آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه سوپ گازپاچو ترکیه ای 🥣 [ دستور گازپاچو به زبان فارسی و ترکی استانبولی ]

در این مقاله، با طرز تهیه سوپ گازپاچو ترکیه ای به روشی اصیل و سنتی آشنا خواهید شد، گام به گام با ما همراه باشید تا طعم به یاد ماندنی تاریخ را در کام خود حس کنید.

در دل گرمای تابستان، چه چیزی می‌تواند دلچسب‌تر از یک سوپ سرد و گوارا باشد؟ سوپ گازپاچو ترکیه ای، با قدمتی دیرینه و طعمی بی‌نظیر، گزینه‌ای ایده‌آل برای روزهای گرم و طاقت‌فرسای تابستان است.

سوپ گازپاچو، ریشه در اعماق تاریخ و فرهنگ ترکیه دارد. قدمت این سوپ به دوران عثمانی باز می‌گردد و در طول سالیان دراز، به عنوان یک غذای سنتی و محبوب در میان مردم ترکیه جای خود را حفظ کرده است.

برای آموزش دستور تهیه ساندویچ بوقلمون دودی غول پیکر این مقاله را مطالعه کنید و نکات آن را بیاموزید و از خوردن آن لذت ببرید.

طرز تهیه سوپ گازپاچو ترکیه

 

طرز تهیه سوپ گازپاچو ترکیه ای به زبان فارسی و ترکی استانبولی

گازپاچو، نوعی سوپ منحصر به فرد برای غذاهای اسپانیایی، دارای مواد اولیه فراوانی است و سرد سرو می شود.

سوپ گازپاچو که با سبزیجات خام تهیه می شود در سراسر جهان پذیرفته شده است.

اغلب برای خنک شدن و طراوت، مخصوصا در روزهای گرم مصرف می شود، اگرچه مواد اصلی آن گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای و نان است، اما انواع مختلفی مانند آووکادو، انگور، هندوانه، غذاهای دریایی و پیاز نیز وجود دارد.

دستور تهیه این سوپ اسپانیایی را به زبان فارسی و ترکی استانبولی در این مقاله برای شما قرار دادیم:

فارسی 

ترکی استانبولی

زمان آماده سازی: 10 دقیقه

زمان پخت: 5 دقیقه

چند نفر: 4 نفر

Hazırlanma Süresi : 10 dakika

Pişirme Süresi : 5 dakika

Kaç Kişilik: 4 Kişilik

مواد لازم برای تهیه سوپ گازپاچو ترکیه ای

فارسی 

ترکی استانبولی

4 عدد گوجه فرنگی بزرگ

2 عدد خیار

2 عدد پیاز

3 حبه سیر

فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد

فلفل دلمه ای سبز 1 عدد

5 لیوان آب

2 قاشق غذاخوری سرکه انگور

4 برش نان

4 قاشق غذاخوری روغن زیتون

1 قاشق غذاخوری سس مایونز

نمک

فلفل سیاه

4 adet büyük domates

2 adet salatalık

2 adet kuru soğan

3 diş sarımsak

1 adet kırmızı dolmalık biber

1 adet yeşil dolmalık biber

5 su bardağı su

2 yemek kaşığı üzüm sirkesi

4 dilim ekmek içi

4 yemek kaşığı zeytinyağı

1 yemek kaşığı mayonez

Tuz

Karabiber

مواد لازم برای سوپ گازپاچو

طرز تهیه سوپ گازپاچو ترکیه ای خوشمزه 

فارسی 

ترکی استانبولی

ابتدا پوست گوجه فرنگی، خیار و پیاز را پوست گرفته و درشت خرد کنید.

فلفل دلمه ای را از وسط نصف کرده و دانه ها را جدا کنید. سپس ریز خرد کنید.

حبه های سیر را پوست بگیرید. تمام مواد خرد شده را به غذاساز منتقل کنید.

بعد از اینکه خرده های نان را درشت خرد کردید، آنها را به غذاساز اضافه کرده و پوره کنید.

مواد سوپ را به یک کاسه شیشه ای بزرگ اضافه کنید. آب را به آن اضافه کنید و با لیسک فلزی مخلوط کنید.

پس از افزودن سرکه انگور، سس مایونز، روغن زیتون، فلفل سیاه و نمک، به هم زدن مواد ادامه دهید.

وقتی قوام سوپ غلیظ شد، آن را در یخچال قرار دهید تا خنک شود. سوپ گازپاچوی خنک شده را می توانید سرو کنید.

نوش جان.

Öncelikle domates, salatalık ve soğanın kabuklarını soyarak iri bir şekilde doğrayın.

Dolmalık biberleri ortadan ikiye bölerek çekirdeklerini çıkartın. Ardından gelişi güzel bir şekilde doğrayın.

Sarımsakların kabuklarını soyun. Doğradığınız tüm malzemeleri mutfak robotuna aktarın.

Ekmek içlerini de iri bir şekilde ufaladıktan sonra mutfak robotuna ekleyin ve püre haline getirin.

Çorba malzemelerini geniş cam bir kaseye ekleyin. Üzerine suyu ilave ederek metal bir çırpıcıyla karıştırın.

Üzüm sirkesi, mayonez, zeytinyağı, karabiber ve tuzu ekledikten sonra malzemeleri karıştırmaya devam edin.

Çorbanın kıvamı koyulaştığında buzdolabına koyarak soğutun. Soğuyan gazpacho çorbasını servis edebilirsiniz.

Afiyet olsun.

برای آموزش کدو سبز و بادمجان تمپورا ترکیه ای خواندن این مقاله به شما کمک خواهد کرد.

سخن پایانی 

در این مقاله، ما به روشی اصیل و سنتی با تهیه سوپ گازپاچو ترکیه‌ای آشنا شدیم؛ از طرز تهیه سوپ گازپاچو گرفته تا نکات مهم و جزئیات آماده‌سازی و پخت، همه چیز را در این مقاله پوشش داده‌ایم.

ما تلاش کرده‌ایم تا این غذای سنتی را به شما به صورت کامل و جامع آموزش دهیم، به همراه نکاتی برای بهبود طعم و نکاتی که باید در طی تهیه آن به آن توجه کنید.

اگر سوال یا نظری دارید، می‌توانید در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید.  

3/5 - (1 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا