طرز تهیه مرغ با سس کاری 🍗 ” دستور تهیه به فارسی ترکی استانبولی “
هنر آشپزی یکی از زیباترین و خلاقانهترین هنرها است که در آن طعمها، رنگها و فرهنگها با یکدیگر ترکیب میشوند امروزه قصد داریم شما را با دستور تهیه یک غذای خوشمزه و پرطرفدار آشنا کنیم طرز تهیه مرغ با سس کاری .
که ترکیبی جذاب از آشپزی ایرانی و ترکی استانبولی است. این غذا با ترکیبی از ادویههای گرم و مزهی دلچسب کاری، به شما تجربهای جدید از طعمهای شرقی میدهد.
دستور تهیه ساندویچ بوقلمون دودی غول پیکر را با کلیک و خواندن مقاله بیاموزید.
طرز تهیه مرغ با سس کاری
برای علاقه مندان به گوشت مرغ یک دستور غذای ساده و خوشمزه را آماده کردیم .
فارسی | ترکی استانبولی |
برای چند نفر برای 4 نفر زمان آماده سازی 10 دقیقه زمان پخت و پز 20 دقیقه | KAÇ KİŞİLİK 4 kişilik HAZIRLAMA SÜRESİ 10 dakika PİŞİRME SÜRESİ 20 dakika |
مواد لازم برای تهیه مرغ با سس کاری
فارسی | ترکی استانبولی |
600 گرم سینه مرغ 2 قاشق غذاخوری روغن برای سس: 1 قاشق غذاخوری آرد کره ۲ قاشق 2 فنجان شیر سرد 1/2 فنجان آب داغ کاری 1 قاشق چایخوری قاشق چای خوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری نمک برای سرو : 1/4 دسته جعفری | 600 gram kuşbaşı tavuk göğsü 2 yemek kaşığı sıvı yağ Sosu İçin: 1 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı tereyağı 2 su bardağı soğuk süt 1/2 bardağı sıcak su 1 tatlı kaşığı köri çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı tuz Servisi İçin: 1/4 demet maydanoz |
طرز تهیه مرغ با سس کاری
فارسی | ترکی استانبولی |
2 قاشق غذاخوری روغن را در تابه گرم کنید. 600 گرم سینه مرغ خرد شده را بریزید. روی حرارت متوسط سرخ کنید تا رنگ آن قهوه ای شود. برای تهیه سس کاری؛ در یک تابه جداگانه، 2 قاشق غذاخوری کره را در یک قابلمه آب کنید. ۱ قاشق غذاخوری آرد را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا بوی آن گرفته شود و رنگ آن گرفته شود. ۲ فنجان شیر سرد را به آرد تفت داده شده اضافه کنید و سریع با لیسک مخلوط کنید تا آرد گلوله نشود. نصف لیوان آب داغ، 1 قاشق چایخوری کاری، 1 قاشق چایخوری نمک و فلفل اضافه کنید. سس را به مدت 5-4 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید و مدام هم بزنید تا قوام غلیظی پیدا کند. سسی که آماده کردید را به مرغ های سوخاری اضافه کنید و بعد از مخلوط کردن به مدت 5 دقیقه به پخت ادامه دهید. بعد از اینکه یک مشت جعفری ریز خرد شده به مرغ با سس کاری اضافه کردید، بدون صبر کردن به صورت گرم سرو کنید. با عزیزانتان به اشتراک بگذارید. نوش جان! | 2 yemek kaşığı sıvı yağı bir tavada kızdırın. Kuşbaşı doğranmış 600 gram tavuk göğsünü aktarın. Renk alıp, suyunu çekene kadar orta ateşte kavurun. Köri sosu hazırlamak için; ayrı bir tavada 2 yemek kaşığı tereyağını sos tenceresinde eritin. 1 yemek kaşığı unu da üzerine ekleyin ve kokusu çıkıp, renk alana kadar karıştırarak kavurun. Kavrulan una 2 su bardağı soğuk sütü ekleyin ve unun topaklanmaması için bir çırpıcı yardımıyla hızlıca karıştırın. Yarım su bardağı sıcak su, 1 tatlı kaşığı köri, 1 çay kaşığı tuz ve karabiberi katın. Sosu, kısık ateşte koyu bir kıvam alana kadar sürekli karıştırarak 4- 5 dakika pişirin. Hazırladığınız sosu, kavrulan tavuklara ekleyin ve harmanladıktan sonra pişirme işlemini 5 dakika kadar sürdürün. İncecik kıyılmış bir avuç maydanozu köri soslu tavuğa ilave ettikten sonra bekletmeden sıcak olarak servis edin. Sevdiklerinizle paylaşın. Afiyet olsun! |
برای آموزش طرز تهیه تاپاس قارچ صدفی این صفحه را مطالعه کنید و فوت و فن های آن را یاد بگیرید.
سخن پایانی
با پایان یافتن مراحل پخت این غذای خوش عطر و طعم، امیدواریم که شما نیز از تهیه و نوش جان کردن ‘مرغ با سس کاری’ لذت برده باشید.
این دستور تهیه نه تنها طعم دلنشینی را به شما ارائه میدهد بلکه ترکیب فرهنگهای ایرانی و ترکی در آن، موجب میشود تا یک تجربه غذایی منحصر به فرد و فراموش نشدنی داشته باشید.
امیدواریم این طعمهای خاص و فوقالعاده همیشه خاطرهای شیرین در ذهن شما باقی بماند.