پپی براونی ترکیه ای +✔️دستور تهیه فارسی و ترکی استانبولی
پپی براونی، یکی از دسرهای محبوب و نوآورانه در سراسر جهان، ترکیبی خلاقانه از پپرونی پیتزا و براونی شکلاتی است. این دسر عجیب و غیرمعمول، که ترکیبی از طعمهای شور و شیرین را به همراه دارد، برای کسانی که به دنبال تجربه غذایی منحصر به فرد هستند، ایدهآل میباشد. پپی براونی، که در ابتدا ممکن است ترکیب عجیبی به نظر برسد، در واقع نمونهای از تجربههای جدید در آشپزی است که حد و مرزهای سنتی را به چالش میکشد.
پپی براونی ترکیه ای یک کیک خیس بسیار خوشمزه را به زبان فارسی ترکی استانبولی را برای شما عزیزان آماده کردیم.
برای آموزش دستور العمل جگر آلبانیایی کلیک کنید .
پپی براونی ترکیه ای به زبان فارسی و ترکی استانبولی
مواد لازم بری این دسر خوشمزه و مقوی را برای شما آماده کردیم .
ترکی استانبولی | فارسی |
Hazırlanma Süresi : 20 dakika Pişirme Süresi : 30 dakika Kaç Kişilik: 6 Kişilik | زمان آماده سازی: 20 دقیقه زمان پخت: 30 دقیقه چند نفر: 6 نفر |
مواد لازم برای پپی براونی ترکیه ای
ترکی استانبولی | فارسی |
3 adet yumurta 3 adet orta boy muz (Çok olgun) 2.5 su bardağı hindistan cevizi (Badem unu veya fındık unu da olabilir) 1 çay kaşığı karbonat veya kabartma tozu 1 su bardağı süt 4 yemek kaşığı kakao Sosu için
80 g bitter çikolata 1/2 çay bardağı süt | 3 عدد تخم مرغ 3 عدد موز متوسط (بسیار رسیده) 2.5 فنجان نارگیل (از آرد بادام یا فندق هم استفاده کنید) 1 قاشق چایخوری جوش شیرین یا بکینگ پودر 1 لیوان شیر 4 قاشق غذاخوری کاکائو برای سس
80 گرم شکلات تلخ 1/2 قاشق چایخوری شیر |
طرز تهیه پپی براونی به روش ترک ها
ترکی استانبولی | فارسی |
Muzları bir çatal yardımıyla ezin. Muzlar çok olgun değil ise şekeri az geleceği için muzları ezerken 2 yemek kaşığı bal veya hurma özü veya pekmez de kullanabilirsiniz. Daha sonra diğer malzemeleri ekleyin ve homojen bir kıvam elde edene kadar karıştırarak çırpın. Küçük bir borcama aktarın ve önceden ısıtılmış 170 derecedeki fırında 25-30 dakika süreyle pişirin. Ilık servis edin. | موز را با چنگال له کنید. اگر موز خیلی رسیده نیست، می توانید هنگام له کردن موز از 2 قاشق غذاخوری عسل یا عصاره خرما یا ملاس استفاده کنید، زیرا شکر آن کم می شود. سپس سایر مواد را اضافه کرده و هم می زنیم تا یک قوام یکدست به دست آید. آن را به ظرف کوچکی منتقل کرده و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار دهید. گرم سرو کنید. |
سخن پایانی
برای آموزش طرز تهیه تاپاس قارچ صدفی کلیک کنید .