طرز تهیه کوکی سیب خرد شده ترکیه ای +دستور تهیه به فارسی و ترکی استانبولی
طرز تهیه کوکی سیب خرد شده به دو زبان فارسی و ترکی استانبولی را برای شما آماده کردیم .
برای آموزش طرز تهیه سوپ گازپاچو ترکیه ای کلیک کنید.
طرز تهیه کوکی سیب خرد شده ب زبان فارسی و ترکی استانبولی
در این بخش مواد لازم جهت تهیه این کوکی را قرار دادیم .
مواد لازم کوکی سیب
فارسی | ترکی استانبولی |
برای خمیر؛ 250 گرم کره/مارگارین (در دمای اتاق) 1 قاشق چایخوری پودر قند یک فنجان روغن 1 عدد تخم مرغ نصف فنجان ماست نصف قاشق چایخوری نشاسته 1 بسته بیکینگ پودر برای مواد داخلی؛ 4 عدد سیب شیرین بزرگ، رنده شده 1 قاشق چایخوری شکر گرانول یک قاشق چایخوری دارچین 1 فنجان گردو برای روی مواد ؛ شکر پودر شده | Hamuru için; 250 gram tereyağı/margarin ( oda sıcaklığında) 1 çay bardağı pudra şekeri bir çay bardağı sıvı yağ 1 adet yumurta Yarım çay bardağı yoğurt Yarım çay bardağı nişasta 1 paket kabartma tozu İç harcı için; 4 büyük tatlı elma rendesi 1 çay bardağı toz şeker bir tatlı kaşığı tarçın 1 su bardağı ceviz Üzeri için; Pudra şekeri |
دستور پخت کوکی سیب خرد شده به روش ترک ها
فارسی | ترکی استانبولی |
اول از همه، ملات داخلی کوکی خود را آماده می کنیم. 4 سیب بزرگ را پوست بگیرید و رنده کنید. سیب های رنده شده را داخل تابه بریزید. پودر قند را به آن اضافه می کنیم و روی اجاق می گذاریم. سیب هایی که آب آن را گرفته از روی اجاق برداشته، دارچین و گردو را روی آن اضافه کرده، مخلوط کرده و می گذاریم تا خنک شود. خمیر را آماده می کنیم. تمام مواد خمیر را داخل کاسه بریزید و آرد کنترل شده را اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید که به دست نچسبد. خمیر آماده را به پیشخوان برده و به کمک وردنه خمیر را گرد کرده و با لیوان دهان گشاد خمیر را برش می دهیم. ملات داخلی را از وسط اضافه کرده، دو سر خمیر را به هم وصل کرده و محکم می بندیم. خمیری که فرم داده ایم را در سینی می چینیم و داخل فر از قبل گرم شده می اندازیم. وقتی رنگشون صورتی شد از فر در میاریم و روی شیرینی های خنک شده پودر قند میپاشیم و آماده سرو میشه در صورت تمایل میتونید مقدار زیادی درست کنید و بدون ریختن پودر قند داخل فریزر بریزید از همین الان نوش جان | Öncelikle kurabiyemizin iç harcını hazırlayalım. 4 büyük elmanın kabuğunu soyup rendeleyelim. Rendelenmiş elmaları tavaya alalım. Üzerine toz şeker ekleyip ocağa bırakalım. Suyunu çeken elmaları ocaktan alalım, üzerine tarçın ve ceviz ekleyip karıştırıp soğumaya bırakalım. Hamurunu hazırlayalım. Tüm hamur malzemelerini karıştırma kabına alalım üzerine kontrollü unu ekleyip yoğuralım ele yapışmayan yumuşak bir hamur elde edelim. Hazır olan hamuru tezgaha alalım oklava yardımıyla hamuru açalım geniş ağızlı bir bardak ile hamuru keselim. Ortalarına iç harcından ekleyelim hamurun iki ucunu birleştirip sıkıca kapatalım. Şekil verdiğimiz hamurları tepsiye dizelim, önceden ısıtılmış fırına atalım. Üzerleri pembeleşince fırından alalım soğuyan kurabiyelerin üzerine pudra şekeri serpelim ve servise hazır dilerseniz bolca yapıp pudra şekeri dökmeden buzluğa atabilirsiniz, deneyeceklere şimdiden afiyet şifa olsun 🥰 |
سخن پایانی
برای آموزش پپی براونی ترکیه ای کلیک کنید .