خوشرنگ شود. سپس وقتی نیمه پخت شد باید فلفل های خرد شده را به پوره اضافه کنید و نمک را اضافه کنید و هم بزنید و سرکه و روغن زیتون را اضافه کنید و هم بزنید.

سوم: افزودن سیر

در ادامه سیر ها را حبه حبه کنید و پوره یا رنده کنید و به مواد ترشی اضافه کنید. بعد از چند دقیقه جعفری خرد شده را اضافه کنید و بعد از ۵ دقیقه مواد را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شود. مواد باید غلظت داشته باشید.

چهارم: تهیه ترشی فلفل ترکیه ای

مواد را به صورت داغ داغ داخل شیشه تمیز ریخته و درب شیشه را بسته و به صورت برعکگس به مدت ۲۴ ساعت قرار دهید تا درب شیشه پلمب شود. این ترشی باید تا قبل از اینکه درب آن باز شود داخل محیط آشپزخانه باشد و بعد از باز شدن درب باید در یخچال نگهداری کنید.

4.6/5 - (9 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا