طرز تهیه پودینگ سمولینا خامه ای + [دستور تهیه به فارسی و ترکی استانبولی]
طرز تهیه پودینگ سمولینا خامه ای را به زبان فارسی و ترکی استانبولی در این مقاله برای شما آماده کردیم.
پودینگ سمولینا خامهای، یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب در جشنواره طعمهای شیرین است که با ترکیب منحصر به فرد سمولینا، خامه، و ادویههای خاص، طعم و عطری دلنشین به سفره شما میبخشد.
این دسر با دستور تهیهای که در ادامه ارائه میشود، امکان تهیه آن به راحتی در منزل شما را فراهم میکند. اکنون با ما همراه باشید تا با آموزش دستور تهیه این پودینگ به صورت فارسی و ترکی استانبولی، به دنیایی از لذت و شیرینیها سفر کنیم.
برای آموزش طرز تهیه کاسه میگو با قارچ ترکی به این مقاله مراجعه کنید و از توضیحات آن بهرهمند شوید. همچنین، میتوانید از ترفندها و نکات مفیدی که در این مقاله آمده است استفاده کنید.
آموزش تهیه پودینگ سمولینا خامه ای به زبان فارسی و ترکی استانبولی
تهیه این پودینگ خوشمزه بسیار ساده است و تقدیم میشود به طرفداران پودینگ و زبان ترکی استانبولی، با ما همراه باشید.
فارسی | ترکی استانبولی |
زمان آماده سازی: 10 دقیقه زمان پخت: 15 دقیقه چند نفر: 6 نفر | Hazırlanma Süresi : 10 dakika Pişirme Süresi : 15 dakika Kaç Kişilik: 6 Kişilik |
مواد لازم برای تهیه پودینگ سمولینا خامه ای
فارسی | ترکی استانبولی |
4 فنجان شیر 7 قاشق غذاخوری شکر گرانول 7 قاشق غذاخوری بلغور 2 قاشق غذاخوری کاکائو 2 بسته وانیل برای خامه 1 لیوان شیر یک قاشق چایخوری آب پرتقال تازه پوست ریز رنده شده 1 پرتقال نصف قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری آب نصف بسته وانیل 1 قاشق غذاخوری شکر گرانول یک قاشق غذاخوری شکلات سفید رنده شده 1 قاشق چایخوری شکلات تلخ رنده شده | 4 su bardağı süt 7 çorba kaşığı tozşeker 7 çorba kaşığı irmik 2 çorba kaşığı kakao 2 paket vanilya Krema için 1 su bardağı süt bir çay bardağı taze portakal suyu 1 portakalın ince rendelenmiş kabuğu Yarım çorba kaşığı mısır nişastası 1 çorba kaşığı su Yarım paket vanilya 1 çorba kaşığı tozşeker bir çorba kaşığı rendelenmiş beyaz çikolata 1 tatlı kaşığı rendelenmiş bitter çikolata |
طرز تهیه پودینگ سمولینا خامه ای به روش ترک ها
فارسی | ترکی استانبولی |
شیر، شکر، وانیل و بلغور را در قابلمه بریزید. مواد را با همزن بزنید تا با هم مخلوط شوند.روی شعله کم آتش بپزید، مدام هم بزنید. یک سوم پودینگ بلغور را در ظرف دیگری بریزید و کاکائو را اضافه کنید. مخلوط کنید تا خوب مخلوط شوند. یک لیوان شیشه ای توخالی را کمی خیس کنید. پودینگ ساده و کاکائو را به تناوب اضافه کنید. با کاردک آن را صاف کنید. آن را در یخچال بگذارید تا سفت شود. برای خامه، نشاسته را با آب در قابلمه له کنید. پودر قند و شیر و وانیل را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید. تا زمانی که روی حرارت کم غلیظ شود هم بزنید تا پخته شود. پوست پرتقال و آب پرتقال را اضافه کرده و مخلوط کنید. تا به جوش بیاید و از روی اجاق گاز بردارید. با میکسر آن را هم بزنید تا خنک شود. پودینگ سمولینا را وارونه در بشقاب سرو بریزید. خامه را روی آن بریزید و با شکلات سفید و تلخ تزئین کنید. سرو کنید. | Süt, şeker, vanilya ve irmiği bir tencereye alın. Malzemeleri birbirine yedirene kadar çırpma teli ile çırpın. Kısık ateşte devamlı karıştırarak pişirin. İrmikli pudingin üçte birini başka bir kaba döküp kakao ekleyin. İyice yedirene kadar karıştırın. Çukur bir cam kabı hafif ıslatın. Sade ve kakaolu pudingi değişimli olarak ilave edin. Üzerini spatula ile düzelterek yayın. Buzdolabında iyice katılaşana kadar bekletin. Krema için, nişastayı tencerede suyla ezin. Tozşeker, süt ve vanilyayı ekleyip çırpma teli ile çırpın. Kısık ateşte koyulaşana kadar karıştırarak pişirin. Portakal kabuğu ve portakal suyunu ekleyip karıştırın. Bir taşım kaynatıp ocaktan alın. Mikserleçırparak soğutun. İrmikli pudingi servis tabağına ters çevirip alın. Üzerine kremayı gezdirip beyaz ve bitter çikolata ile süsleyin. Servis yapın. |
برای آموزش طرز تهیه تاپاس قارچ صدفی توصیه میکنیم کلیک و این مقاله را مطالعه کنید.