آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه اورفا کباب ترکیه ای +✔️دستور تهیه به فارسی و ترکی استانبولی

طرز تهیه اورفا کباب ترکیه ای را به زبان ترکی استانبولی و فارسی برای شما عزیزان قرار دادیم. اورفا کباب یکی از انواع کباب های ترکی و مربوط به شهر اورفا ترکیه است. این کباب مشابه شامی ولی ادویه های افزودنی به آن متفاوت است. اورفا یکی از خوشمزه ترین کباب های ترکی است که دستورالعملی مشابه آدنا کباب دارد و با گوشت چرخ کرده تهیه می شود. برخلاف آدنا کباب تند نیست و طعم ملایمی دارد. برای طبخ معمولا روی تابه گریل و یا به سیخ کشیده می شود و به صورت کبابی پخت می شود. همچنین برای آموزش دسر ترکیه ای کشکول و آموزش دسر ترکیه ای با بستنی با ما باشید.

طرز تهیه اورفا کباب ترکیه ای به فارسی و ترکی استانبولی

کباب اورفا فقط با تعداد انگشت شماری از مواد ساده بسیار آبدار و خوش طعم درست خواهند شد! برخلاف کباب آدانا، کباب اورفا تند نیست، به این معنی که حتی بچه ها هم از آن لذت خواهند برد!

مواد لازم برای تهیه اورفا کباب

فارسی

ترکی استانبولی

کیلو گوشت چرخ کرده کم چرب

50 گرم روغن بو داده

1 عدد پیاز متوسط ​​رنده شده

3 حبه سیر رنده شده

1 قاشق چایخوری پاپریکا

1 قاشق چایخوری فلفل سیاه

نمک

کباب کردن؛

 

10 دسته گوجه فرنگی

ده عدد فلفل چارلیستون

10 عدد پیاز کباب

kilo az yağlı dana kıyma

50 gram çekilmiş kuyruk yağı

1 orta boy soğan rendesi

3 diş sarımsak rendesi

1 tepeleme tatlı kaşığı pul biber

1 çay kaşığı karabiber

Tuz

Közlemek için;

10 adet salkım domates

on adet çarliston biber

10 adet kebaplık soğan

طرز تهیه اورفا کباب به روش ترک ها

اورفا کباب ترکیه ای

فارسی

ترکی استانبولی

مواد کباب را در ظرفی بریزید و خوب ورز دهید.

درب را می بندیم و چند ساعت در یخچال استراحت می دهیم.

گلوله های کمی بزرگتر از نارنگی برداشته و کمی گرد می کنیم و سیخ کباب را داخل آن می کنیم.

به اندازه سیخ با دست کمی فشار می دهیم و کمی صاف می کنیم.

آنها را در سینی کاغذ روغنی می چینیم و سبزیجات را روی لبه ها می چینیم.

در فر کنترل شده به مدت حدود 40 دقیقه با دمای 200 درجه می پزیم.

(همچنین می توانید زمان پخت را با توجه به فر خود تنظیم کنید.)

وقتی سطح رویی کباب سرخ شد، آن را زیر و رو می کنیم تا سطح دیگر کباب هایمان هم سرخ شود.

کباب پخته خود را با نان پیتا، سبزیجات برشته، سالاد پیاز و نوشیدنی سرو می کنیم.

Kebaplık malzemeleri bir kabın içine alarak iyice yoğuruyoruz.

Ağzını streçleyerek dolapta birkaç saat dinlendiriyoruz.

Mandalinadan biraz daha büyük topaklar alarak hafif rulo yapıp kebap şişini içine geçiriyoruz.

Elimizle hafif sıkarak şiş boyuna göre yerleştirip üzerini biraz düzlüyoruz.

Yağlı kağıt serili tepsiye dizip kenarlarına sebzeleri yerleştiriyoruz.

200 derece fırında yaklaşık 40 dakika kontrollü bir şekilde pişiriyoruz.

(Pişirme süresini kendi fırınınıza göre de ayarlayabilirsiniz.)

Kebabın üst yüzeyi kızardığında alt üst ederek kebaplarımızın diğer yüzeyinin de kızarmasını sağlıyoruz.

Pişen kebabımızı pide, közlenmiş sebze, soğan salatası ve içecek eşliğinde servis ediyoruz.

چگونه یک کباب اورفا بدون درد درست کنیم؟

فارسی

ترکی استانبولی

نکات

اگر نمی خواهید در دستور غذا از چربی دنبه استفاده کنید، گوشت شما باید چربی متوسطی داشته باشد یا می توانید با اضافه کردن روغن به گوشت بدون چربی، کباب درست کنید. عدم وجود چربی دم می تواند کمی طعم را تغییر دهد.

بعد از آماده شدن ملات کباب در صورت تمایل می توانید آن را تا 12 ساعت در یخچال استراحت دهید.

Püf noktaları

Tarifte kuyruk yağı kullanmak istemiyorsanız etiniz orta yağlı olmalı veya yağsız ete sıvı yağ ekleyerek de kebap yapabilirsiniz. Kuyruk yağının olmayışı lezzeti biraz değiştirebilir.

Kebap harcı hazırlandıktan sonra dilerseniz 12 saate kadar buzdolabında dinlendirebilirsiniz.

کباب اورفا ترکیه ای

اورفا کباب، طعمی اصیل از جنوب شرق ترکیه

اورفا کباب، کبابی خوشمزه و محبوب از شهر شانلی اورفا در جنوب شرق ترکیه است که با گوشت گوسفند یا گوساله و ادویه‌های مخصوص تهیه می‌شود. این کباب طعمی ملایم و کمی تند دارد و به دلیل رطوبت و چربی مناسب، بسیار لذیذ و آبدار است.

نکات کلیدی برای تهیه اورفا کباب:

  • گوشت: بهترین انتخاب برای اورفا کباب، گوشت چرخ‌کرده گوسفند با چربی متوسط است. می‌توانید از ترکیب گوشت گوسفند و گوساله نیز استفاده کنید.
  • ادویه‌ها: ادویه‌های مخصوص اورفا کباب شامل فلفل قرمز، فلفل سیاه، زیره، سماق، پاپریکا و پودر سیر می‌شود. می‌توانید از پودر فلفل چیلی نیز برای طعم تندتر استفاده کنید.
  • ورز دادن: ورز دادن گوشت و ادویه‌ها به مدت 10 تا 15 دقیقه، انسجام و طعم بهتری به کباب می‌دهد.
  • استراحت: پس از ورز دادن، به گوشت 30 دقیقه تا 1 ساعت در یخچال استراحت دهید تا طعم‌ها به خورد هم بروند.
  • پخت: اورفا کباب را می‌توانید روی منقل، باربیکیو یا تابه کباب پز بپزید.

نکات تکمیلی:

  • می‌توانید به جای گوشت چرخ‌کرده از گوشت قیمه شده نیز استفاده کنید.
  • برای طعم تندتر، می‌توانید از پودر فلفل چیلی یا فلفل قرمز تند استفاده کنید.
  • برای طعم و عطر بهتر، می‌توانید از نان لواش یا نان پیتا برای سرو اورفا کباب استفاده کنید.
  • می‌توانید اورفا کباب را با سس‌های مختلف مانند سس کچاپ، سس مایونز، سس تند و یا ماست سرو کنید.
3.3/5 - (3 امتیاز)
موسسه گاما شیراز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا